Eventmanager

Eventmanager

Geplaatst Deadline Locatie
23 mrt 26 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als eventmanager bij de Universiteit van Amsterdam is geen dag hetzelfde: de ene dag sta je op één van onze campussen om een open dag te coördineren, de andere dag bezoek je locaties als Carré, Nemo of Muziekgebouw 't IJ, op zoek naar de perfecte plek voor jouw congres of diner. Het werk van een eventmanager is al divers, maar zeker bij de grootste universiteit van Nederland, in de bruisende hoofdstad.

Je werk omhelst alle facetten van het eventmanagement vak: je denkt mee in de conceptfase, stelt begrotingen op en zorgt voor de complete omlijsting van het event: van website en uitnodigingen tot catering. De evenementen vinden zowel op de UvA als op externe locaties in Amsterdam, en geen project is hetzelfde. Jij bent het aanspreekpunt voor je opdrachtgevers, en werkt samen met een divers team van enthousiaste collega's.

Hier ga je werken

De afdeling C&E is onderdeel van de centrale communicatieafdeling van de UvA, Bureau Communicatie. Het team bestaat uit 8 eventmanagers, een afdelingsassistent en een afdelingshoofd. Je werkt zelfstandig aan de events waar je verantwoordelijk voor bent, bij grotere events doe je dit samen met een collega uit het team. De opdrachten zijn divers: van academische plechtigheid tot studievoorlichting, van wetenschappelijk congres tot in-house bijeenkomst over onderwerpen als duurzaamheid of innovatie in het onderwijs. Tijdens het teamoverleg bespreken we de voortgang en wisselen we nieuwtjes uit, daarnaast plannen we met regelmaat een moment in om een specifiek onderwerp onder de loep te nemen en onze kennis bij te spijkeren. Tussendoor weten we elkaar makkelijk te vinden voor advies en maken we met regelmaat tijd voor koffiemomentjes, een gezamenlijke lunch, wandeling of teamuitje. Door het flexwerken en de informele sfeer kom je ook snel in contact met de andere disciplines van Bureau Communicatie zoals het social team en de webredactie.

Je werkt midden in het centrum van historisch Amsterdam, ons kantoor bevindt zich in het Maagdenhuis aan het Spui. Natuurlijk zit je weleens een dag op kantoor mailtjes te beantwoorden of draaiboeken uit te werken, maar door de aard van ons werk en met opdrachtgevers uit alle hoeken van de organisatie, ben je in een gemiddelde werkweek ook vaak op de verschillende campussen te vinden.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je bent in staat de rust en overzicht te bewaren in een omgeving die veranderlijk is en waar projecten elkaar snel opvolgen;
  • Je kunt creatief denken, en weet de abstracte wensen van de opdrachtgever te vertalen naar een concreet event met bijbehorende begroting;
  • Door je communicatief vermogen, in zowel Nederlands als Engels, krijg je mensen in beweging: van hulpstudent tot hoogleraar;
  • Je bent flexibel en bereid een stapje extra te zetten, events vinden ook weleens in de avonduren en in het weekend plaats.
Daarnaast:
  • Heb je een relevante opleiding afgerond en/of beschikt over aantoonbare werkervaring in de eventbranche;
  • Ben je handig met software (als MS Office), en vindt het leuk nieuwe dingen zoals het beheren van de backoffice van een congres-app te leren.

Arbeidsvoorwaarden

Een dienstverband van 32 tot 38 uur per week voor de periode van een jaar met een proeftijd van twee maanden. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring, bij aanvang van het dienstverband €2.818 tot €3.764 bruto per maand op basis van volledige werktijd (38 uur per week), volgens salarisschaal 8. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. Deze functie past binnen het functieprofiel Communicatiemedewerker 2. De Cao Nederlandse Universiteitenis van toepassing.

De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • 29 vakantiedagen bij een volledig dienstverband & extra vakantiedagen tussen Kerst en de jaarwisseling;
  • een mobiele telefoon en laptop in bruikleen;
  • vergoeding van reiskosten woon-werkverkeer;
  • pensioenopbouw bij het ABP;
  • de flexibiliteit om werk en privé te combineren, met de mogelijkheid tot thuiswerken;
  • uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert de UvA medewerkers om zich blijvend te professionaliseren. Zo kun je je blijven doorontwikkelen als Eventmanager;
  • je mag deelnemen aan de open UvA colleges waarmee je maximaal 30 studiepunten per jaar kunt verdienen.

Werkgever

Bureau Communicatie

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Bureau Communicatie is de centrale communicatieafdeling van de UvA en ondersteunt en adviseert het College van Bestuur, de faculteiten en de centrale eenheden in beleid en uitvoering.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 38 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 11400

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 25, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you