Marketing and communications officer - department Industrial Design (32-36 hrs)

Marketing and communications officer - department Industrial Design (32-36 hrs)

Geplaatst Deadline Locatie
23 mrt 16 apr Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? En wil jij je inzetten voor een ambitieuze, internationale universiteit die de technologische grenzen verlegt voor een betere wereld? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Over de TU/e
De TU/e is een internationaal vooraanstaande technische universiteit met een levendige campus in het hart van Eindhoven. We bieden onderwijs dat wereldwijd hoog aangeschreven staat én er vindt veel baanbrekend en innovatief onderzoek plaats op allerlei domeinen. Daar willen we de (buiten)wereld graag over informeren, zodat we nieuwe wetenschappers en studenten aantrekken of om partners te interesseren voor een samenwerking met onze universiteit. Ter versterking van de communicatieafdeling zoeken wij momenteel een:

Marketing- en communicatiemedewerker voor de faculteit Industrial Design

In deze functie word je vanuit de centrale communicatieafdeling gedetacheerd naar de faculteit Industrial Design. Je richt je op de werving van nieuwe studenten voor deze faculteit én je zorgt ervoor dat de huidige studenten goed geïnformeerd worden over het onderwijs.

Je werkzaamheden
  • In afstemming met je collega's van de centrale communicatieafdeling stel je het marketingcommunicatieplan op voor de werving van nieuwe studenten voor de faculteit. Dit plan voer je ook uit.
  • Hiervoor organiseer je verschillende voorlichtingsevents en maak je diverse communicatiemiddelen. Denk bijvoorbeeld aan  video's, folders en webteksten om potentiële studenten te informeren én enthousiasmeren over onze opleidingen.
  • Daarnaast denk je mee over de interne communicatie richting de huidige studenten van de faculteit; hoe kun je hen zo goed mogelijk informeren over (bijvoorbeeld) veranderingen in het onderwijs?
  • Ook hiervoor ontwikkel je diverse middelen, zoals bijvoorbeeld nieuwsbrieven en presentaties.
     

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega op minimaal hbo-niveau met een aantal jaar  ervaring in het communicatievak. Je weet van aanpakken, bent pro-actief, kan goed omgaan met deadlines en werkt planmatig. De TU/e is een internationale community, met medewerkers en studenten vanuit de hele wereld. Jouw mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn dan ook uitstekend, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je werkt graag zelfstandig, maar weet je ook wanneer je jouw ideeën en middelen moet afstemmen met collega's zodat iedereen goed geïnformeerd blijft.

Arbeidsvoorwaarden

Een boeiende positie binnen een innovatieve universiteit. Je zit midden tussen de studenten, op een groene campus op loopafstand van het centraal station. Op de campus vind je gevarieerde werkplekken,  gezellige lunchcafé's, een bioscoop en uitstekende sportfaciliteiten. We zoeken een collega voor 32-36  uur. Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met kans op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we jou: 
  • Een maandsalaris van minimaal €3.098,- tot maximaal €4.257,- bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring (schaal 9 cao Nederlandse Universiteiten).  
  • Naast vakantiegeld, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%. 
  • Een gunstige regeling voor extra verlofdagen of een sabbatical. 
  • Een keuzemodel voor extra secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Werktijden in overleg voor een optimale werk-privé balans. 
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken.
  • Ruimte voor jouw ontwikkeling via een uitgebreid aanbod van workshops en cursussen. 
  • Deels betaald ouderschapsverlof en een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer, thuiswerken en internet.  
  • Een ruime werkgeversbijdrage aan de gunstige ABP-pensioenregeling.  

Hier ontdek je nog meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Bouw verder aan je carrière bij de TU/e!

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Techniek
  • max. 30.4 uur per week
  • HBO
  • V89.6428

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you