AV beheer en onderhoudstechnicus (1.0 fte)

AV beheer en onderhoudstechnicus (1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
24 mrt 11 apr Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kom werken in een leuk en dynamisch team die verantwoordelijk is voor de AV-support van 400 college en vergaderzalen.

Functieomschrijving

Onderwijs verzorgen en onderzoek uitvoeren verandert snel. Dit betekent grote ambitieuze programma's, continue vernieuwing, veel en juiste informatievoorziening en het leveren van uitstekende kwaliteit. Het optimaal aanbieden van de (digitale) Media Diensten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is daarbij cruciaal.

Vandaar zijn we op zoek naar een enthousiaste en proactieve beheer en onderhoudstechnicus voor het Media Support Center (MSC) van de EUR. Het MSC is verantwoordelijk voor de business continuïteit van zo'n 400 college-en vergaderzalen, alle onlineactiviteiten voor onderwijs en events, een productiestudio, AV inkoop, Design etc. Binnen deze functie houd je je bezig met het beheren en uitvoeren van onderhoud op de AV en Studio apparatuur voor deze diensten.

Functie-omschrijving
Je komt te werken binnen het domein Onderwijs bij de afdeling MSC van de dienst EDIS (IT & CIO).

Als beheer en onderhoudstechnicus ben je de verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de AV techniek op de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De functie bestaat onder andere uit:
 • Onderhoud en beheer op AV-apparatuur zoals projectoren, LED-schermen, AV-switchers, DSP's, cameras, studio apparatuur, microfoons;
 • Analyseren en oplossen van 2e lijns verstoringen;
 • Het bijwonen van de benodigde project- en werkbesprekingen;
 • Beheren van technische projectdocumentatie;
 • Informeren van de betrokkenen omtrent de voortgang van de werkzaamheden;
Administratieve werkzaamheden daar draai jij je hand niet voor om! Je zorgt voor een juiste registratie van call afhandelingen, een nauwkeurig inventarisbeheer, begroting en budgetbewaking voor beheer en onderhoud en het opstellen van werkomschrijvingen ten behoeve van aanvraag (onderhouds-)offertes.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste, leergierige en inventieve teamplayer met minimaal MBO denk- en werkniveau die (pro)actief meedenkt de optimale continuïteit en doorontwikkeling van de diensten van het MSC te realiseren. Daarnaast breng jij het volgende mee
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met vaste AV-installaties en aantoonbare ervaring met het aansturen van teamleden
 • kennis van systemen als Utelogy, AMX en Crestron is een pre, evenals videoconferencing systemen (o.a. Polycom, Cisco, Logitech)
 • Het hebben van VCA en NEN 3140 is een pre
 • Een natuurlijke klantgerichte en gastvrije houding
 • Je handelt kostenbewust
 • Zelfstandigheid, flexibel en denkt in oplossingen
 • Je bent communicatief vaardig en kunt goed schakelen tussen verschillende type mensen op verschillende niveaus (Nederlands C2, Engels B1)

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van deze functie is zo snel mogelijk en de functie heeft als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij de Erasmus Digitalisation and Information Services (EDIS). De functie heeft een omvang van 1 fte. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 3.098 en € 4.257 bruto per maand (Schaal 9), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek - onze missie luidt dan ook 'Creating positive societal impact'. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
De dienst EDIS is een ondernemende dienstverlener voor de Erasmus Universiteit die betrouwbare informatiediensten en communicatietechnologie levert en samen met interne en externe partners zorgt voor constante vernieuwing met een zo kort mogelijke 'time-to-market'. Om dit doel te realiseren heeft EDIS zich georganiseerd naar de doelgroepen Onderwijs, Onderzoek en Bedrijfsvoering. De verantwoordelijkheid is belegd in resultaatverantwoordelijke teams. Deze teams hebben specifieke kennis van de doelgroep en hun processen, de bestaande en gewenste IV/IT-inrichting en de marktontwikkeling.

Specificaties

 • IT
 • max. 40 uur per week
 • €3098—€4257 per maand
 • MBO+
 • 3531

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you