Teamleider van Management/Office Assistenten van het Freudenthal Instituut (0,8 - 1,0 fte)

Teamleider van Management/Office Assistenten van het Freudenthal Instituut (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 apr 26 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jul 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als Teamleider word je verantwoordelijk voor het aansturen en de professionalisering van een team van 5 collega’s bij het Freudenthal Instituut.

Functieomschrijving

Binnen het Freudenthal Instituut van de Universiteit Utrecht is een klein team van Management/ Office Assistenten verantwoordelijk voor congresorganisatie, projectondersteuning en algemene taken via de front- en backoffice. Het team voert zelfstandig de secretariële en administratieve taken uit en jij bent als teamleider verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing en begeleiding van dit team en het hierbij klantgericht werken. Je krijgt de unieke en uitdagende kans om het team een stap verder te laten zetten in de professionalisering en daarnaast waarborg je dat ze op een hoogwaardige en gastvrije wijze het werk kunnen uitvoeren.

We werken vanuit Erkennen en Waarderen. Hierbij is het collectief het uitgangspunt. De bijdrage van het individu wordt beoordeeld binnen de bredere context van het team.  Binnen het team begeleid je het onderlinge communiceren en samenwerken. Je stimuleert de onderlinge betrokkenheid en je motiveert de medewerkers tot samenwerkingsverbanden waarbij rekening wordt gehouden met de diversiteit in het team. Naast je aansturende taken zal je ook zelf de secretariële en administratieve taken op je nemen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een samenwerkende, enthousiaste nieuwe collega die voldoet aan meerdere van de volgende criteria:

  • Je hebt aantoonbare ervaring met het leidinggeven aan een team.
  • Je kan snel schakelen en durft beslissingen te nemen.
  • Je houdt rekening met verschillende belangen in de organisatie en neemt die mee in je handelen.
  • Je bent in staat om snel nieuwe kennis en informatie tot je te nemen en toe te passen.
  • Je hebt affiniteit met digitale systemen en het efficiënt inrichten van administratieve processen.

Ben je enthousiast over de leiding nemen van ons team? Dan komen we graag met jou in contact!

Arbeidsvoorwaarden

  • Een positie voor 12 maanden met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een voltijd brutosalaris variërend van € 3.098,- tot € 4.267,- in de schaal 9;
  • Voordelen inclusief 8% vakantiebonus en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • Een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen en sport.​ Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien.

Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. Bekijk de Utrecht University Campus Tour om een indruk te krijgen van onze universiteit.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. We hebben zes departementen: Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs. Wil je meer weten over ons? Bekijk dan Working at the Faculty of Science op ons social mediakanaal.

We streven ernaar om onze ambities op het gebied van gelijkheid en diversiteit in al onze activiteiten te verankeren. Hiermee willen we een inclusieve, gastvrije en inspirerende plek bieden om te werken en te studeren, ongeacht leeftijd, aandoening, transidentiteit of -geschiedenis, burgerlijke staat, zwangerschap en moederschap, ras, religie, geslacht of seksuele geaardheid.

Het Freudenthal Instituut (FI) maakt deel uit van het departement wiskunde en stelt zich tot doel om door middel van onderwijs, onderzoek en valorisatie bij te dragen aan hoogwaardig onderwijs in wiskunde en natuurwetenschappen. Succesvolle innovatie van onderwijs in bètavakken staat of valt met samenwerking en kennisdeling tussen docenten, ontwikkelaars, onderzoekers en andere stakeholders in de hele ontwikkelketen op landelijk en regionaal niveau. De focus ligt daarbij binnen het FI primair op doorlopende leerlijnen in het voortgezet, hoger en post-initieel onderwijs. Het FI bestaat uit Digital Technology and Education, History and Philosophy of Science, Mathematics Education, Public Engagement and Science Communication, Science Education en U-Talent. 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • 30—40 uur per week
  • €3098—€4267 per maand
  • HBO
  • 1208983

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you