Vanuit de zorgpraktijk neemt het aantal vraagstukken op het gebied van e-Health technologie toe, waarin expliciet aandacht wordt gevraagd voor een wetenschappelijk onderbouwd ontwerp en aantoonbare evidentie van de bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van digitale toepassingen in de zorg. Om de ontwikkeling en implementatie van eHealth in de medische wereld in goede banen te leiden, zijn mensen nodig met kennis van de gezondheidszorg en eHealth. Jij gaat daar als docent een bijdrage aan leveren.
Jij wilt graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het eHealth Living en Learning Lab, het verzorgen van onderwijs, het begeleiden van (PhD en stage) projecten en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek binnen dit domein.
Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien. Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC, betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
Amsterdam UMC, locatie AMC, biedt in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (UvA) de bacheloropleiding medische informatiekunde en de masteropleiding Medical Informatics aan met het doel academici op te leiden die in staat zijn om verbindingen te leggen tussen IT en de uitdagingen binnen de gezondheidszorg. De opleidingen kenmerken zich door vooruitstrevende onderwijsprogramma’s met casus- en project gestuurd leren, blended learning, en activerende onderwijsvormen.
Op de afdeling Klinische Informatiekunde van locatie AMC ga je deel uitmaken van de onderzoeksgroep Human Factors Engineering in Health, bestaande uit 1 hoogleraar, 3 universitair docenten en 8 PhDs. Jouw leidinggevende is de directeur van het eHealth Living en Learning Lab (tevens Universitair Docent van deze afdeling) en de onderwijsdirecteur Medische Informatiekunde van het Instituut voor Onderwijs en Opleiden, tevens hoogleraar bij de afdeling Klinische Informatiekunde.
Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij Prof. Dr. M. W. M. Jaspers via m.w.jaspers@amsterdamumc.nl.
Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Amsterdam UMC). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.
Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.
Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Dewi Henneman, Recruitment adviseur, via 06-21919443 of d.r.henneman@amsterdamumc.nl.
Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Lees hier wat dit inhoudt. Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Dewi Henneman, Recruitment adviseur, via 06-21919443 of d.r.henneman@amsterdamumc.nl.
Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Lees hier wat dit inhoudt. Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
Solliciteer uiterlijk op 2 jun. 2023 23:59 (Europe/Amsterdam).
We like to make it easy for you, sign in for these and other useful features: