HR-verzuimassistent/HR-medewerker (0,8 fte)

HR-verzuimassistent/HR-medewerker (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 mrt 10 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

: Heb jij affiniteit met re-integratie en verzuimbegeleiding en vind je het leuk om met mensen en in administratieve processen te werken? Dan zoeken we jou.

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met re-integratie en verzuimbegeleiding? Ben jij een doorpakker die het leuk vindt om met mensen en in administratieve processen te werken? Lijkt het je leuk om in een professioneel en bevlogen hr-team te werken? Dan zoeken we jou!
We stellen een afwisselende functie in een plezierige werkomgeving in het vooruitzicht. Bij ons is thuiswerken en samenwerken op kantoor goed combineerbaar.

Binnen onze afdeling Human Resources van de faculteit Geesteswetenschappen zijn we per direct op zoek naar een nieuwe collega voor primair onze hr-verzuimadministratie. In deze ondersteunende functie ben je de (administratieve) rechterhand van de re-integratiedeskundige.
Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor andere hr-administratieve taken, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s van de hr-administratie.

Kom jij ons team versterken?

Om je een indruk te geven van je werkweek hebben we enkele taken op een rij gezet, waarbij de genoemde percentages een indicatie zijn:

 • 50% van je werkzaamheden bestaat uit verzuim administratieve taken, zoals het maken en verspreiden van wekelijkse verzuimoverzichten, bijhouden van verzuimdossiers, plannen van afspraken bij de bedrijfsarts, (schriftelijk) informeren van leidinggevenden en zieke medewerkers m.b.t. regelingen en procedures voortkomend uit de Wet Verbetering Poortwachter en het verzuimprotocol van de universiteit. Heb je affiniteit met data? Dan kan het uitdraaien van verzuimrapportages en/of het maken van verzuimanalyses ook een onderdeel van je functie zijn. 
Kortom, als aanspreekpunt voor zowel leidinggevenden als medewerkers zorg je ervoor dat alle administratieve en organisatorische processen rondom het ziekteverzuim strak worden uitgevoerd en georganiseerd.
 • 30% van je werkzaamheden bestaat uit het ondersteunen van onze re-integratiedeskundige. Jullie werken samen aan procesverbeteringen en implementaties van nieuwe werkwijzen. Jullie zetten samen de koers uit voor de verzuimtrajecten en de te nemen acties en daarbij bied je ondersteuning bij het uitzetten van benodigde acties rondom verzuimpreventie en het verzuimbegeleidingsproces. Je houdt overzicht op de uitstaande acties o.a. bij externe partijen.
 • 20% van je werkzaamheden zijn meer algemene hr-administratieve werkzaamheden betreffende in-, door- en uitstroom van medewerkers en op verzoek verwerken van de vacatureadministratie.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

 • Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde mbo 4- of hbo-opleiding.
 • Je hebt affiniteit met het hr-vak en/of werkervaring op een hr-administratie en bij voorkeur ook op het gebied van verzuim- en re-integratie.
 • Je hebt interesse om onze systemen en applicaties te leren kennen.
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een diploma van de CROV-opleiding of je hebt interesse om deze opleiding te volgen.

In deze functie is het van belang dat je goed kunt samenwerken en ook zelfstandig kunt werken. Je toont eigen initiatief en je hebt een proactieve houding. Doordat je in een klein verzuimteam werkt en daarnaast hr-administratieve werkzaamheden verricht is flexibiliteit belangrijk. Een dienstverlenende houding is jou op het lijf geschreven. Je schakelt makkelijk tussen structurele werkzaamheden en ad hocsituaties en blijft daarbij nauwkeurig, resultaatgericht en kalm werken. Je bent integer en positief ingesteld met gevoel voor humor. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring binnen de universiteit is voor ons geen vereiste; als je leergierig bent en over verantwoordelijkheidsgevoel beschikt, dan maak je je deze functie snel eigen. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0.8 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Wanneer je al een vast dienstverband hebt binnen de Universiteit van Utrecht, dat blijft dat zo.  Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2818,- en maximaal € 3764,- (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 7.000 studenten en 1.100 medewerkers verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega's en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

Specificaties

 • HRM
 • Taal en cultuur
 • max. 32 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • MBO
 • 1207575

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Trans 10, 3512 JK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you