Allround medewerker Studentzaken Team Planning

Allround medewerker Studentzaken Team Planning

Geplaatst Deadline Locatie
17 mrt 2 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de onmisbare schakel bij het vlekkeloos laten verlopen van Boekingen, Planning en de verwerking van de Onderwijsbelasting? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Bureau Onderwijs (BO) van de Faculty of Psychology and Neuroscience (FPN) ondersteunt de organisatie van het onderwijs. BO is onder meer verantwoordelijk voor de planning van het onderwijs (programmering, roostering van onderwijs en toetsen), de informatievoorziening aan staf en studenten, onderwijsadministratie (registratie van toetscijfers, organisatie en verwerking van examens), studiebegeleiding, internationalisering, toelating tot de masteropleidingen, organisatie van de decentrale selectie, stagecoördinatie, alsmede de beleidsvoorbereiding op genoemde terreinen.Ter versterking van ons team zijn we op zoek enthousiaste en energieke medewerker Team Planning.

Wat ga je doen?

Als allround medewerker studentzaken team planning ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de processen rondom het boeken van onderwijsmodules voor studenten, het bijhouden van de onderwijsbelasting, de onderwijsplanning en inzet van tutoren.

Je takenpakket bestaat uit de onderstaande werkzaamheden.

Boekingen

 • Het verzorgen van de moduleboekingen van het onderwijs
 • Verwerken van moduleboekingen op advies van de studieadviseurs
 • Boeken van onderwijsmodules voor specifieke groepen studenten, zoals Exchange studenten en onderwijscontractanten
 • Verwerking en bijhouden van de tokens
 • Beantwoorden van vragen (voornamelijk via mail) van studenten met betrekking tot de moduleboekingen

Monitorbestanden

 • Het bijhouden van de moduleboekingen en resultaten in monitorbestanden in Excel. Deze bestanden worden gebruikt om de studievoortgang van de studenten te bewaken.
 • Controle van de geboekte onderwijsmodules in verband met check op aanwezigheid.
 • Verwerken van toetsresultaten in de monitorbestanden.
 • Optimaliseren en uitwerken van het boekingsproces.

Onderwijsplanning

 • Het plannen van het onderwijs voor studenten in Syllabus+ (verroostersysteem UM).
 • Dit doe je aan de hand van opgestelde raamroosters, die je in overleg met de blokcoödinator samenstelt, verwerk je de planning in het verroostersysteem. Denk hierbij aan het plannen van colleges, onderwijsgroepen etc. en het indelen van studenten.
 • Losse ruimtereserveringen
 • Back up voor plannen van tutoren
 • Docenten krijgen onderwijsuren toegewezen voor de verrichte taken binnen het onderwijs. Jij zorgt ervoor dat deze uren worden vastgelegd in het desbetreffende systeem genaamd DORS.

Verder streeft BO naar continue procesverbetering. Hiervoor worden projectteams opgesteld waarin jij participeert en meehelpt met de implementatie van procesverbeteringen.

Tenslotte kun je worden ingezet op overige voorkomende administratieve werkzaamheden die binnen Bureau Onderwijs worden uitgevoerd.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wie ben jij?        

Jij bent iemand die enthousiast wordt van processen en het correct vastleggen van gegevens. Je bent dan ook adequaat. Daarnaast denk je in mogelijkheden en ben je oplossingsgericht. Je dient namelijk snel te kunnen schakelen tussen diverse stakeholders zoals studieadviseurs en studenten.

Functie-eisen: 

 • minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • kennis in het gebruik van SAP-SLM is een pré;
 • een uitstekende beheersing van het Microsoft Office pakket, met name MS-Excel;
 • een hoge mate van zelfstandigheid, maar je vindt teamwork ook belangrijk. 
 • accuraat en efficiënt;
 • snel schakelen, besluitvaardig, stressbestendig en oplossingsgericht
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou? 

Dienstverband voor 1 jaar en bij gebleken geschiktheid kan na 1 jaar overgegaan worden tot een aanstelling voor onbepaalde tijd. 

Een passend salaris tussen € 2.451 en € 3.764 bruto bij een fulltime aanstelling. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de opleiding en ervaring. 

In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8% vakantie-uitkering en een 8.3% eindejaarsuitkering van toepassing. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Voorbeelden zijn betaald ouderschapsverlof, betaald partnerverlof, 29 verlofdagen (o.b.v. fulltime aanstelling) en de mogelijkheid om ook vanaf thuis te werken.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Afdeling

Faculteit Psychology & Neuroscience

De Faculty of Psychology and Neuroscience (FPN) is een internationale faculteit met studenten en medewerkers met verschillende culturele achtergronden, die verbonden zijn door hun gedeelde nieuwsgierigheid naar menselijk gedrag en het brein. Deze nieuwsgierigheid drijft ons om het brede terrein van de psychologie te verkennen, vanuit verschillende invalshoeken (zoals een biologisch en cognitief perspectief). Door het gebruik van kleinschalige en studentgerichte benaderingen, zoals het probleemgestuurd en projectgestuurd Onderwijs, moedigen wij een soortgelijke nieuwsgierigheid bij onze studenten aan, door hen de instrumenten in handen te geven om de wereld van het menselijk brein te ontdekken. 

Voor meer informatie zie ook: https://www.maastrichtuniversity.nl/about-um/faculties/faculty-psychology-and-neuroscience

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 30—38 uur per week
 • €2451—€3764 per maand
 • HBO
 • AT2023.31

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 40, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you