Trainer/Coach | Fyrfad volleybal - team dames I | UM Sport

Trainer/Coach | Fyrfad volleybal - team dames I | UM Sport

Geplaatst Deadline Locatie
13 mrt 26 mrt Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Maastrichtse Studenten Volleybal Vereniging Fyrfad is een actieve volleybalvereniging met ongeveer 180 leden verdeeld over 13 teams die allen in de regionale NeVoBo competitie spelen. Dit maakt Fyrfad tot een van de grootste Studenten Sport Verenigingen van Maastricht! Binnen Fyrfad kunnen studenten op diverse niveaus spelen, van 4de klasse tot 1ste klasse of in ons beginnersteam. Fyrfad is meer dan volleybal en speelt een grote rol in de persoonlijke ontwikkeling en het sociale leven van haar leden. We organiseren het gehele jaar door vele activiteiten, van ledenweekend tot deelname aan Eredivisie of Liga wedstrijden, van onze alom bekende cantus tot Hajraa Outdoor. De teamleden worden goede vrienden van elkaar tijdens het seizoen.

Voor komend seizoen (2023 – 2024) zoekt UM SPORT een trainer voor het Fyrfad dames I team. Het niveau van dit team is “Eerste klasse”.

Bij vragen over de studenten sportvereniging specifiek of bij onduidelijkheden kan contact worden opgenomen met Sander de Koe, technische coördinator via technische.coordinator@fyrfad.nl

Praktische informatie:
Startdatum:
1 september 2023

Werktijden:
3,5 uur per week. Dagen en tijd nog te bepalen. Momenteel traint het team op maandag en woensdag avond voor respectievelijk 1,5 en 2 uur.

Salaris:
Aanstelling bij UM SPORT conform VSNU (UFO-profiel sportdocent 3 of 4). Een zzp of ondernemer contract behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie:
Universitair Sport Centrum (USC) – Maastricht
P. Debyeplein 15, 6229 HA Maastricht

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring in het coachen van volleybal op een aanzienlijk niveau (minimaal eerste klasse or een buitenlands equivalent), of je hebt recentelijk je NeVoBo VT 3 behaald (of hoger) of een buitenlandse licentie van gelijk niveau, te bepalen door de Nederlandse Volleybal Bond.
  • Je hebt affiniteit met studentensport en de bijbehorende cultuur.
  • Je bent enthousiast, hebt een proactieve werkhouding en bent gemotiveerd.
  • Je bent beschikbaar in weekenden om het dames I team te coachen bij zowel thuis-als uitwedstrijden. Wedstrijden worden gewoonlijk op zaterdag gespeeld.
  • Vanwege de grote hoeveelheid internationale leden binnen de vereniging, spreek en schrijf je goed Engels en ben je op de hoogte van de Engelstalige technische volleybal termen.

Arbeidsvoorwaarden

Jaarcontract voor 1 seizoen; bij goed functioneren kan deze tijdelijke aanstelling worden verlengd.

The werkperiode loopt van 1 september – 1 juli (exclusief feest- en brugdagen). Binnen deze periode werk je 40 weken (3,5 uur per week).

Het betreft een functie binnen het UFO-profiel Sportdocent in schaal 7 (sportdocent 4, min. € 2.471,- en max. € 3.336,- bruto per maand, op fulltime basis) of schaal 8 (sportdocent 3, min. € 2.818,- en max. € 3.764,- bruto per maand, op fulltime basis) conform CAO van het VSNU (Vereniging van Samenwerkende Nederlandse Universiteiten).

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

Algemene informatie UM SPORT
De afdeling UM SPORT van het Studenten Service Centrum (SSC) van onze Universiteit Maastricht organiseert het sportprogramma voor studenten, medewerkers en alumni van Universiteit Maastricht en voor studenten van Zuyd Hogeschool. Door een gevarieerd sportaanbod (± 60 activiteiten), 31 Studenten Sport Verenigingen (SSV), leuke evenementen en studentvriendelijke prijzen, wordt een gezonde en plezierige sportervaring aangeboden en is er voor ieder wat wils.
Het internationale karakter van de Universiteit Maastricht is ook bij UM SPORT sterk aanwezig, zowel bij haar leden als haar medewerkers. Hoofdzakelijk worden activiteiten in het Engels aangeboden, zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.

Het UM SPORT team bestaat uit ruim 130 werknemers: sportdocenten, instructeurs, baliemedewerkers en afdelingsteam. Veel van de werknemers zijn of waren student aan de Universiteit Maastricht en delen allen de liefde voor sport en beweging.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • max. 3.5 uur per week
  • €2471—€3764 per maand
  • AT2023.115 NED

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

P. Debyeplein 15, 6229 HA, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you