Senior HR-Adviseur faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (0,8 fte)

Senior HR-Adviseur faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
31 mrt 26 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jul 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij passie voor HR, wil je jezelf blijven ontwikkelen en onderdeel zijn van een professioneel team? Reageer dan snel.

Functieomschrijving

Voor de afdeling Human Resources van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (REBO) van de Universiteit Utrecht zoeken wij per direct een Senior HR-Adviseur. Je komt te werken in een team dat zich kenmerkt door humor, collegialiteit en hard werken. We zitten in één van de historische panden in het centrum van Utrecht. Ons team bestaat uit drie HR-Adviseurs, drie Adviseurs Arbeidsvoorwaarden, een Medewerker Bestuurlijke Informatievoorziening, een Re-integratiedeskundige en een hoofd HR. 

Als Senior HR-Adviseur ben je een volwaardig sparringpartner voor de leidinggevenden van enkele aan jou toegewezen aandachtsgebieden bij de uitvoering van strategisch HR-beleid met als aansprekende thema’s strategische personeelsplanning, recruitment, erkennen & waarderen, duurzame inzetbaarheid, diversiteit & inclusie, cultuurverandering en leiderschapsontwikkeling. We werken als HR-team voor de hele faculteit, maar hebben daarbinnen eigen focusgebieden. Jouw belangrijkste aandachtsgebieden zijn het departement Economie (U.S.E.) en de Facultaire Service Organisatie (FSO). Jij bent een sparringpartner voor de leidinggevenden en weet wat er speelt in de organisatie en begrijpt wat belangrijk is. Je weet in samenwerking met de leidinggevenden afdelingsdoelen, organisatiedoelen en HR-visie te vertalen naar een concreet advies. Daarnaast adviseer je in complexe inhoudelijke casuïstiek op het gebied van personeel (bijvoorbeeld functioneren en leiderschap), waarbij je begrijpt dat het management eindverantwoordelijk is en blijft. Tenslotte acteer je in werkgroepen en kenniskringen met je HR-collega’s van de andere faculteiten om kennis en expertise universiteitsbreed te delen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo- of academische opleiding.
 • Je bent op de hoogte van actuele HR-ontwikkelingen.
 • Je weet goed verbinding te leggen en hebt autoriteit. Dat betekent dat je je durft uit te spreken, je hardop verwondert, durft te spiegelen en te interveniëren.
 • Je bent een analytisch denker en kunt overstijgend en soms ook met een andere bril naar zaken kijken.
 • Het behalen van resultaten en het ontwikkelen van de organisatie en van medewerkers motiveren jou.
 • Je laveert prima in een omgeving met verschillende belangen. Je blijft daarbij onafhankelijk en kan kritisch de ontwikkelingen beschouwen en van daaruit belangenvrij adviseren, signaleren en interveniëren. Hierbij hou je oog voor de verbinding en onderlinge samenwerking.
 • Tenslotte ben je communicatief vaardig, ook in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een dienstverband (0,8 fte) voor de duur van een jaar die wij met plezier omzetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris bedraagt minimaal € 3.974,- en maximaal € 5.439,- (schaal 11 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. Bekijk voor een indruk van de universiteit de Utrecht University Campus Tour.

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (REBO) van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau. De faculteit REBO is gevestigd in het historische centrum van Utrecht.

Wetenschappelijke staf en studenten worden professioneel ondersteund door collega's vanuit de Facultaire Service Organisatie (FSO). We werken samen vanuit een gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheid voor het grotere geheel. Medewerkers van de FSO leveren, ieder vanuit hun expertise, een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van opleidingsprogramma's, onderzoeksprojecten en impactactiviteiten. We werken aan een beweeglijke organisatie, met een open cultuur, gebaseerd op onderling vertrouwen, waarin ruimte is voor leren en reflecteren.

Specificaties

 • HRM
 • 28—32 uur per week
 • €3974—€5439 per maand
 • HBO
 • 1207992

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Janskerkhof 3, 3512 BK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you