Managementassistent onderzoeksinstituut CropXR, voor ontwikkeling van weerbare gewassen voor duurzame landbouw (0,7 - 1,0 fte)

Managementassistent onderzoeksinstituut CropXR, voor ontwikkeling van weerbare gewassen voor duurzame landbouw (0,7 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
5 mei 29 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word jij enthousiast van het opbouwen en ondersteunen van een nieuw nationaal onderzoeksinstituut voor duurzame landbouw? Bekijk de vacature!

Functieomschrijving

CropXR is een nieuw, nationaal onderzoeksinstituut dat medio 2023 van start zal gaan. De komende tien jaar komt meer dan 90 miljoen euro beschikbaar in dit publiek-private samenwerkingsverband. Het doel is de ontwikkeling van weerbare gewassen voor duurzame landbouw.

De voorbereidende activiteiten voor CropXR zijn bijna afgerond en binnenkort gaat het programma echt van start. Om CropXR meteen vanaf het begin op de kaart zetten als een nieuw en ambitieus instituut met grote maatschappelijke relevantie en impact zijn we op zoek naar jou als management assistent! Je zorgt met je ruime ervaring voor een brede ondersteuning van de verschillende secretariële activiteiten die horen bij het opstarten van het instituut en bij de algemene bedrijfsvoering. Hierbij neem je jouw proactieve en enthousiaste kant mee in je contact met interne en externe collega’s. Ook zal je optreden als personal assistant van de programmadirecteur en de technisch directeur van het instituut. Voor hen ben je verantwoordelijk voor verschillende secretariële, administratieve en organisatorische taken.

De kern van CropXR wordt gevormd door een grootschalig onderzoeksprogramma. Daarnaast zijn er ondersteunende programma’s op het gebied van data-management en infrastructuur, onderwijsontwikkeling, agronomisch onderzoek en kennistransfer. De coördinatie van al die programma’s en onderliggende projecten ligt bij het overkoepelende CropXR programmabureau onder leiding van de raad van bestuur. Je komt te werken in het CropXR programmabureau onder leiding van de programmadirecteur. Het kantoor van CropXR is gevestigd en ingebed in de Faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht. Je wordt cruciaal in de ondersteuning van het CropXR programmabureau team en krijgt de volgende taken:

  • het beheer van diverse mailboxen, agenda’s, notulen/ actielijsten en contracten;
  • de organisatie van programmameetings en outreach activiteiten (presentatieschema’s maken en versturen, zalen en catering regelen, en actiepunten notuleren);
  • ondersteunen bij de voorbereiding van vergaderingen van de diverse adviserende boards en programma werkgroepen: planning, locatie en catering;
  • ondersteunen bij interne en externe communicatie (nieuwsbrief, websitebeheer, sociale media).

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Om ons team te versterken en het CropXR bureau goed te laten draaien zoeken we iemand die houdt van afwisseling en het aanbrengen van structuur. Daarnaast werk je nauwkeurig, communiceer je makkelijk en toon je initiatief. Je neemt in ieder geval het volgende mee: 

  • Je houdt van aanpakken, hebt een ‘start-up’ mentaliteit en je voelt je verbonden met de doelen van CropXR.
  • Je bent een echte teamspeler, altijd bereid om anderen te helpen en er samen iets moois van te maken.
  • Je bent proactief, flexibel, zelfstanding en stressbestendig. Je voelt je op je gemak in een dynamische omgeving waar veel ruimte is voor eigen invulling en initiatief.
  • Je bent organisatorisch sterk, efficiënt en resultaatgericht. Je bent pas tevreden als alles tot in de puntjes is geregeld.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor verhoudingen in een complexe werksituatie.
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel gesproken als geschreven. Veel van de communicatie zal in het Engels plaatsvinden.
  • Je hebt administratieve en ondersteunende ervaring en beheerst het gehele Officepakket.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een unieke mogelijkheid om mee te bouwen aan een nieuw nationaal onderzoeksinstituut en een bijdrage te leveren aan het maatschappelijke relevante doel van CropXR ‘weerbare gewassen voor duurzame landbouw’;
  • een positie voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren;
  • een voltijd brutosalaris variërend van € 2.471,- tot € 3.336,- in schaal 7;
  • voordelen inclusief 8% vakantiebonus en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen en sport.​ Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. We hebben zes departementen: Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs. Meer weten over de faculteit Bètawetenschappen?

Je maakt deel uit van het departement Biologie, waar ruim 400 mensen werken. Jij werkt binnen het departement volledig voor het nieuwe onderzoeksinstituut CROP-XR. CROP-XR is opgericht door de Universiteit Utrecht, Wageningen University & Research, de Universiteit van Amsterdam, de Technische Universiteit Delft en de Nederlandse gewasveredelingssector. Het instituut zal worden gefinancierd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (via het Nationaal Groeifonds) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Nederlandse en internationale bedrijven, Nederlandse kennisinstellingen en overheid gaan hiermee een enorme impuls geven aan het onderzoek naar een nieuwe methodiek voor het benutten van complexe eigenschappen en die in zetten voor de veredeling van weerbare gewassen en naar de toepassing daarvan voor duurzame landbouw. CROP-XR wil zich ontwikkelen tot een nationaal instituut met een internationale uitstraling.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • 21—40 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • 1209695

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you