Marketing- en communicatiespecialist Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Marketing- en communicatiespecialist Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Geplaatst Deadline Locatie
14 mrt 4 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste marketing- en communicatiespecialist die ons kan ondersteunen bij de organisatie van voorlichtingsactiviteiten en de positionering van onze masteropleidingen? Sta je te popelen om met veel energie onze medewerkers en studenten op de hoogte te houden van het wel en wee binnen de faculteit? Krijg jij energie van tevreden studiekiezers, studenten en collega's? Dan horen wij graag van jou!

Om bachelorstudenten te helpen de juiste masteropleiding te kiezen, willen wij de mogelijkheden op het gebied van onderwijsmarketing optimaal benutten. Om onze ambities op dit gebied waar te maken zijn wij op zoek naar een enthousiaste marketing- en communicatiespecialist die verantwoordelijk is voor de organisatie van voorlichtingsactiviteiten en de branding en positionering van de masteropleidingen van de rechtenfaculteit. Daarnaast werk je ook mee aan de (online) marketing, campagnes en brochures voor onze masteropleidingen.

Een ander belangrijk deel van jouw takenpakket bestaat uit de uitvoering en optimalisatie van de studenten- en medewerkerscommunicatie. Jij informeert deze (internationale) doelgroepen en weet daarbij rekening te houden met hun wensen en verwachtingen. Voor hen creëer je content, kies je passende vormen en kanalen en stuur je bij op basis van analyses en resultaten. Denk hierbij aan het coördineren en verspreiden van nieuwsberichten, het onderhouden van de website en het bijhouden van de facultaire social media. Verder stuur je student-assistenten aan en beheer je samen met je collega's van het communicatieteam de gezamenlijke mailbox.

Je werkt nauw samen met contactpersonen binnen de masteropleidingen, het Bureau Onderwijs- en Studentzaken en uiteraard met het team Communicatie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van communicatie en/of marketing.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een marketing- of communicatiefunctie.
 • Je bent flexibel, servicegericht en stressbestendig. Daarnaast ben je in staat om onder druk en met deadlines te werken, maar weet je tegelijkertijd ook overzicht te houden.
 • Je hebt ervaring met social media en een sterke interesse in nieuwe ontwikkelingen op dat vlak.
 • Je beschikt over organisatorische vaardigheden en bent bereid om rondom grote voorlichtingsactiviteiten ook op andere werktijden te werken, zoals in de weekenden of avonden.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, een goede beheersing van de Engelse taal en een vlotte pen. Jij weet zonder moeite heldere, pakkende content te creëren.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in Content Management Systemen en interesse voor het recht.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen.

Het Bureau In- en Externe Betrekkingen draagt onder meer zorg voor de communicatie, het alumnibeleid, loopbaanadvies, stagecoördinatie en fondsenwerving. Je maakt binnen deze afdeling onderdeel uit van het communicatieteam, dat verantwoordelijk is voor de in- en externe communicatie van de rechtenfaculteit.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Marketing en communicatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2818—€3764 per maand
 • HBO
 • 1207259

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you