Procescoördinator Healthy Brain

Procescoördinator Healthy Brain

Geplaatst Deadline Locatie
29 mrt 13 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan de grote uitdagingen van vandaag, zoals de transitie naar een gezonder brein, een veerkrachtigere samenleving en een duurzamere omgeving, op basis van meer inzicht in de fundamenten van ons bestaan?

Healthy Brain is een campus-breed paraplu thema die alle activiteiten op het terrein van de Healthy Brain aan en rondom de Radboud Universiteit, Radboudumc en Max Planck Institute for Psycholinguistics in Nijmegen met elkaar verenigt. De Nijmegen campus kenmerkt zich door grensverleggend onderzoek en onderwijs, en veel succesvolle initiatieven en activiteiten op het brede vlak van hersenen, intelligentie, gedrag, ziekte en gezondheid. Daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag, bijvoorbeeld op het vlak van gedragsverandering, neurotechnologie, AI, voeding & cognitie. 

Het doel van de brede pijler is om een hefboomeffect te bewerkstelligen. De eerste opdracht is om de pijler stevig en zichtbaar neer te zetten op campus, door de vele bestaande initiatieven en activiteiten op het terrein van Healthy Brain, vaak verspreid over verschillende faculteiten, instituten en organisaties, beter in beeld te brengen en met elkaar te verbinden. Op termijn zal Healthy Brain een centrale rol gaan spelen in de koppeling tussen kennis, bedrijfsleven en maatschappelijke partners in de regio en daarbuiten faciliteren. 

Als procescoördinator ben je een spin in het web. Samen met de werkgroep Healthy Brain ontwikkel en implementeer je de brandingstrategie en geef je invulling aan Healthy Brain evenementen.  Je bent het eerste aanspreekpunt zowel binnen als buiten de campus. Voor al deze onderdelen zorg je ervoor dat de interne en externe communicatie soepel verloopt. Momenteel wordt gekeken naar een mogelijke uitbreiding van thema's. Naar verwachting krijg je ook een rol in het opzetten van deze nieuwe thema's.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde universitaire master opleiding. 
 • Je hebt ervaring met wetenschap, technologie en/of innovatie.
 • Je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden ten aanzien van het beheersen van processen, organiseren van evenementen en het bewaken van deadlines.
 • Je voelt je op je gemak als gesprekspartner voor onderzoekers en onderzoeksdirecteuren en hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.  
 • Je bent een netwerker, kunt goed samenwerken en bent ook in staat zelfstandig taken uit te voeren.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent resultaatgericht en in staat je snel te verdiepen in verschillende dossiers.
 • Je bent een enthousiaste en proactieve proces coördinator met een academisch werk-, denk- en ambitieniveau, die inhoudelijk gedreven is om nieuwe verbindingen te leggen en bestaande verbindingen uit te bouwen op het vlak van Healthy Brain.
 • Je bent proactief, initiatiefrijk, constructief en communicatief.
 • Je hebt een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.974 en maximaal € 5.439 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je komt te werken binnen het team Research & Impact Strategy van de afdeling Research & Impact binnen de centrale divisie Academic Affairs. In dit team van circa 10 personen werken beleidsmedewerkers, coördinatoren en een projectondersteuner. Er vindt regelmatig uitwisseling plaats om projecten gezamenlijk op te pakken. Onderwerpen waar je directe collega's zich mee bezighouden zijn onder andere wetenschappelijke integriteit, open science, erkennen en waarderen van wetenschap, kwaliteitszorg, hoogleraren- en promovendibeleid en interfacultaire onderzoekssamenwerking. Daarnaast zijn we bezig met het internationaal positioneren van de universiteit, waarbij we participeren in het Europese samenwerkingsverband The Guild om goede aansluiting in Brussel te houden.

Het team Research & Impact Strategy is onderdeel van de grotere afdeling Research & Impact (circa 25 fte). Naast het team Research & Impact Strategy bestaat de afdeling uit twee andere teams: Grant Support & Projects en Knowledge Transfer Office. Het team Grant Support & Projects ondersteunt onderzoekers bij het verwerven van externe subsidies en financiering voor hun onderzoek. Het team Knowledge Transfer Office ondersteunt bij het vergroten van de impact van de universiteit door het bevorderen van overdracht van kennis aan de maatschappij en het stimuleren van ondernemerschap op de campus.

De kwartiermaker van Healthy Brain, die jij zult gaan ondersteunen, is werkzaam voor Radboudumc. Vanwege het brede karakter van het campusbrede thema, is de gehele campus jouw werkterrein. Je werkt nauw samen met beleidsmedewerkers van alle andere faculteiten, met wie regelmatige strategische meetings zullen plaatsvinden.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • max. 40 uur per week
 • €3974—€5439 per maand
 • Universitair
 • 1207300

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you