Masterclass Strategy Consulting voor promovendi en postdocs - 6 juni '23

Masterclass Strategy Consulting voor promovendi en postdocs - 6 juni '23

Geplaatst Deadline Locatie
1 mei 21 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je momenteel bezig met je PhD of postdoc en lijkt het je leuk om mee te doen aan ons event?

Functieomschrijving

Tijdens onze jaarlijkse Masterclass Strategy Consultancy voor promovendi en postdocs ga je met verschillende promovendi en postdocs onder begeleiding van onze consultants groepsgewijs aan de slag met een realistische case. We starten om 9.30 uur met een dagvullend programma, waarna we je uitnodigen voor een aansluitend diner. Gedurende de dag laten we je kennismaken met het consultancy-vak en krijg je de mogelijkheid om met onze collega's kennis te maken en vragen te stellen.

Mis deze kans niet om je carriere een boost te geven en meld je aan voor 21 mei via de oranje sollicitatie button.

  • Datum: dinsdag 6 juni 2023
  • Starttijd: 09:30 uur
  • Eindtijd: na afsluitend diner
  • Locatie: Amsterdam

Specificaties

Gupta Strategists

Functie-eisen

Wie ben jij?

Ben je momenteel bezig met je PhD of postdoc en lijkt het je leuk om mee te doen aan ons event? Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, schrijf je dus snel in (uiterlijk 21 mei) door op de 'solliciteren'-button te klikken. We laten je op uiterlijk 24 mei weten of je geselecteerd bent.

Het spreken van de Nederlandse taal is een eis, gezien de case in het Nederlands is.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Gupta werken we vanuit vertrouwen. Je schrijft geen uren en bepaalt je eigen agenda. Onze organisatiestructuur is plat en ellebogenwerk kennen we hier niet. We vinden het enorm belangrijk dat onze consultants energie krijgen van hun werk. Daarom bieden we alle ruimte om te ontdekken waar je passie ligt. Jij hebt de touwtjes in handen wanneer het gaat om het uitstippelen van je carrièrepad.

Werkgever

Gupta Strategists

Gupta Strategists is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. We adviseren over strategische vraagstukken, reiken innovatieve ideeën aan, implementeren nieuwe strategieën, ondersteunen daar waar complexe analyses nodig zijn, een nieuw businessmodel ontwikkeld moet worden of een ingrijpende verandering aanstaande is. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat we inhoudelijk, diepgaande kennis op creatieve wijze combineren met een praktische insteek.

 

Specificaties

  • PhD; Postdoc; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Landbouw; Natuurwetenschappen; Techniek; Gezondheid; Economie; Recht; Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur; Voeding
  • Universitair
  • Gupta152023

Werkgever

Locatie

Postbus 94437, 1090AK, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you