Managementassistent Faculteit Industrieel Ontwerpen, Afdeling Sustainable Design Engineering

Managementassistent Faculteit Industrieel Ontwerpen, Afdeling Sustainable Design Engineering

Geplaatst Deadline Locatie
29 mrt 27 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De ondersteuning van de afdeling SDE bestaat uit een viertal management assistenten en de afdelingssecretaris. Dit enthousiaste team werkt samen in een collegiale sfeer.

Wij bieden jou een takenpakket met eigen verantwoordelijkheid. Gezien de bezetting van ons secretariaat betreft dit takenpakket ondersteuning op het gebied van HR (personeelszaken), o.a.:

-               Aanstellingen en personeelsmutaties;

-               Registratie van promovendi;

-               Huisvesting tijdelijke medewerkers;

-               On boarding nieuwe medewerkers;

-               Correspondentie en notuleren (ook Engelstalig);

-               Telefoon- en e-mailafhandeling, elektronisch agendabeheer;

Gezien het takenpakket HR, zijn goede communicatieve vaardigheden, accuratesse, een mensgerichte instelling en het op de juiste manier omgaan met vertrouwelijke gegevens voor jou vanzelfsprekend. Verder is kennis van HR-processen een pre. Je hebt een pro actieve instelling, kunt prima zelfstandig werken maar ook in teamverband.

Verder ben je samen met je collega’s het primaire aanspreekpunt voor vragen van de medewerkers van onze afdeling, met name personele vragen. Maar ook algemene vragen zoals over de  beschikbaarheid van onze medewerkers, bestellingen, regelen van ruimtes pak je snel op en je zorgt ervoor dat medewerkers zich gehoord en geholpen voelen.

Je werkt nauw samen met je collega-managementassistenten binnen het secretariaat SDE en je vervangt elkaar bij afwezigheid.

Je voelt je probleem eigenaar en vindt het belangrijk om medewerkers naar de juiste personen of informatiepagina’s door te verwijzen.

Daarnaast is het voor jou een uitdaging om verschillende agenda’s te beheren en kun je een goede inschatting maken wat prioriteit heeft. Ook kun je ondersteuning bieden bij het notuleren van vergaderingen en bijeenkomsten. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde administratieve/secretaresse opleiding en een MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met MS Office, en gevoel voor administratieve softwarepakketten en databases;
 • Je hebt ervaring met het notuleren van (Engelse) vergaderingen
 • Je herkent prioriteiten, kunt schakelen tussen verschillende bezigheden en je blijft het overzicht en de samenhang zien;
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Je hebt oog voor organisatorische verhoudingen en culturele verschillen;
 • Je hebt een servicegerichte en collegiale instelling;
 • Je bent zelfstandig, verantwoordelijk, flexibel, nauwgezet en proactief;
 • Schriftelijke en mondelinge beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een belangrijke vereiste.
 • Binnen de TU Delft wordt met verschillende computersystemen en applicaties gewerkt. Naast MS Office (Outlook, Excel, Word) wordt ook met het systeem MyHR (AFAS) ende Recruitment Systeem gewerkt. 

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit IO (Industrieel Ontwerpen)

Hoe zorgen we ervoor dat de snelheden van menselijke en technologische ontwikkeling gelijke tred houden? Dat is de focus van de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO). Delftse ontwerpers zijn een brug tussen technologische innovatie en de behoeftes van mensen, onze maatschappij en organisaties. Zij ontwerpen hiervoor doelbewuste producten, diensten en systemen. IO is leider in ontwerponderzoek, met toepassingen op gebieden als mobiliteit, duurzaamheid en gezondheid, alsook ontwikkeling van ontwerptools en methodes. Een sterk onderzoeksteam van 350 personen en meer dan 2.000 studenten werken samen in onze kenmerkende hal, laboratoria en studio’s. In nauwe samenwerking met de praktijk, de publieke sector en Ngo’s en met oog op de toenemende complexiteit repeteren wij met ons onderzoek en onderwijs mogelijke toekomstscenario’s.

Klik hier om naar de website van faculteit Industrieel Ontwerpen te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2471—€3336 per maand
 • MBO+
 • TUD03710

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you