Functioneel Beheerder SIS met affiniteit voor testen

Functioneel Beheerder SIS met affiniteit voor testen

Geplaatst Deadline Locatie
8 mei 20 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De werkomgeving van de UvA is de afgelopen jaren sterk veranderd. Grote aantallen studenten volgen vakken bij meerdere opleidingen en faculteiten. Er wordt een groeiend aantal systemen gebruikt, en we hebben de ambitie om de dienstverlening voor studenten en docenten verder te professionaliseren, waarbij de menselijke maat belangrijk blijft. In dit dynamische terrein zoeken we iemand die van een uitdaging houdt en tegelijk wil bijdragen aan het hoger onderwijs in Amsterdam.

De afdeling Student Informatie Systemen van het Administratief Centrum (AC) zoekt een Functioneel Beheerder SIS met affiniteit voor testen voor 32-38 uur per week.

Wat ga je doen?
In deze functie zorg je voor het functioneel beheer van het Student Informatie Systeem (SIS) van de Universiteit van Amsterdam. Hiermee ben je gericht op het proces van aanmelding tot inschrijving van de aankomende studenten, en zorg je er na inschrijving ook voor dat studenten aan het einde van de rit een kloppend curriculum en diploma kunnen krijgen. Dat is niet zomaar wat: zo is de UvA in Nederland de universiteit met het grootste aantal studenten en komen onze studenten ook nog eens uit alle hoeken van de wereld.

In deze wereld veranderen we continu onze systemen en processen om zo het onderwijs van de UvA, nu en in de toekomst, goed te kunnen blijven aanbieden. Naast het inrichten van de systemen en processen vergt dit ook dat we goed testen. Dit doen we niet alleen, maar willen we verder professionaliseren door teams en medewerkers te ondersteunen met testscenarios en een teststrategie. We testen over een gehele procesketen met meerdere applicaties. Verder willen we doorgroeien naar geautomatiseerd testen.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een testmanager die passie heeft voor het vak en het leuk vindt om te pionieren binnen de afdeling. Je bent een pragmatische testmanager, die staat voor kwaliteit en die het team vakinhoudelijk kan ondersteunen. De functie-eisen:
 • Slim: je kunt (technisch) innovatieve ideeën identificeren en in de praktijk waarmaken. Bij voorkeur heb je ook een afgeronde hbo-opleiding (of hoger).
 • Analytisch: je bent in staat om storingen op te lossen met een sterk gevoel voor de impact ervan voor de gebruiker. Je denkt hierbij ook een stap verder en weet daarmee de volgende storing te voorkomen.
 • Coördinerend: dat mensen verschillende belangen hebben is je helder, maar we zullen toch een keuze moeten maken. En daarbij staat het belang van de student voorop.
 • Creatief: je durft buiten de kaders te denken en te opereren.
 • Secuur: want al die cijfers in het systeem gaan over mensen.
 • Resultaatgericht: je zorgt voor oplossingen waar gebruikers iets aan hebben.
 • Gezellig: we hebben elke maand het Café AC en vinden het leuk als we daar een gesprek met je kunnen voeren.
 • Affiniteit met functioneel beheer: bij voorkeur met PeopleSoft en/of in het hoger onderwijs.
 • Bij voorkeur gecertificeerd op expertniveau volgens de ISTQB-certificering, of bereidheid om zich daarvoor te certificeren;
 • Bij voorkeur kennis van tools voor testmanagement en/of geautomatiseerde testuitvoering.

Arbeidsvoorwaarden

Om te beginnen een fijne werkplek met leuke collega’s in een dynamische en ambitieuze organisatie. We bieden een dienstverband van 32 tot 38 uur per week voor de periode van een jaar, met een proeftijd van twee maanden. Bij gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, maximaal €4670 (schaal 10) per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8% vakantie- en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
 • Een functie waarbij eigen initiatief en input sterk gewaardeerd worden
 • Een enthousiast en gedreven team dat openstaat voor nieuwe collega’s
 • Uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. We vinden het belangrijk dat jij je blijft professionaliseren
 • Een inspirerende academische en internationale werkomgeving in Amsterdam. Je werk draagt echt ergens aan bij.

Werkgever

Administratief Centrum UvA

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Het Administratief Centrum is het service- en expertcentrum rondom onderwijslogistieke, HR- en financiële processen en bedient alle medewerkers en studenten van de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en Universiteit van Amsterdam (UvA). Of het nu gaat om de salarisbetaling, indiensttreding van een medewerker of de inschrijving van een student: de dienstverlening van het AC raakt iedereen, zij het jaarlijks, maandelijks of dagelijks. Ons doel is om studenten en medewerkers te ontzorgen en te faciliteren zodat zij zich kunnen richten op dat waar het voor hen elke dag om draait: onderwijs en onderzoek.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

 • IT
 • 32—38 uur per week
 • max. €4670 per maand
 • HBO
 • 11561

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Weesperzijde 190, 1097DZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you