Projectcoördinator 'Ontwikkeling van data gedreven digitale zorg'

Projectcoördinator 'Ontwikkeling van data gedreven digitale zorg'

Geplaatst Deadline Locatie
4 mei 29 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ontdek de toekomst van zorg bij Radboudumc! Wij zijn de koploper in het implementeren van continue monitoring van vitale parameters bij patiënten op verpleegafdelingen, en hebben bewezen succesvolle best practices voor monitoring en zorg op afstand bij patiënten thuis. Met behulp van ambulante monitoring kunnen we tijdseries van patiënt-specifieke data verkrijgen, wat leidt tot betere alertheid op klinische ontregeling en geïnitieerde zorg. Maar dat is nog maar het begin. Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die ons kan helpen bij het opzetten van nieuwe proeftuinen voor de ontwikkeling van data gedreven digitale zorg.

Als onze nieuwe expert zul je werken aan het verbeteren van bestaande digitale zorgprojecten, terwijl je nieuwe mogelijkheden onderzoekt. Je zult verantwoordelijk zijn voor het aansturen van klinische proeftuinen en het behalen van doelstellingen op het gebied van de ontwikkeling en validatie van data gedreven digitale zorg. Je zult zorgprofessionals en datamanagers samenbrengen om klinisch databeheer in te richten en stimuleert de ontwikkeling van data gedreven digitale zorg.

Bij het Radboudumc zetten we ons actief in voor de verbetering van de doelmatigheid, kwaliteit en veiligheid van zorg, zowel binnen ons ziekenhuis als in ons landelijke netwerk. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen deze doelen te bereiken. Als jij een gepassioneerde professional bent die op zoek is naar een uitdagende en innovatieve werkplek, dan ben jij degene die wij zoeken. Solliciteer nu en word onderdeel van onze missie om de toekomst van zorg vorm te geven!

Taken en verantwoordelijkheden
 • Primair aansluiten bij bestaande digitale zorgprojecten in het Radboudumc zoals ‘Continue Monitoring’, ‘Monitoring@Home’,’ CMyLife’ en ‘Luchtbrug’, waarbij facilitators en barrières in kaart worden gebracht.
 • Met de hier opgedane kennis verbetervoorstellen genereren en toepassen bij het opzetten van de nieuwe proeftuinen voor ontwikkeling van data gedreven digitale zorg.
 • Aansturen van de klinische proeftuinen bij het behalen van doelstellingen op het gebied van ontwikkeling en validatie van data gedreven digitale zorg.
 • Samenbrengen van zorgprofessionals en datamanagers bij de inrichting van klinisch databeheer.
 • Stimuleren van zorgprofessionals en hun afdelingen/centra om data gedreven digitale zorg mee te helpen ontwikkelen, te incorporeren in zorgpaden en te evalueren op doelmatigheid, kwaliteit en veiligheid van zorg.
 • Aansturen van de digitale data gedreven zorg ontwikkelprojecten binnen het sectorplanprogramma.

Graag ontvangen we een motivatiebrief, cv en het sectorplan-aanvraagformulier. Dit formulier bevat relevante vragen voor de selectieprocedure.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een academisch gevormde ervaren programma coördinator met aantoonbare affiniteit en ervaring met ontwikkeling en implementatie van innovaties in de patiëntenzorg. Met kwaliteiten om hierbij als samenbinder tussen zorgprofessionals op de werkvloer, datamanagers/analytici en leidinggevenden op te treden waarbij het ontwikkelproces binnen de proeftuinen wordt aangezwengeld en ondersteund. Je kent het Radboudumc en haar kernwaarden en handelt persoonsgericht, innovatief in een netwerk.

Voor de invulling van deze functie dient de beoogde projectcoördinator zowel op het vlak van probleemanalyse als praktische vormgeving van digitale zorgvernieuwing hoog te scoren.
Je bent in staat te om de verantwoordelijk voor de project ontwikkeling in zijn geheel te nemen. Dat wil zeggen van het proces van probleemanalyse tot het implementeren van oplossingen, waarbij projectmanagement en het maken en onderhouden van contacten met de zorgprofessionals en patiënten doorslaggevend zijn.

Het gewenste profiel:
 • Je bent een enthousiaste, sociale, accurate, proactieve en zelfstandig functionerende programma coördinator. Je hebt ervaring met project- en verandermanagement, je bent proces georiënteerd en kunt in detail treden maar het overzicht bewaken, je kunt mensen aansturen, je bereikt de gestelde projectdoelen en weet om te gaan met weerstand.
 • Hebt een afgeronde academische opleiding.
 • Hebt ambitie en/of ervaring binnen de (academische)zorg.
 • Bent intrinsiek gemotiveerd en hebt een maatschappelijke ambitie om stap voor stap de zorg te verbeteren.
 • Bent communicatief sterk.
 • Bent in staat goed samen te werken op alle niveaus van een organisatie.
 • Bent bekend met verandermanagement.
 • Hebt affiniteit met IT en datamanagement, bij voorkeur binnen e-health/digitale zorg.
 • Hebt een klantgerichte en flexibele houding.
 • Bent empathisch, van nature sociaal vaardig en mensgericht.
 • Werkt gestructureerd, zorgvuldig en bent analytisch sterk.
 • Bent creatief en hebt een goed conceptueel vermogen om problemen te doorgronden en oplossingen te zoeken.
 • Hebt ervaring met zowel Excel als Powerpoint en kunt daarmee problemen en oplossingen visualiseren.
 • Bent een teamspeler en een netwerker.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.249 en € 6.717 (schaal 12) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Deze positie wordt mede gefinancierd door de middelen die beschikbaar komen door het sectorplan medische wetenschappen. Met de sectorplannen wil het ministerie van Onderwijs cultuur en Wetenschap (OCW)een structurele bijdrage leveren aan het verbeteren van de samenhang en samenwerking tussen onderwijs en onderzoek, en meer rust en ruimte in de wetenschap door de inzet van meer vaste contracten. Daarnaast dragen de sectorplannen bij aan het maken van gezamenlijke, scherpe keuzes over taakverdeling en profilering tussen en van universiteiten. Het Radboudumc staat volledig achter deze doelstellingen en heeft deze kans aangegrepen om een aantal belangrijke bestaande strategische thema’s binnen het Radboudumc te versterken en verdiepen.

Het gaat hier om de thema’s preventie, datadriven & Artificial Intelligence (AI), en moleculaire mechanismen van ziekten en nieuwe behandelingen die erg mooi aansluiten bij de thematische focus van het sectorplan, te weten preventie, datagedreven innovatie en de weg van fundament naar toepassing. We hopen hiermee niet alleen een impuls te geven aan het onderzoek binnen het radboudumc, maar ook de unieke positie van universitair medische centra te versterken: op geen andere plek is de wisselwerking tussen fundamenteel onderzoek en de behandeling van (complexe) patienten zo duidelijk aanwezig, en is de potentie voor impact op zowel patiënten als gezonde mensen zo groot.

AI, e-health en medische technologie als thema binnen het sectorplan
In het focusgebied "data-driven health: AI, e-health en medische technologie” zetten we in op de ontwikkeling en implementatie van nieuwe technologie in de medische praktijk. Met het sectorplan kan Radboudumc, samen met regionale, nationale en internationale samenwerkingspartners, verder bouwen aan een zelflerend zorgsysteem waar gegevens over onze patiënten en de uitkomst van behandelingen worden gebruikt om de behandeling van toekomstige patiënten te verbeteren en nieuwe preventie strategieën te ontwikkelen.
De werkzaamheden van de beoogde kandidaat zullen plaatsvinden in nauwe afstemming met Health Innovation Labs van het Radboudumc en passen binnen het innovatiethema ‘Zorg dichtbij’.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
 • Gezondheid
 • 30—36 uur per week
 • €5249—€6717 per maand
 • Universitair
 • 184743-P1221179-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you