Project Officer Onderzoeksfinanciering TU Delft Centre for Systems and Control

Project Officer Onderzoeksfinanciering TU Delft Centre for Systems and Control

Geplaatst Deadline Locatie
12 mei 12 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als project officer bij de Technische Universiteit Delft ontzorg je onze onderzoekers. Zodat zij zich kunnen concentreren op onderzoek van topniveau.

Functieomschrijving

Het Delft Center for Systems and Control (DCSC) coördineert de onderwijs- en onderzoeksactiviteiten op hét gebied van meet- en regeltechniek aan de TU Delft. Onze onderzoekers doen fundamenteel onderzoek dat uiteindelijk leidt tot innovaties waardoor bijvoorbeeld artsen betere zorg kunnen bieden doordat de moleculaire mechanismen bij nier-, oog- en pancreasziekten worden achterhaald of de schoonmaak van onze oceanen automatisch kan worden aangestuurd. 

We zoeken een ervaren project officer, die energie krijgt van het werken in deze internationale en dynamische omgeving. Samen met vijf collega’s ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de afdeling.

Wat dit betekent? Je bent aanjager voor het aanvragen van onderzoek subsidies als linking pin tussen de wetenschappers in de afdeling en de projectadministratie, contractmanagers en subsidieverstrekkers. Je maakt je de regels van de steeds veranderende subsidievormen snel eigen. Op basis daarvan adviseer en begeleid je wetenschappers bij acquisitie en aanvraag(mogelijkheden) van projecten en tijdens de looptijd hiervan. Je onderhoudt contact met alle partijen die binnen de faculteit en de universiteit betrokken zijn bij projecten, zoals de business controller, andere projectbureaus, het contractmanagementbureau en het valorisatiecentrum. Daarbij weet je nieuwe verbindingen te leggen en komt je goed ontwikkelde organisatorische sensitiviteit van pas.

Je hebt veelvuldig overleg met de afdelingssecretaris en wetenschappers van de afdeling. Je voorziet de afdelingssecretaris van informatie en advies over de projecten en inzet van middelen. Je denkt proactief mee, bent nauwgezet en hebt oog voor detail. Je stelt de juiste prioriteiten in een complexe omgeving en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Door je helikopterview weet je wat er in het vakgebied van Systems and Control en binnen de afdeling speelt. Een aantal activiteiten zullen op faculteitsniveau zijn. Bij toegekende projecten behoort actieve betrokkenheid bij het projectmanagement, in samenwerking met de projectleiders, tot de mogelijkheden.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die autonoom én in teamverband kan werken. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zich niet gek laat maken. Je houding is professioneel en dit straal je uit in je werkwijze en contacten met anderen. Je bent iemand die het verschil maakt. Daarnaast vragen wij:

  • WO of HBO met aantoonbaar academisch werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met (project)financiën en ervaring met (financiële) administratieve werkzaamheden.
  • Aantoonbare ervaring in organiseren en opleveren van managementinformatie en -rapportages.
  • Kennis van het nationale en internationale subsidielandschap.
  • Ervaring met het (begeleiden van) aanvragen van onderzoeksubsidies is een pré.
  • Aantoonbare projectmanagementervaring: plannen van activiteiten, in tijd en middelen; richting en sturing geven om doelstellingen en resultaten te realiseren; overzicht houden over de werkzaamheden en doelen.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden (zowel Nederlands als Engels)
  • Een beschikbaarheid van tenminste 32 uur per week.

Het betreft een functie van 0.8-1.0 fte (32-40 uur p/w) met een contractduur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Arbeidsvoorwaarden

  • De functie heeft een omvang van 32-38 uur (0.8 fte - 1.0 fte).
  • Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring gebaseerd op schaal 10 volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten (maximaal van 4.670 euro bruto per maand bij een 38-urige werkweek) plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Het gaat om een contract voor een jaar, met mogelijk uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

Van chip tot schip. Van machine tot mens. Van idee naar oplossing. Vanuit de wil om de omgeving te begrijpen en te achterhalen welke mechanismen daaraan ten grondslag liggen, richten onderzoek en onderwijs zich op fundamenteel begrip, ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en (mechanische) systemen.

De faculteit 3mE is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en high-tech lab-faciliteiten. Omdat we zo groot en veelzijdig zijn, kunnen we unieke dwarsverbanden leggen en vakgebieden combineren. Dit vindt zijn weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De kennis en inzichten die we opdoen, vertalen we in oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, bijdragen aan een duurzame samenleving en aan de ontwikkeling van welvaart en welzijn. Dat is wat ons verbindt in grensverleggend onderzoek, inspirerend onderwijs en (inter)nationale samenwerking.

Klik hier om naar de website van faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek & Technische Materiaalwetenschappen te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO+
  • TUD03926

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you