Receptionist (minimaal 20 uur per week, flexibel inzetbaar)

Receptionist (minimaal 20 uur per week, flexibel inzetbaar)

Geplaatst Deadline Locatie
26 apr 18 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Omdat een aantal van onze collega’s binnenkort met pensioen gaat, zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste receptionisten voor de diverse locaties van de Universiteit Maastricht (UM).

Wil jij het visitekaartje zijn van dé Europese universiteit van Nederland voor onze 22.000 studenten en bijna 5.000 medewerkers? Ben je gastvrij en servicegericht en werk je graag met mensen in een dynamische en internationale omgeving? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Vanachter de receptiebalie zorg jij ervoor dat onze studenten, medewerkers en bezoekers zich welkom voelen. Geen dag is hetzelfde, jij bent het visitekaartje van de locatie en gedurende de dag beantwoord je allerlei uiteenlopende vragen. De missie van ons team is om alle studenten en medewerkers zo gastvrij mogelijk te ondersteunen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor

 • Aanspreekpunt voor de calamiteitenorganisatie
 • Het monitoren van de brandmeldinstallatie (BMI)
 • Registratie t.b.v. de Bedrijfshulpverlening (BHV)
 • Uitgifte en registratie van sleutels, UM-cards, gevonden voorwerpen, dienstfietsen, etc.

Je komt te werken in een enthousiast team waarin alle ruimte is om samen met je collega’s en/of teamleider verbetering van de dienstverlening te bespreken. Samen wordt er gezorgd voor een goede afstemming. We werken continue aan het optimaliseren van onze dienstverlening en zijn benieuwd naar jouw bijdrage daaraan!

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wat zoeken wij?

Voor deze afwisselende functie zijn wij op zoek naar meerdere gastvrije en flexibele medewerkers, die er geen probleem mee hebben om te werken op verschillende locaties in Maastricht en op verschillende momenten van de dag (ochtend, middag, avond en weekenddiensten). Er wordt gewerkt met een planning van 4 weken, dus je weet ruim op tijd wanneer je bent ingepland en wanneer je vrij bent.

Lijkt je dit een leuke uitdaging en voldoe je aan onderstaande voorwaarden, dan ligt een uitnodiging voor verdere kennismaking bij ons klaar.

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Je bent representatief, proactief, service- en klantgericht, gastvrij en hebt een vriendelijke manier van communiceren
 • Je bent betrouwbaar en accuraat
 • Je bent flexibel inzetbaar op meerdere locaties en tijdstippen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt basiskennis van Microsoft Office
 • Opleiding en/of aantoonbare werkervaring is niet noodzakelijk, wij vinden een  positieve werkhouding en flexibiliteit veel belangrijker.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op vast dienstverband.

Wat bieden we?

Wij bieden een gevarieerde functie met flexibele werktijden in een internationale organisatie. Je krijgt een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met een proeftijd van twee maanden gevolgd door een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Verder bieden we je:

 • Een salaris op basis van salarisschaal 4. Bij een fulltime dienstverband (38 uur) is het salaris minimaal € 2.402,- en maximaal € 2.748,- bruto per maand (conform de salarissen per 1 juli 2022, Cao Nederlandse Universiteiten);
 • In aanvulling op het maandsalaris bieden wij 8% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing;
 • Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan: flexibele werktijden, onregelmatigheidstoeslag voor avond- en weekenduren, ruime verlofregeling (232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime aanstelling en de mogelijkheid om 2 uur per week extra te werken om maar liefst 96 extra vakantie-uren op jaarbasis te hebben), extra feestdagen zoals carnavalsmaandag en –dinsdag, goede vrijdag en Bevrijdingsdag, een goede pensioenregeling en een cao á la carte;
 • Ruimte en faciliteiten om jezelf te blijven ontwikkelen.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience. 
Meer informatie vindt u op www.maastrichtuniversity.nl

Maastricht is een historische stad met een dynamische culturele omgeving.
De UM is gevestigd in het hart van Europa en de helft van onze studenten en een derde van ons wetenschappelijke personeel komt uit het buitenland. Daarmee is de UM de meest internationale universiteit van Nederland. In totaal zijn meer dan 100 verschillende nationaliteiten aan de UM vertegenwoordigd.

De UM is een bloeiende gemeenschap waarin samenwerking en innovatie heel belangrijk zijn. Er vindt voortdurend interactie plaats tussen medewerkers, studenten en onderzoekers die allemaal samenwerken om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat zorgt voor een boeiende, innovatieve, state of the art werkomgeving.

De UM zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren ongeacht je achtergrond of identiteit.

Afdeling

Team – Recepties en Servicepoint

Wie zijn wij?
Het team is onderdeel van de afdeling Facility Services (FS)en bestaat uit 4 servicepointmedewerkers en 50 receptiemedewerkers. De receptionisten zijn werkzaam op 14 recepties van de Universiteit in Randwyck en de binnenstad van Maastricht. De werkzaamheden zijn voor het overgrote deel aan iedere receptie hetzelfde, maar iedere receptie heeft ook zijn eigen specifieke werkzaamheden. Als receptionist heb je een leuke baan waarin je veel contact hebt met medewerkers, studenten en bezoekers. Je toekomstige collega’s zijn dan ook zonder uitzondering enthousiast en betrokken.

Over Facility Services: We facilitate your journey @UM
Naast de zes faculteiten bestaat onze universiteit uit een aantal servicecentra, waaronder Facility Services (FS).

Bij FS werken wij samen met onze partners aan passende en optimale facilitaire dienstverlening voor onze studenten, medewerkers en bezoekers van de UM. Een veilige, functionele, inspirerende en duurzame leef-, studie- en werkomgeving, dat is waar wij voor gaan. Een omgeving waar iedereen zich thuis voelt, die verbinding stimuleert en die bijdraagt aan hun mentale, fysieke en sociale gezondheid; een omgeving die het mogelijk maakt om ambities waar te maken in leren, doceren en onderzoeken. Welzijn en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan, gericht op de ondersteuning van de ambitie van de UM om een ‘caring’ universiteit te zijn.

Wij bieden een breed dienstenpakket dat onder andere bestaat uit huisvestingsvoorzieningen en dienstverlening uiteenlopend van catering, schoonmaak en beveiliging tot receptiediensten en inkoop. FS adviseert daarnaast op het vlak van milieu en duurzaamheid, veiligheid en contractmanagement en beheert ook de vastgoedportefeuille van de universiteit.

We hebben een divers aanbod waarbij de focus ligt op: de klantvraag; innovatief inspelen op ontwikkelingen in onze omgeving; samen werken met alle betrokkenen; zichtbaar door communicatie; en continu leren.

Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk dan onze video.

Werken bij FS betekent werken in een dynamische organisatie, waar veel uitdagingen, kansen en mogelijkheden liggen. We bieden een prettige werkomgeving met betrokken collega’s; een plezierige informele en resultaatgerichte werkcultuur. Een organisatie waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen initiatieven en waar samenwerken, verbinding en open communicatie hoog in het vaandel staan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 20—40 uur per week
 • €2402—€2748 per maand
 • MBO
 • AT2023.196

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Duboisdomein 30, 6229 GT, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you