Assistant Mastercoördinator

Assistant Mastercoördinator

Geplaatst Deadline Locatie
16 mrt 30 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een ervaren Management Assistant en klaar voor de volgende stap?

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die het onderwijsproces binnen de afdeling administratief en organisatorisch helpt versterken en vormgeven. Wil jij je TU Delft horizon verbreden en betekent verandering nieuwe kansen voor jou? In deze afwisselende functie werk je met professionals in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Wij coördineren de masteropleiding Offshore & Dredging Engineering samen met de faculteit CiTG. Jij zal de mastercoördinator van dit masterprogramma ondersteunen vanuit een fijne werkplek bij de faculteit CiTG voor 2 dagen per week. Je hebt regelmatig en actief contact met onze huidige studenten maar ook met de nieuwe lichting studenten. Zo ben je betrokken bij het monitoren van studentvoortgang en het beantwoorden van vragen over het programma. Het verzorgen van de registratie en controle van de samenstelling van afstudeercommissies en diploma’s zijn hier ook onderdeel van. Daarnaast ben jij ook de persoon die o.a. proactief de vergaderingen van de opleidingscommissie organiseert en bijwoont, de voorlichtingsdagen coördineert en ben jij de eerste lijn voor het beantwoorden van vragen. Hiernaast behoort het tot de mogelijkheid dat docenten naar je toekomen met administratieve/organisatorische vragen ter ondersteuning van hun onderwijs, zoals bij veldwerk, excursies of de inrichting van BrightSpace. Het is een zelfstandige functie in een inspirerende omgeving waarbij er voldoende contact is met de collega's om je heen. Als onderwijsmedewerker bij de afdeling M&TT ben je dus één van de aanspreekpunten voor de ondersteuning van ons onderwijs.

 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die goed zelfstandig én in teamverband kan werken. Iemand met een professionele werkhouding, verantwoordelijkheidsgevoel en die stressbestedig is. Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en beschikt over een stevige werkervaring en een netwerk bij de TU Delft is een pré. Een goede kennis van Office 365 maar ook een aantoonbare beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift is een pré. Je hebt ruime ervaring in het proactief ondersteunen van bestuursleden en/of MT-leden. Je kan zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke en gevoelige informatie. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, bent accuraat, integer, representatief, flexibel, doortastend, klant- en servicegericht. Je houding is professioneel en dit straal je uit in je werkwijze en contacten met anderen. Jij bent iemand die het verschil wil en kan maken. Daarbij maakt het niet uit of je een man of een vrouw bent. Ons uitgangspunt is naast zelfstandig werken vooral veel samenwerken, wij werken alle dagen op kantoor. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

Van chip tot schip. Van machine tot mens. Van idee naar oplossing. Vanuit de wil om de omgeving te begrijpen en te achterhalen welke mechanismen daaraan ten grondslag liggen, richten onderzoek en onderwijs zich op fundamenteel begrip, ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en (mechanische) systemen.

De faculteit 3mE is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en high-tech lab-faciliteiten. Omdat we zo groot en veelzijdig zijn, kunnen we unieke dwarsverbanden leggen en vakgebieden combineren. Dit vindt zijn weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De kennis en inzichten die we opdoen, vertalen we in oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, bijdragen aan een duurzame samenleving en aan de ontwikkeling van welvaart en welzijn. Dat is wat ons verbindt in grensverleggend onderzoek, inspirerend onderwijs en (inter)nationale samenwerking.

Klik hier om naar de website van faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek & Technische Materiaalwetenschappen te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 16 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • MBO+
 • TUD03615

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you