Projectleider - onderzoeker high tech toepassingen

Projectleider - onderzoeker high tech toepassingen

Geplaatst Deadline Locatie
14 mrt 27 mrt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij je passie voor moderne techniek op het hoogste innovatieve niveau inzetten in de fruit- en boomteelt sector? Wil jij jouw technologische kennis (bijv AI, Robotica etc) inzetten om bruikbare gegevens uit (fruit)bomen te halen en zo een bijdrage te leveren aan een duurzame en gezonde teelt? Wil jij jouw ervaring inzetten om wetenschappelijk gefundeerde en tegelijk praktijkgerichte oplossingen samen met bedrijven te ontwikkelen en daadwerkelijk om te zetten in bruikbare toepassingen? Dan hebben wij bij Wageningen Plant Research, Open Teelten, locatie Randwijk een interessante vacature voor jou!

Wat ga je doen als projectleider - onderzoeker:
 • Je bent van 1 of meer (grote) projecten projectleider en je werkt aan het ontwikkelen van nieuwe projecten en/of de acquisitie daarvan.
 • Je werkt samen met collega's aan het ontwikkelen, verbeteren en testen van nieuwe toepassingen gebaseerd op sensoren, AI, robotica en dataverwerking binnen de fruitteelt en boomkwekerij. Dit is belangrijk voor de verdere verduurzaming van deze sectoren zowel bij de teelt als bij de oogst. Zie als voorbeeld het project the Next Fruit 4.0. En kijk eens naar deze video.
 • Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van projecten
 • Naast het ontwikkelen van nieuwe toepassingen is ook overdracht van de kennis aan telers via demonstraties en workshops een belangrijk onderdeel.
Ben je daarnaast een teamspeler die samen met collega's en partners creatieve oplossingen zoekt? Dan kijken we uit naar jouw reactie!

Ons team
Wij zijn met ongeveer 25 collega's het team Randwijk van de business unit Open Teelten. In dit team werken we samen vanuit allerlei disciplines, van fytopathologie en na-oogstfysiologie tot techniek en economie voor zowel fruit als boomkwekerij. De business unit Open teelten, waar wij onderdeel van zijn, heeft in totaal rond de 180 collega's en werkt ook voor de gewassen uit de akkerbouw en vollegrondsgroentesectoren. We zijn 1 van de partners van Proeftuin Randwijk waar jaarlijks rond de 3000 bezoekers uit binnen- en buitenland komen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • Academisch werk- en denkniveau met goede kennis (afstudeerrichting/majors) van robotisering en precisietechnologie en belangstelling voor de agro-sector;
 • Ervaring met multidisciplinair onderzoek;
 • Ervaring in het acquireren, opzetten, leiden en uitvoeren van onderzoeksprojecten;
 • Aantoonbare ervaring in het uitdragen van de resultaten van het onderzoek, zowel naar de sector als naar vakgenoten;
 • Een zelfstandige, flexibele, ondernemende en enthousiaste collega die vanuit een positieve drive ook anderen weet te enthousiasmeren;
 • Een collega die in staat is kritisch naar zichzelf te kijken om op basis daarvan effectieve en prettige samenwerkingsverbanden, zowel intern als extern, aan te gaan.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk voor deze functie.
In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om taalniveau C1. Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum Wageningen in'to Language.

Enthousiast geworden, maar voldoe je nog niet aan álle criteria? We nodigen je van harte uit om toch te reageren en overtuig ons dat je de ontbrekende vaardigheden/kennis in korte termijn eigen kunt maken.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris.
Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.949 ,- tot maximaal
€ 5.479,- bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 10-11) met op termijn mogelijkheid van doorgroei naar schaal 12. Voor deze functie is ook inzet van 32 uur per week bespreekbaar. Standplaats is Randwijk.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 17e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit" van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Business Unit Open Teelten (locatie Randwijk)
Onze experts vormen een belangrijke schakel tussen fundamenteel en toegepast onderzoek aan bomen en fruitteelt. We dragen bij aan een systematische, duurzame en kosteneffectieve ontwikkeling in deze sectoren door onze onderzoeksresultaten en praktische kennis te combineren en te vertalen in praktische concepten die telers en kwekers kunnen gebruiken om een economisch gezonde teelt te realiseren. We zijn de schakel tussen wetenschap en praktijk voor de tuinbouwsector en alle belanghebbenden
Deze video geeft een indruk waar onze onderzoekers zich zoal mee bezig houden. Kom jij het team versterken?

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Landbouw
 • max. 36 uur per week
 • Universitair
 • P1183141-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you