Technical consultant gebouwautomatisering

Technical consultant gebouwautomatisering

Geplaatst Deadline Locatie
1 mei 31 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Faculteitsgebouwen met vergaderruimtes, grote onderwijszalen, hightech-labs, Rijksmonumenten, cleanrooms, datacenters, een universiteitsbibliotheek en een magnetenlab - je vindt het allemaal op onze groene campus. Het draait hier om toponderwijs en om onderzoek en innovatie van wereldklasse voor onze faculteiten. In deze omgeving leg jij als specialist gebouwautomatisering het fundament voor een duurzame inzet en een optimaal gebruik van onze gebouwen en middelen.

Jouw werk als technical consultant binnen Consultancy & Projects bestaat uit technische en tactische inbreng in projecten alsook een adviserende rol voor de strategische lange termijn visie. Er zijn veel mogelijkheden in gebouwautomatisering en SMART buildings, maar welke technieken zijn interessant voor de Radboud Universiteit en bieden toegevoegde waarde en welke niet? Jij bent in staat om trends en ontwikkelingen hierover te volgen en te adviseren over onze campus-, energiebeleid- en assetmanagementplannen. Dit doe je aan de hand van prestatie- en risicomanagement om zo de optimale balans te vinden tussen kosten, prestaties, kansen en risico's. Je signaleert, naast op technisch vlak, ook wat er organisatorisch al is of nodig is.

Het betreft een nieuwe functie waarin ruimte en vrijheid is om deze tot op zekere hoogte vorm te geven. Jij komt te werken in een team van acht personen. Je werkt zelfstandig, maar ook in een multidisciplinaire omgeving waarin jij jouw eigen expertise in de rol als adviseur inzet in projecten van verschillende aard. Jij hebt autoriteit op het vakgebied en bent een natuurlijke vraagbaak. Om onze gebouwen te onderhouden en verbeteren werk jij samen met diverse partijen. Je hebt direct contact met gebruikers, projectleiders, adviseurs en instellingen, zoals de HAN, Radboudumc en andere universiteiten. Het delen van kennis en het streven naar een gezamenlijk doel maakt jouw werk uitdagend en divers. Jij kunt vanuit deze rol de richting van gebouwautomatisering bepalen en zo campus brede verbeteringen realiseren.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over hbo of wo werk- en denkniveau, en over een afgeronde opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of een vergelijkbare opleiding met ervaring op het vakgebied van gebouwbeheersystemen of gebouwautomatisering. De opleiding Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -beheer is een pre.
 • Je beschikt over ten minste 5 jaar ervaring in het werkveld, bij voorkeur binnen de utiliteit of in een complexere gebouwbeheeromgeving (bedrijfscampussen, zorginstellingen, ziekenhuizen, rijksoverheid of industrie).
 • Je hebt ervaring met GBS systemen, bijvoorbeeld Siemens, Honeywell, Priva en/of ABB.
 • Je bent betrokken, neemt initiatief, ziet kansen en bent analytisch sterk. Je hebt jouw zaken op orde.
 • Je werkt resultaat- en waardegericht: kwaliteit staat bij jou voorop.
 • Je kunt goed samenwerken, bent klantgericht en een teamspeler. Jouw drijfveer is het gezamenlijke belang.
 • Je bent ondernemend, overtuigend en hebt oog voor innovatie. Je weet nieuwe ideeën om te zetten in resultaten.

Ervaring met assetmanagement (ISO-55000/NEN-8026) en/of brede automatiseringskennis op zowel IT als OT-gebied is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Je ontvangt een salaris van minimaal € 3.974 en maximaal € 6.181 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11 of 12). Je inschaling is afhankelijk van werkervaring en daarmee het takenpakket dat je gaat uitvoeren (salarisschaal 11 of 12).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De divisie Campus & Facilities is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de voorzieningen en faciliteiten op de campus en heeft een totale omvang van circa 220 fte. Het werkgebied van de divisie is breed en omvat onder meer: campusontwikkeling, vastgoedbeheer, sportvoorzieningen, horeca en catering, logistiek, audiovisuele ondersteuning, copyshop, veiligheid en milieu. De divisie zorgt voor een geïntegreerd beleid en uitvoering op het gebied van faciliteiten en vastgoed en het voldoen aan de wetgeving voor een veilige werkomgeving. De divisie heeft als prioriteit een substantiële bijdrage te leveren aan de leefbaarheid, levendigheid en kwaliteit van de campus. Door het creëren van de beste omstandigheden draagt de divisie bij aan de vitaliteit en successen van de academische gemeenschap. 

De afdeling Consultancy & Projects (C&P) zorgt voor de realisatie van projecten, waarin ontwerp, bouw, werkplekinrichting, exploitatie en onderhoud integraal zijn meegenomen. De afdeling heeft (en ontwikkelt) de hiervoor benodigde technische en facilitaire expertise. De afdeling Consultancy & Projects bestaat uit 26 vaste medewerkers en een wisselend aantal extern ingehuurde projectleiders. De afdeling bestaat uit twee teams: Technical Consultancy en Projects & Programs. Als technisch specialist maak je deel uit van het team Technical Consultancy. Dit team is het kenniscentrum op het gebied van assetmanagement, bouwkundige voorzieningen, technische installaties en facilitaire voorzieningen. Binnen het team hebben de adviseurs hun integrale en specialistische vakkennis gebundeld. Het team brengt technische kennis en kunde in om de exploitatie van het vastgoed van de Radboud Universiteit optimaal te laten verlopen: continuïteit van het bedrijfsproces van onderwijs en onderzoek. Onderwerpen als kostenefficiëntie, Life Cycle Costing (LCC) en duurzaamheid worden integraal in de advisering meegenomen. Technical Consultancy adviseert over projecten en assets, die afzonderlijk of als logisch geheel ingezet worden bij specifieke technische vraagstukken.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Techniek / laboratorium; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 40 uur per week
 • €3974—€6181 per maand
 • HBO
 • 1209049

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you