Projectontwikkelaar Real Estate projecten

Projectontwikkelaar Real Estate projecten

Geplaatst Deadline Locatie
17 mrt 31 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mrt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Werken aan een campus die baanbrekend onderzoek en excellent onderwijs optimaal faciliteert. Daar draait het om in jouw afwisselende functie als Projectontwikkelaar Real Estate Projecten bij TU Delft.

Functieomschrijving

Bij de afdeling Projecten van Campus Real Estate & Facility Management (CREFM) gaat het om werkzaamheden in de gebouwen (meer dan 50) en op de terreinen (161 hectare) van de campus: (nieuw)bouw, verbouw, renovatie, (her)inrichting en civieltechnische werkzaamheden.

Vaak bijzondere projecten door het innovatieve karakter van onze universiteit en waarbij verduurzaming een belangrijke rol speelt. Projecten die op basis van de Campus Strategie in een meerjarenplanning worden uitgevoerd of ad hoc, bijvoorbeeld op verzoek van een faculteit. Een integrale aanpak staat hierbij centraal.

Binnen onze afdeling Projecten werk je met in totaal circa zestig collega’s. Een leuke werkomgeving met een informele sfeer waar we zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privébalans erg belangrijk vinden.

In de functie van Projectontwikkelaar ben je actief in de voorbereiding van projecten, verantwoordelijk voor het ontwerp proces, tot en met de aanbesteding van de uitvoering van het project. Je hebt contact met diverse partijen, zowel intern als extern. Je analyseert in samenwerking met de verantwoordelijke Assetmanager de vraag, stelt een projectplan en een plan van aanpak op en stuurt op de uitvoering daarvan.

Je borgt de onderlinge samenhang in programma of project, de planning ende risico’s van de verschillende deelprojecten. Je stuurt binnen het programma professionals aan van meerdere disciplines. Goede communicatie en zorgdragen voor de juiste draagvlak is daarbij van groot belang.

Door de veelzijdigheid van de functie en de verschillende belangen is stakeholdermanagent een belangrijke factor. Het zorgvuldig afwegen van deze belangen ten opzichte van elkaar en de plannen, maakt de functie uitdagend en een ‘spin in het web’.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt bij voorkeur een universitaire (bachelor of master) studie project management, bouwkunde of bouwkundige bedrijfskunde afgerond.
 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante ervaring, het liefst in een bestuurlijke omgeving.
 • Je hebt kennis van financiën en relevante ervaring in project management.
 • Je hebt een goed gevoel voor de verhoudingen en belangen in een grote organisatie en je schakelt makkelijk op verschillende niveaus en tussen diverse onderwerpen.
 • Je bent in staat mensen te verbinden, hebt teamspirit en kunt collega’s inspireren en motiveren met veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.
 • Je kunt goed beslissingen nemen en ook in hectiek altijd het overzicht houden.
 • Je communiceert helder en schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het dienstverband is vast. 
 • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 12 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €4.814,- en een maximum van €6.181,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 36—40 uur per week
 • €4814—€6181 per maand
 • Universitair
 • TUD03651

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you