Medewerker Studentenzaken EST TSHD

Medewerker Studentenzaken EST TSHD

Geplaatst Deadline Locatie
31 mrt 14 apr Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wegens het vertrek van een van de medewerkers is het Education Support Team (EST) van de Tilburg School of Humanities and Digital Sciences (TSHD) op zoek naar een medewerker studentenzaken
Word je enthousiast van onderwijsprocessen en vind je het leuk om samen met je collega’s in te zetten op optimale organisatie en ondersteuning hiervan, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Functieomschrijving

De medewerker studentenzaken maakt onderdeel uit van het ondersteunende team dat zorgdraagt voor een optimaal functioneren van de twee Examencommissies TSHD en de Toelatingscommissie TSHD. Het team bestaat uit drie medewerkers studentenzaken en drie secretarissen.

 

De functie bestaat uit een aantal elementen:

 • Administratieve afhandeling van de binnenkomende verzoeken;
 • Procescoördinatie en bewaking van het tijdpad bij de afhandeling van verzoeken, i.s.m. de secretarissen;
 • Informatie verzamelen ter ondersteuning van de besluitvorming door de Examencommissies;
 • Plannen van zittingen;
 • Communiceren met betrokken studenten, docenten en Examencommissieleden;
 • Aanleveren van managementinformatie t.b.v. het jaarverslag en/ of op verzoek van de Commissie

 

Binnen deze functie fungeer je als eerste aanspreekpunt voor vragen van studenten, medewerkers en externen over aangelegenheden van de Examen- en Toelatingscommissies. Je analyseert de verzoeken en bereidt, ten behoeve van de besluitvorming door de leden van de Examencommissie, de besluitvorming voor. Je registreert en verzamelt relevante managementinformatie zodat het toets- en examenbeleid ingevuld kan worden. Je verzorgt de correspondentie namens de Examen- en Toelatingscommissie, beantwoordt binnenkomende e-mails en beheert het archief.

 

Binnen deze functie werk je intensief samen met de vijf directe collega's binnen de afdeling (medewerkers studentenzaken en de secretarissen van de Examen- en Toelatingcommissies) en met de wetenschappelijke staf die deel uitmaakt van de Examen- en Toelatingscommissies. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties 

 • Je beschikt over een relevante opleiding en/of ervaring op minimaal MBO-niveau. 
 • Je hebt bij voorkeur kennis van en relevante ervaring in het hoger onderwijs.
 • Je bent efficiënt, accuraat, stressbestendig en hebt een nauwkeurige werkhouding. 
 • Je kunt uitstekend zelfstandig werken en zoekt ook de samenwerking met andere collega’s binnen TSHD en binnen de universiteit. 
 • Daarnaast beschik je over uitstekende kennis van Microsoft Office-pakketten (Word, Excel, Outlook). 
 • Je hebt een proactieve, klantvriendelijke en oplossingsgerichte manier van werken. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

 

Jouw talenten

 • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.  
 • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht onbepaalde tijd.

Het betreft een functie voor 0.85 fte (34 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal €2.471 en maximaal €3.336 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Medewerker Studentenzaken 3 en salarisschaal 7 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring 

 

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 

 

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten en streven ernaar om inclusief te zijn, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

 

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Over Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Afdeling

Tilburg School of Humanities and Digital Sciences

Tilburg School of Humanities and Digital Sciences (TSHD) verricht wetenschappelijk onderzoek en onderwijs op het vlak van de Communicatie- en Informatiewetenschappen, Cognitive Science and Artificial Intelligence, Data Science, Filosofie, Taal- en Cultuurstudies en Liberal Arts and Sciences (University College Tilburg). De faculteit kent vijf departementen en een aantal onderzoeksinstituten. 
Tilburg School of Humanities and Digital Sciences (link naar website: www.tilburguniversity.edu/nl/over/schools/geesteswetenschappen/)

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 34 uur per week
 • MBO
 • 21470

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you