Adviseur kwaliteitszorg onderzoek

Adviseur kwaliteitszorg onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
10 mrt 2 apr Arnhem

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wat ga je doen ?

Je zorgt voor een actueel en samenhangend kwaliteitszorgsysteem voor onze onderzoeksactiviteiten. Je doet verbetervoorstellen, werkt deze concreet uit, ondersteunt bij de toepassing en monitort de werking. Het is belangrijk dat je beleid en uitvoering goed weet te verbinden. Voor jou is kwaliteitszorg een onderdeel van de lerende organisatie en vindt de creatie van toegevoegde waarde plaats in de toepassing ervan. Met jouw kennis over kwaliteit van onderzoek en jouw nieuwsgierigheid naar relevante ontwikkelingen lever je hier een bijdrage aan.

Jouw hoofdwerkzaamheden zijn:

 • Ontwikkelen, onderhouden en monitoren van het kwaliteitszorgsysteem voor NIPV-onderzoek.
 • Signaleren en analyseren van ontwikkelingen, trends en behoeften die van invloed zijn op de kwaliteit van onderzoek om deze vervolgens te vertalen naar praktische voorstellen.
 • Stimuleren van de kwaliteitsverbetering van het onderzoek, onder andere door een actieve adviesrol en het organiseren van informatieve bijeenkomsten.
 • Aanspreekpunt zijn voor en ondersteuning bieden aan de onderzoekers op het gebied van kwaliteit.
 • Voorbereiden en begeleiden van in- en externe evaluaties.

Specificaties

Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV)

Functie-eisen

Wie ben jij?

In jou vinden we een deskundige en doelgerichte collega die resultaten bereikt. Je bent accuraat, proactief en kunt goed samenwerken. Hierbij sta je stevig in je schoenen, maar weet je ook mee te bewegen. Met je analytische blik betrek je relevante processen en inhoud bij je werkzaamheden. Je bent digitaal vaardig en een uitstekende schrijver. Je hebt een WO-opleiding met een getuigschrift afgesloten en bent bekend met diverse onderzoeksmethoden en valorisatieprincipes. Je hebt enkele jaren ervaring opgedaan met kwaliteitszorg in een onderzoeksomgeving.  

Verder beschik je over:

 • Professionele onafhankelijkheid.
 • Adviesvaardigheden.
 • Talent voor organiseren en prioriteren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: met uitzicht op onbepaalde tijd.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie binnen een stimulerende en collegiale omgeving. 
 • Dit werk doe je in eerste instantie voor de duur van één jaar. Maar als wij na dat jaar met elkaar verder willen dan verlengen we graag je contract voor onbepaalde tijd.
 • Je salaris past binnen de cao Rijk. Je functie valt in schaal 11. Daarnaast ontvang je een flexibel in te zetten individueel keuze budget (IKB) van 16,37% van je jaarsalaris.

We realiseren ons dat we alleen tot mooie resultaten kunnen komen als collega’s plezier hebben in hun werk. We vinden het dan ook belangrijk dat al onze collega’s een goede werk/privé-balans hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom werken we met flexibele werktijden en is onze werkweek 36 uur. Dit doe je deels vanuit huis en deels op kantoor. 

Werkgever

Het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) is het publieke kennisinstituut voor crisisbeheersing en brandweerzorg dat staat voor een veilig en veerkrachtig Nederland. NIPV doet praktijkgericht onderzoek en vertaalt dat naar kennisintensieve dienstverlening. Het onderzoek wordt uitgevoerd met en voor de beroepspraktijk van veiligheidsregio’s en crisispartners. Dit doen we in verbinding met andere kennisinstituten, hogescholen en universiteiten.

 

Afdeling

Binnen NIPV geeft de Nederlandse Academie voor Crisisbeheersing en Brandweerzorg invulling aan het onderzoek over en voor publieke veiligheid. We werken continu aan de verbetering van de kwaliteit van ons onderzoek. De adviseur kwaliteitszorg adviseert, inspireert en ondersteunt de lectoren en onderzoekers daarbij.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Landbouw; Natuurwetenschappen; Techniek; Gezondheid; Economie; Voeding; Taal en cultuur; Gedrag en maatschappij; Recht
 • max. 36 uur per week
 • Universitair
 • AT AB 20230310

Werkgever

Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kemperbergerweg 783, 6816 RW, Arnhem

Bekijk op Google Maps

Interesting for you