PhD kandidaat 'Approach studie Kinderinfectieziekten-Immunologie'

PhD kandidaat 'Approach studie Kinderinfectieziekten-Immunologie'

Geplaatst Deadline Locatie
11 mei 29 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als je op zoek bent naar een uitdagende positie waarin je je onderzoeks- en coördinatievaardigheden kunt inzetten om een verschil te maken in de behandeling van luchtweginfecties in kinderen, dan is dit de perfecte kans voor jou. We zijn op zoek naar een ambitieuze PhD kandidaat die het verzamelen van klinische en laboratorium data op het gebied van de immunologie van luchtweginfecties wil combineren met het uitvoeren van data analyses. Kom jij ons team versterken?

Als PhD kandidaat ben je verantwoordelijk voor het coördineren van klinische studies (met name de Approach studie) en fungeer je als het belangrijkste aanspreekpunt voor alle betrokken centra. Je werkt samen met de onderzoeksgroep om ervoor te zorgen dat deze studie vlekkeloos verloopt en succesvol wordt afgerond.

Als promovendus speel je daarnaast een cruciale rol bij het analyseren van data op het gebied van mucosale immunologie binnen en buiten de Approach studie. Hierin ben je ook onderdeel van een team met veel internationale samenwerkingen en gezamenlijke projecten met onder andere onderzoeksgroepen in Zuid-Afrika en St. Maarten. Je werkt nauw samen om klinische data te verzamelen, epidemiologische en laboratorium analyses uit te voeren en wetenschappelijke publicaties te schrijven.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Ben jij een enthousiaste en communicatief vaardige persoonlijkheid met een achtergrond in (bio)medische wetenschappen en/of epidemiologische of biostatistische data-analyse? Kun je snel schakelen, ben je stressbestendig en in staat om goed overzicht te creëren en te houden? Maak jij bovendien graag het verschil voor kinderen met terugkerende infecties? Dan maken we graag kennis met je. Een achtergrond in / ervaring met het uitvoeren van data analyses en/of laboratorium ervaring strekt sterk tot de aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

We bieden je een uitdagende baan in een multidisciplinair team van (kinder)artsen, immunologen, laboratoriumanalisten, en onderzoeksverpleegkundigen op het Laboratorium Medische Immunologie van het Radboudumc, waarbij er tevens sterke internationale samenwerkingsverbanden zijn. Je zult alle ins en outs van het runnen en analyseren van een klinische trial leren kennen. Het promotietraject wordt ondergebracht binnen de Graduate School van de Radboud Universiteit, met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.789 en € 3.536 (schaal 10A) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De Approach studie is een landelijke studie waarin kinderen van 6 maanden tot 10 jaar oud met terugkerende luchtweginfecties worden geïncludeerd. Deze landelijke studie is een coproductie van 12 ziekenhuizen in Nederland, waaronder het Radboudumc in Nijmegen. De studie is opgezet vanuit het Wilhelmina Kinderziekenhuis in samenwerking met het Juliana Kinderziekenhuis; in de zomer van 2022 is de coördinatie overgegaan naar het Radboudumc samen met het Juliana Kinderziekenhuis. In het kort betreft dit een gerandomiseerde studie waarin we onderzoeken of het gebruik van onderhoudsantibiotica (co-trimoxazol) zin heeft als profylaxe in kinderen met recidiverende luchtweginfecties.

Radboudumc
Welkom bij het Radboudumc, waar onze onderzoeksgroepen streven naar innovatieve oplossingen die impact hebben op de gezondheid en gezondheidszorg. We dagen de status quo uit om huidige en toekomstige gezondheidsuitdagingen te overwinnen. Ons doel is om de toekomst van de gezondheidszorg te vormen voor de komende generaties.Onze focus ligt op preventie, duurzaamheid en betekenisvolle zorg, die we bereiken door onze diepgaande kennis van ziektemechanismen, klinische wetenschap, volksgezondheidsonderzoek, medische technologie en gegevenswetenschap. Onze benadering is gericht op doorbraken die de gepersonaliseerde gezondheidszorg en de volksgezondheid daadwerkelijk kunnen verbeteren.

Bij het Radboudumc biedt een uitgebreid scala aan onderzoeksprogramma's het kompas voor onze onderzoeksinspanningen. Elk programma heeft een duidelijk doel, waarbij samenwerking binnen en buiten onze organisatie zeer wordt gewaardeerd. We integreren zorg, onderwijs en onderzoek in samenwerking met onze patiënten om ervoor te zorgen dat onze onderzoeksprogramma's een significante impact hebben op de gezondheid en gezondheidszorg. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze missie om een gezonde toekomst voor iedereen te creëren.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • PhD
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2789—€3536 per maand
  • Universitair
  • 185143-P1226046-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you