Afdelingssecretaris Coördinator bedrijfsvoering

Afdelingssecretaris Coördinator bedrijfsvoering

Geplaatst Deadline Locatie
29 mrt 9 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil je bijdragen aan een groeiende organisatie en aan de strategie van de afdeling Control and Operations? En wil je daarmee indirect bijdragen aan een duurzaam, veilig, meer autonoom en efficiënt gebruik van het luchtruim? Lees snel verder

Functieomschrijving

Coördineren, organiseren en verbinden, daar draait het om in jouw functie. Binnen de afdeling Control & Operations ben jij hét aanspreekpunt als het gaat om bedrijfsvoering. Denk hierbij aan financiën, personeel gerelateerde zaken en contractmanagement bij projecten. Al deze zaken zijn centraal belegd bij de universiteit of bij de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek. Je bent de spil binnen de afdeling en tussen de afdeling en de rest van de organisatie. Jij brengt mensen bij elkaar, kent de ins en outs ten aanzien van alle bedrijfsvoering zaken en past deze informatie toe binnen jouw afdeling.

Jouw deur staat altijd open en je biedt medewerkers een luisterend oor. Wat gebeurt er binnen de afdeling? Wie is waar mee bezig? Jij houdt het overzicht en creëert synergie tussen verschillende aandachtsgebieden, zoals onderzoek, onderwijs, HR, financiële onderwerpen en afstemming met het management van de afdeling. Je draagt zorg voor de juiste communicatie hierover, binnen en buiten de afdeling.

Je organiseert benodigde management rapportages, communicatie hierover met betrokkenen binnen de afdeling en faculteit en je weet wat er speelt binnen jouw afdeling en binnen de bredere organisatie. Het helpt dat jij dankzij jouw eerdere ervaring en vaardigheden, snel je weg weet te vinden in de TU organisatie en kunt bijdragen.

Voor de afdelingsvoorzitter ben je de rechterhand en sparringpartner op al deze onderwerpen, Je kent de strategische en tactische doelen van de afdeling en faculteit en past dit toe in je adviezen voor de afdeling.

Ook schakel je frequent met de projectleiders en sectiehoofden van de afdeling, het bedrijfsvoering team van de faculteit en de faculteitssecretaris. om vanuit de afdeling bij te dragen aan de doelstellingen van de faculteit waar het gaat om implementatie en uitvoering van plannen.

Hoewel de 3 zelfstandig werkende secretaresses binnen de afdeling voornamelijk aangestuurd worden door hun sectieleider, ben jij eind verantwoordelijk voor hun functioneren en houd jij als hun leidinggevende een vinger aan de pols. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een academisch werk- en denkniveau
 • Je bent analytisch sterk
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met (onderdelen van)bedrijfsvoering.
 • Je kunt ontwikkelingen in de omgeving omzetten naar financiële en personele strategie.
 • Je bent een netwerker en teamplayer die mensen kan verbinden en sensitief is voor organisatorische en persoonlijke verhoudingen.
 • Een positief resultaat vind je belangrijk en je bent initiatiefrijk.
 • Je bent communicatief (zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en gezien het internationale karakter van de werkomgeving ook in het Engels) en organisatorisch sterk. 

We geven de voorkeur aan een collega met affiniteit voor het vakgebied van de afdeling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

 • Een functie voor 32 uur per week (0,8 fte);
 • Een dienstverband voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een salaris volgens de CAO Nederlandse Universiteiten schaal 12 (van € 4.814,00 - € 6.181,00 per maand op basis van 38 uur per week), plus 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft is een van de hoogst scorende (en een van de meest volledige) communities voor onderzoek, onderwijs en innovatie in de wereld op het gebied van de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Meer dan 200 wetenschappers, zo’n 270 promovendi en bijna 3000 BSc- en MSc-studenten zetten disciplines uit de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek in om de grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op te lossen die ons vandaag de dag bedreigen. Klimaatverandering is zonder twijfel hiervan de belangrijkste. Onze focus: duurzame luchtvaart- en ruimtevaart, big data en kunstmatige intelligentie, bio-geïnspireerde technologie en slimme instrumenten en systemen. Werken aan de faculteit betekent samenwerken. Met partners in andere faculteiten, kennisinstellingen, overheden en industrie - aerospace en non-aerospace. In field labs en innovatiehubs op onze universiteitscampus en ver daarbuiten.

Klik hier om naar de website van faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 32 uur per week
 • €4814—€6181 per maand
 • HBO+
 • TUD03711

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you