Software Developer

Software Developer

Geplaatst Deadline Locatie
9 mei 5 jun Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als software developer en modelleur (melk)veehouderij ga je bijdragen aan ontwikkeling en innovatie in agrifood ketens.

Jij zet jouw kennis en expertise van de programmeertalen Delphi (Windows omgeving) en C# (webomgeving) in voor de bouw en het onderhoud van simulatiemodellen. Je bent in staat zelfstandig oplossingen te bedenken voor geformuleerde uitdagingen binnen een wetenschappelijke omgeving. Jij zet jouw gedrevenheid in om door toepassingsgericht en science-based onderzoek bij te dragen aan verdere verduurzaming van ons voedselsysteem en de veehouderij. Dit alles met oog voor de positie van mens, dier en leefomgeving.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:
 • Diverse werkzaamheden met databases en de ontsluiting ervan;
 • onderhouden van de webserver en web-services (Windows Server 2019);
 • samenwerking zoeken met in- en externe stakeholders.

In deze rol werk je veelal samen in projectteams met diverse collega’s en externe partners van Wageningen Livestock Research. Je wordt uitgedaagd om over de grenzen van je eigen vakgebied heen te kijken.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Jij versterkt Wageningen Livestock Research wanneer je creatief bent en in oplossingen kan denken. Ook ben je zelfstandig en heb je een ondernemende houding.

Ook beschik jij over:
 • Een relevante universitaire of HBO opleiding;
 • ervaring en de capaciteiten hebt om toepassingsgerichte software te bouwen en databases te ontsluiten;
 • kennis hebt van de (melk)veehouderij;
 • goede communicatieve vaardigheden hebt, en de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Daarnaast voel je je thuis in een organisatie waarin betrouwbaarheid, ondernemerschap, ontwikkeling, klantgerichtheid, vertrouwen en flexibiliteit belangrijk zijn. Wij werken in een internationale omgeving en vinden inclusiviteit belangrijk; je kunt je vinden in deze kernwaarden.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij WUR. Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • Werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • De mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantieuren op te bouwen;
 • Sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
 • Er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • Een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
 • Uitstekende pensioenregeling via ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden, afhankelijk van je opleidingsniveau, ervaring en capaciteiten een marktconform salaris (schaal 9-11; maximaal € 5.479,-) bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research. Het betreft een full time functie voor de duur van 2 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 18e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland en ook wereldwijd gezien wordt als de beste universiteit op het agrofooddomein.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Wageningen Livestock Research
Ons voedselproductie en -consumptie systeem is complex en er zijn veel uitdagingen om dit systeem te verduurzamen. We worden geconfronteerd met klimaatverandering, uitputting van natuurlijke hulpbronnen, vervuiling van onze leefomgeving en afnemende biodiversiteit. Tegelijkertijd zien we trends zoals urbanisatie, een steeds kritischer houding ten aanzien van de wijze waarop we ons voedsel produceren en een toenemende vraag naar eiwitrijk voedsel door een groeiende welvaart en wereldbevolking. Dit roept de vraag op hoe op een duurzame en eerlijke manier voldoende gezond en veilig voedsel kunnen produceren. Bij Wageningen University & Research (WUR) werken we dagelijks aan zulke vraagstukken. Wageningen Livestock Research is een van de onderzoeksinstituten binnen WUR, en kijkt in het bijzonder naar de rol van dieren in het voedselsysteem en onderzoekt vraagstukken op gebied van duurzame en rendabele veehouderij, insectenkweek en aquacultuur.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR
Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Voeding
 • max. 36 uur per week
 • HBO
 • P1224179-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you