Operationeel Installatieverantwoordelijke

Operationeel Installatieverantwoordelijke

Geplaatst Deadline Locatie
3 mei 3 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als operationeel IV-er onderhoud jij met vijf collega’s het Reactor Instituut Delft. Een gave technische functie, of je nu starter bent of veel ervaring hebt. En dat in een unieke, nucleaire omgeving.

Functieomschrijving

Werken in een unieke omgeving voor hoogstaand onderzoek. De taken van installatieverantwoordelijke combineren met hands-on beheer. En meebouwen aan effectieve en efficiënte beheerprocessen in een groeiend team. Dit complete pakket maakt je functie bij het TU Delft Reactorinstuut superinteressant. Samen met vijf collega’s van team Gebouwbeheer zorg jij continu voor goed en veilig werkende gebouwgebonden installaties binnen ons instituut; van elektrotechnisch, klimaat-, koel- en waterinstallaties tot safety- en securitysystemen.

Een greep uit jouw werkzaamheden: jij zorgt voor effectieve, efficiënte en veilige beheerprocessen voor werkzaamheden aan elektrotechnische en safety & security installaties. Processen die aan de wet- en regelgeving én de richtlijnen en kaders van ons veiligheidsbeleid voldoen. En je bent altijd scherp op mogelijkheden om de elektrische veiligheid van installaties te optimaliseren. Daarvoor voer je zelf onderzoek en inspecties uit of laat je die uitvoeren door aannemers. In het laatste geval controleer je de werkzaamheden nauwkeurig en houd je strak de regie. Je zorgt ervoor dat de te gebruiken gereedschappen goedgekeurd zijn. Ook houd je in samenspraak met de afdeling Technisch Informatiebeheer de tekeningen van deze installaties up-to-date. Je geeft voorlichting en advies over elektrische veiligheid en safety & security installaties binnen het TU Delft Reactor Instituut. En je draait storingsdiensten.

Wist je dat het TU Delft Reactor Instituut dé expert is op het gebied van veilig omgaan met straling? Dat betekent dat derde partijen alleen binnen ons instituut mogen werken als ze aan strenge eisen voldoen en de grondige toelatingsprocessen hebben doorlopen. Je begrijpt dat storingen juist om snelle oplossingen vragen. In zo’n geval pak jij dus zelf het gereedschap op. Dat maakt je werk nóg interessanter. Net zoals de verzoeken die onderzoekers indienen. Het gaat dan bijvoorbeeld om een nieuwe labopstelling. Jij zoekt uit hoe je binnen de veiligheidskaders invulling kunt geven aan wensen, maakt plannen, vraagt budgetten aan en organiseert de uitvoering. Voor de komende jaren staat er een grootschalig onderhoudsprogramma op stapel waarin jou expertise essentieel is. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je kan aantonen dat je HBO werk- en denkniveau hebt in de richting van elektrotechniek en minimaal MBO gediplomeerd bent.
 • Je hebt de opleiding Stipel certifcaat IV/WV LS en NEN3140/NEN202 Inspecteur Laagspanning 1 positief afgerond.  
 • Je hebt affiniteit met veiligheid en safety & security installaties. Het is een pre als je in het bezit bent van een diploma Technicus Beveiligingssystemen.
 • Je hebt relevante ervaring op het gebied van onderhoud aan gebouwgebonden installaties, bijvoorbeeld als inspecteur Laagspanning 1.
 • Je bent gemotiveerd om de verplichte opleiding voor stralingshygiëne te volgen.
 • Je kunt goed samenwerken in een team en met verschillende mensen en voelt je thuis in een omgeving waar strikte kaders en wet- en regelgeving gelden.
 • Je leert graag nieuwe vaardigheden, steekt graag zelf je handen uit de mouwen en denkt met anderen mee om binnen de kaders tot passende oplossingen te komen.
 • Je weet wat er in je omgeving speelt en voelt je snel verbonden met het werk en de doelen van de organisatie waarvoor je werkt.
 • Als installatieverantwoordelijke heb je een vertrouwensfunctie, waarvoor een veiligheidsonderzoek door de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) moet worden verricht.
 • Je draait mee in het rooster voor de bereikbaarheids- en storingsdienst, waarvoor je binnen een afstand van 30 minuten reistijd vanaf het RID moet wonen.
 • Binnen het RID draai je mee in de BHV-ploeg.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast. 
 • Een functieomvang van 36-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €2.960,- en een maximum van €4.670,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2960—€4670 per maand
 • HBO
 • TUD03725

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you