Junior onderzoeker bij departement Tranzo

Junior onderzoeker bij departement Tranzo

Published Deadline Location
12 May 31 May Tilburg

You cannot apply for this job anymore (deadline was 31 May 2023).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Tilburg University | Tilburg School of Social and Behavioral Sciences is op zoek naar een Junior onderzoeker bij departement Tranzo (0,8 - 1,0 fte) voor het Departement Tranzo, locatie Tilburg, wetenschapsgebied is Zorg en welzijn.

Job description

Heb jij je (research)master in de sociale wetenschappen en/of gezondheidswetenschappen afgerond? En zou je graag je onderzoek vaardigheden (verder) willen ontwikkelen? Bij het departement Tranzo (Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University) zijn we op zoek naar één of twee gemotiveerde en enthousiaste junior onderzoekers die voor de duur van een half jaar diverse onderzoeksactiviteiten willen doen binnen ons departement. 

Binnen het departement Tranzo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste junior onderzoeker. In deze functie ondersteun je in kwantitatieve en/of kwalitatieve onderzoeksprojecten en vervul je zowel onderzoeks- als projectmatige activiteiten. Denk hierbij aan een bijdrage leveren aan literatuuronderzoek, het voorbereiden en uitvoeren van data verzameling, het analyseren van verzamelde data en het schrijven van wetenschappelijke publicaties. Ook kan je werk bestaan uit het ondersteunen bij organisatorische activiteiten binnen projecten, een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van praktijkproducten en het ondersteunen bij de implementatie in de praktijk. Tot slot kan je gevraagd worden een bijdrage te leveren aan (de voorbereiding op) het schrijven van onderzoeksvoorstellen.

Specifications

Tilburg University

Requirements

Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding in de sociale en/of gedragswetenschappen, gezondheidswetenschappen of communicatie of innovatie wetenschappen. Je hebt affiniteit met praktijkrelevant onderzoek en onderzoek in het gezondheid-, zorg- en/of welzijnsdomein. Je bent proactief en zelfstandig, werkt ordelijk en systematisch en werkt ook graag in teamverband. Je hebt aantoonbare ervaring met werken met kwantitatieve datasets en bijbehorende analyses en/of met het doen van interviews en kwalitatieve data-analyse. Verder heb je bij voorkeur reeds ervaring opgedaan met het publiceren van (inter-) nationale wetenschappelijke of vakinhoudelijke artikelen. 

Conditions of employment

Fixed-term contract: 01 juli 2023 tot 01 januari 2024.

Je wordt tijdelijk aangesteld voor de duur van maximaal 6 maanden bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Tilburg University kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het UFO (universitair functie ordenen)-profiel van Onderzoeker 4 is van toepassing. Het salaris voor een junioronderzoeker is, afhankelijk van ervaring, maximaal €3.703 per maand bij een voltijds dienstverband. De aanstelling dient bij voorkeur te starten per 1 juli 2023 en loopt tot 01 januari 2024. Bij latere start is duur aanstelling mogelijk korter en blijft de genoemde einddatum gelijk.

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van uw bruto jaarinkomen. Als u 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar
We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om een optimale balans tussen werk en privé te behouden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 
Alle medewerkers van de universiteit vallen onder het zogenaamde Ambtenarenpensioenfonds (ABP). 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Employer

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Gezondheid, Organisatie en de Verhouding staat-burger-maatschappij. Met een inspirerende werkomgeving daagt de faculteit haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Specifications

  • Research, development, innovation
  • Behaviour and society; Health
  • 32—40 hours per week
  • 21587

Employer

Location

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

View on Google Maps

Interesting for you