Arbeidshygiënist wetenschappelijk onderwijs en onderzoek

Arbeidshygiënist wetenschappelijk onderwijs en onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
16 mei 7 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een veilige werkomgeving creëren. Dat doen de professionals van ons team Veiligheid voor excellent onderwijs en baanbrekend onderzoek. Daarom zoeken we versterking. Word jij onze nieuwe Department Safety Officer bij de faculteit TNW?

Functieomschrijving

De faculteit Technische Natuurwetenschappen van de TU Delft is zeer succesvol op het vlak van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Onderwijs en onderzoek zijn steeds in beweging en natuurlijk willen we ook in de toekomst de veiligheid voor de honderden betrokken wetenschappers en duizenden studenten binnen onze faculteit blijven garanderen. Daarom breiden we ons team Veiligheid op korte termijn uit met een arbeidshygiënist die aan de slag gaat als Department Safety Officer. Deze expert gaat twee van onze afdelingen ondersteunen en adviseren op het gebied van veilig werken en de bijbehorende wet- en regelgeving. De afdelingen zijn actief in chemisch, biologisch en fysisch onderwijs en onderzoek.

Reken op een interessante en uitdagende job. In een leuk team met in totaal 3 Department Safety Officers en 3 Health, Safety & Environment deskundigen bevorder je bewustwording op veiligheidsgebied onder onze gedreven wetenschappers en studenten. Binnen jouw afdelingen houd je veiligheidsrondes en maak je risico-–inventarisaties en evaluaties. Ook overleg je met wetenschappelijk medewerkers, technici en studenten over veilig werken en adviseer je hen daarover.

Verder vertaal je wettelijke eisen betreffende veiligheid bij onderwijs en onderzoek naar praktisch uitvoerbare oplossingen en schrijf je veiligheidsinstructies voor de verschillende laboratoria die we hebben. En als het nodig is treed je, in overleg met de HSE-deskundige en de voorzitter van de onderzoeksafdeling, handhavend op. Heeft er toch een incident of ongeval plaatsgevonden? Dan analyseer je wat er mis ging en rapporteer je daarover, zodat we ervan leren.

Aan afwisseling geen gebrek in jouw functie. En met je werk draag je er aan bij dat de impactvolle wetenschappelijke ontdekkingen van onze onderzoekers in een veilige werkomgeving worden gedaan!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau in een relevante richting, bij voorkeur aangevuld met een opleiding middelbaar arbeidshygiënist.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als arbeidshygiënist in een relevante onderwijs en-of onderzoeksomgeving.
  • Je bent beschikbaar om op locatie te werken.
  • Je kunt helder communiceren en op verschillende niveaus in de organisatie veiligheidsaspecten op een overtuigende manier voor het voetlicht brengen. Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.
  • Je kunt goed onderhandelen en hebt gevoel voor de juiste balans tussen geven en nemen om resultaten te boeken.
  • Je bent leergierig en kunt complexe processen inzichtelijk maken.
  • Je werkt praktisch, kunt onafhankelijk handelen in een grote organisatie en zelfstandig de kwaliteit van je werk bewaken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

Met meer dan 1.100 medewerkers, waaronder 150 baanbrekende hoofdonderzoekers (principal investigators), en ongeveer 3.600 gepassioneerde studenten is de faculteit Technische Natuurwetenschappen een inspirerend wetenschappelijk ecosysteem. Onze faculteit richt zich op sleuteltechnologieën, zoals quantum- en nanotechnologie, fotonica, biotechnologie, synthetische biologie en materialen voor energieopslag en -conversie, en biedt oplossingen voor belangrijke problemen van de 21e eeuw. Daarvoor leiden we studenten op in brede bachelor- en specialistische masteropleidingen met een sterke onderzoekscomponent. Onze wetenschappers verrichten baanbrekend fundamenteel en toegepast onderzoek op het gebied van Life and Health Science & Technology, Nanoscience, Chemical Engineering, Radiation Science & Technology en Engineering Physics. We leiden ook de volgende generatie middelbare school docenten op.

Klik hier om naar de website van faculteit Technische Natuurwetenschappen te gaan.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • TUD03947

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you