Projectmedewerker MasterMinds (0,6 fte)

Projectmedewerker MasterMinds (0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 mei 25 jul Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 jul 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Projectmedewerker MasterMinds (0,6 fte) voor de Divisie Academic Services/Knowledge Transfer Office, detachering bij departement Coginitive Sciences & Articifial Intelligence, Tilburg School of Humanities & Digital Sciences, locatie: Tilburg. Duur arbeidsovereenkomst: 12 maanden.

English publication available on the Tilburg Unversity vacancy website: https://tiu.nu/21590.

Functieomschrijving

Wil je bijdragen aan een baanbrekend onderzoeksproject op het gebied van immersieve technologie? Werk jij graag samen met onderzoekers, industriële partners, overheidspartners en het grote publiek? Ben je proactief en heb je een hands-on mentaliteit? Dan is deze functie iets voor jou!
MasterMinds is een extern gefinancierd onderzoeksproject binnen de afdeling Cognitive Science & Artificial Intelligence van Tilburg University. Het MasterMinds team is op zoek naar een enthousiaste projectmedewerker die kan helpen met interne en externe communicatie en de organisatie van evenementen.

 
De functie maakt deel uit van een extern gefinancierd intiatief genaamd MasterMinds, dat vijf onderzoeksprojecten omvat en deel uitmaakt van MindLabs (https://www.mind-labs.eu). MindLabs is een onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatief met meerdere partijen op het gebied van cognitieve wetenschap en kunstmatige intelligentie. Het is een samenwerking tussen de Universiteit van Tilburg, Fontys Hogeschool, ROC Tilburg en het bedrijfsleven. In het MindLabs initiatief ontmoeten menselijke en kunstmatige geesten elkaar in virtuele en gemengde realiteit, serious games en leren, robotica en avatars, en taal- en datatechnologieën.

Het MasterMinds onderzoeksproject consortium omvat 1) het voorspellen van gedrag met behulp van data science; 2) het meten van neurofysiologie in VR simulaties, 3) het ontwikkelen van virtual reality agents voor het onderwijs, 4) het onderzoeken van besluitvorming met behulp van serious games, 5) het meten van leren en prestaties in simulaties. De projecten bestrijken gebieden variërend van onderhoud, logistiek, luchtvaart. preventie tot onderwijs. In alle vijf de wetenschappelijke projecten wordt sterk samengewerkt tussen kennisinstellingen en het bedrijfsleven.

Als projectmedewerker versterk je het projectteam door bij te dragen aan de bekendheid van het onderzoeksproject. Dit betreft taken op het gebied van interne en externe communicatie en de organisatie van evenementen. De kandidaat zal nauw samenwerken met de projectmanager. 

De functie is onderdeel van de afdeling Cognitive Science and Artificial Intelligence (https://csai.nl/) binnen de Tilburg School of Humanities and Digital Sciences, maar organisatorisch gepositioneerd binnen het Knowledge Transfer Office, Academic Services. De projectmanager is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de projectmedewerker. Daarnaast maakt de projectmedewerker deel uit van een team van projectmedewerkers en community managers binnen het Knowledge Transfer Office.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties  

 • afgeronde HBO of WO opleiding 
 • Relevante werkervaring met interne en externe communicatie en de organisatie van evenementen 
 • Goede schrijfvaardigheid en ervaring met Teams, Wordpress en social media
 • Tilburg University is een internationale universiteit, stevig geworteld in de regio en daarom tweetalig. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij voldoen aan het taalniveau dat past bij de functie. Voor deze functie is vloeiend Nederlands en Engels CEFR niveau C1 vereist.
 • Proactieve, dynamische en enthousiaste vertolker van het MasterMinds project.

Jouw talenten 

 • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.   
 • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.  

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Het betreft een functie voor 0,6 fte (24 uur per week) van de volledige werktijd.  
 
Het salaris bedraagt minimaal €3098 en maximaal €4257 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel projectleider 2 en salarisschaal 9 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.
 

 • Dit is een vacature waarvan de werkzaamheden overeenkomstig artikel 2.3 lid 7 sub a Cao Nederlandse Universiteiten (gedeeltelijk) tijdelijk extern gefinancierd worden door Masterminds. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Voortzetting van deze functie is afhankelijk van de beschikbaarheid van financiële middelen. 

 
Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar. 
 
Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling.  
 
Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap. 
 
Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren. 
 
Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.  

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

 • Beleid- en staf; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 24 uur per week
 • €3098—€4256 per maand
 • HBO+
 • 21590

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you