Apothekersassistent (0,6 - 0,8 fte)

Apothekersassistent (0,6 - 0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
16 mrt 15 jun Utrecht
Heb jij kwaliteit en cliëntgerichtheid hoog in het vaandel staan? Word dan de nieuwe apothekersassistent van de enige veterinaire apotheek in Nederland.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een apothekersassistent die enthousiast is en graag zelfstandig werkt, maar zich ook in teamverband prima op z’n/haar/diens plaats voelt. Onze nieuwe collega heeft als primaire aandachtsgebied de diergeneesmiddelendistributie. Je gaat deel uitmaken van een team medewerkers met hart voor de apotheek en voor elkaar, collega’s die gezamenlijk werken aan een apotheek die steeds beter inspeelt op de wensen van klanten.
Bekijk voor een indruk de instructievideo Medicatie toedienen aan vogels.

Je werkdagen zijn donderdag en vrijdag, de overige werkdag(en) zijn in overleg.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Onze nieuwe collega combineert goede communicatieve vaardigheden en een cliëntgerichte houding met een collegiale, flexibele instelling. Daarbij is een kwaliteitsgerichte instelling met een groot verantwoordelijkheidsgevoel vanzelfsprekend. 

Functie-eisen:
 • diploma apothekersassistent;
 • 24-32 uur per week beschikbaar;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
 • kwaliteitsgericht met groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • je bent enthousiast, empathisch en gedreven;
 • zelfstandig werken in een team.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,6-0,8 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.402,- en maximaal € 3.026,- (schaal 6 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het Universitair Dierenziekenhuis. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers en is gevestigd op het Utrecht Science Park, niet ver van het historische centrum van Utrecht. 

Je gaat als apothekersassistent werken bij de enige Veterinaire Apotheek in Nederland. De apotheek verzorgt de inkoop, productie en distributie van diergeneesmiddelen voor verschillende aan de faculteit verbonden klinieken (gezelschapsdieren, paard en landbouwhuisdieren). Het is een bijzondere apotheek die veel overeenkomsten heeft met zowel een ziekenhuisapotheek als een openbare apotheek. De apotheek heeft een productieafdeling, een laboratorium, verzorgt distributie naar de afdelingen van de kliniek en heeft een balie waar eigenaren na hun bezoek aan de kliniek voor hun dieren medicijnen komen halen. De apotheek is nauw betrokken bij de patiëntenzorg en de apothekers nemen deel aan multidisciplinaire overleggen en opgenomen patiënt besprekingen. Onderwijs aan diergeneeskundestudenten behoort tot de hoofdtaken van de apotheek. Verder wordt voorlichting gegeven aan studenten, dierenartsen en medewerkers van de facultaire klinieken, aan patiënteigenaren en aan externe dierenartsen en andere betrokkenen. Bovendien is de apotheek een informatiepunt voor dierenartsen en patiënteigenaren in heel het land. De apotheek is gecertificeerd (NEN-ISO 9001:2015) en zet momenteel de laatste stappen om geheel conform GMP-z-normen te produceren. In de apotheek zijn momenteel vijf staf(ziekenhuis)apothekers, een teamleider, twee coördinatoren, tien apothekersassistenten, een laborante en drie overige medewerkers werkzaam.

Additionele informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met B.A.W. Dietz (apotheker) via b.a.w.dietz@uu.nl of 030 253 20 64.

Specificaties

 • Verpleging en verzorging
 • 20—32 uur per week
 • €2402—€3026 per maand
 • MBO
 • 1206992

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 106, 3584 CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Utrecht). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Solliciteer uiterlijk op 15 jun. 2023 23:59 (Europe/Amsterdam).