Promovendus (2x) vasculaire neurologie

Promovendus (2x) vasculaire neurologie

Geplaatst Deadline Locatie
29 mrt 24 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor de CROSSROADS studie zoeken we twee enthousiaste (arts-)onderzoekers!

Functieomschrijving

Binnenkort start een groot nieuw landelijk onderzoek naar diagnostiek van beroerte in de ambulance (pre-hospitale triage). Dit onderzoek (CROSSROADS studie) wordt getrokken door 3 universitaire ziekenhuizen (Amsterdam UMC, MUMC+ en UMCG) en wordt gesubsidieerd door de Hartstichting.

Concreet zullen twee nieuwe technische oplossingen getest worden waarmee ambulance verpleegkundigen snel en nauwkeuring beroerte in de thuissituatie kunnen diagnosticeren. De twee technieken zijn gebaseerd op elektro-encefalografie (EEG) en transcraniële doppler (TCD). De bedrijven achter de technieken (respectievelijk TrianecT en NovaSignal) en twee ambulancediensten (in regio Amsterdam en Maastricht) nemen ook deel de studie.

Voor de CROSSROADS studie zoeken we twee enthousiaste (arts-)onderzoekers.

Een van de promovendi zal Amsterdam UMC (locatie AMC) als uitvalsbasis hebben en de andere MUMC+.

De promovendi zullen samen de studie coördineren en zullen veel met elkaar en de overige projectleden samenwerken.

Als promovendus wordt u bij alle facetten van het onderzoek betrokken;
  • waaronder de opstartfase,
  • inclusie van patiënten en
  • analyse van de data en schrijven van de wetenschappelijke artikelen.

Specificaties

Amsterdam UMC

Functie-eisen

We zijn op zoek naar kandidaten met belangstelling voor de (vasculaire) neurologie en een afgeronde opleiding tot arts of technische geneeskunde, ook kandidaten die op korte termijn hun opleiding afronden worden uitgenodigd te reageren.
  • Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek - zeker technisch wetenschappelijk onderzoek - strekt tot aanbeveling.
  • Goede organisatorische en contactuele capaciteiten zijn van groot belang voor deze functie, evenals een nauwkeurige en zelfstandige manier van werken.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en het Engels zijn vereist.

Arbeidsvoorwaarden

Als promovendus bij de vasculaire neurologie komt u te werken in een zeer actieve onderzoeksgroep, waar momenteel circa 15 (arts-)onderzoekers bezig zijn met een promotietraject. Meerdere keren per week hebben zij de mogelijkheid onderwijs bij te wonen, dat zowel gericht is op klinische als op wetenschappelijke vaardigheden. Tevens krijgen zij de gelegenheid congressen over hun onderwerp van onderzoek te bezoeken.

Wij bieden ruime gelegenheid tot extra scholing, verdieping en verbreding, een plek om te groeien! Werken in het AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd. Het salaris is conform de CAO UMC met veel aantrekkelijke extra`s, zoals een eindejaarsuitkering van 8.3%, vakantietoeslag, collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen en tegemoetkoming reiskosten OV en gratis parkeren.
  • Een vliegende start van jouw carrière in het onderzoekswerk.
  • Alle ruimte voor jouw drive om de zorg van morgen vorm te geven.
  • Werken aan grootschalig én eigen onderzoek, met gemotiveerde collega's uit alle hoeken van de wereld.
  • Een contract voor een jaar (12 maanden) met de intentie tot verlenging met nog eens 36 maanden.
  • Inschaling in salarisschaal 10: € 3.230 tot € 5.088 bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).
  • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris.
  • Pensioenopbouw bij BeFrank, een modern, begrijpelijk en eerlijk geprijsd pensioen.
  • Uitstekende bereikbaarheid met het OV en vergoeding van een groot deel van je reiskosten. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen op locatie AMC én een goede fietsregeling.

Werkgever

Amsterdam UMC

De afdeling neurologie van Amsterdam UMC, locatie AMC, heeft bijzondere expertise op een viertal aandachtsgebieden: Cerebrovasculaire aandoeningen, Neuroinfectie & inflammatie, Bewegingsstoornissen en Neuromusculaire ziekten.

Een belangrijke onderzoekslijn binnen de onderzoeksgroep Cerebrovasculaire aandoeningen is het onderzoek naar verbetering van pre-hospitale triage van patiënten met een herseninfarct. Er lopen al verschillende grote onderzoeken op dit gebied en als promovendus kunt u profiteren van uitgebreide aanwezige kennis en ervaring.

De onderzoeksgroep Cerebrovasculaire aandoeningen werkt nauw samen met de afdelingen Neuroradiologie, Neurochirurgie, Klinische Neurofysiologie, Cardiologie, Vasculaire interne geneeskunde en Vaatchirurgie, evenals met gerenommeerde nationale en internationale onderzoeksgroepen buiten het AMC.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €3230—€5088 per maand
  • Universitair
  • 8343

Werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you