Coördinator horecalocatie Sportsbar The Yard

Coördinator horecalocatie Sportsbar The Yard

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 7 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij passie voor gastvrijheid, oog voor detail en een hoop enthousiasme? En wil je deze graag inzetten op een dynamische horeca-afdeling binnen onze universiteit? Ben je op zoek naar een goede werk-privébalans, opleidingsmogelijkheden, en een actieve personeelsvereniging? Dan ben jij nodig als coördinator bij Sportsbar The Yard!

Sportsbar The Yard is een bruisende horecagelegenheid op de campus van de Radboud Universiteit. Deze bevind zich op de eerste verdieping van het Gymnasion in het Elinor Ostromgebouw en heeft een buitenterras met een mooi uitzicht op de sportvelden.

Als coördinator ben je mede verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving, service en kwaliteit. Je coördineert de werkzaamheden en taken in je eigen horecazone, maar werkt zelf ook mee op de vloer. Samen met de teamleider lever je een succesvolle bijdrage aan de ontwikkeling van de locatie. Daarnaast instrueer en motiveer je je collega's op de werkvloer en bied je een luisterend oor. Tevens voer je de jaargesprekken samen met de teamleider. En het meest belangrijke, je hebt plezier in je werk!

Voor de functie als coördinator bij The Yard zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om verschillende taken op zich te nemen. Het verzorgen van cateringlunches op locatie, draaien van gezellige borrels, het klaarzetten van koffiebuffetten en vergaderarrangementen, het (mede) organiseren van leuke evenementen en bestellingen in het systeem zetten voor de volgende dag. Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt dat deze op een vriendelijke manier wordt geholpen. Je houdt de workload bij, bewaart rust en overzicht en op het moment dat er klachten of vragen zijn weet jij deze perfect op te lossen. Je bent tegelijkertijd bereid om in de avonden en weekenden te werken. Zoals je leest, super veel afwisseling en uitdaging!

Sportsbar The Yard vormt een belangrijke ontmoetingsplek waar sport en onderwijs samenkomt. Gastbeleving, service en constante kwaliteit staan hier centraal. Samen met de teamleider, coördinator en verschillende collega's lever je een succesvolle bijdrage aan de ontwikkeling van deze locatie.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau, met minimaal 2 jaar ervaring in de horeca.
 • Je hebt kennis van HACCP en bent in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne, of bent bereid deze spoedig te behalen.
 • Je hebt affiniteit met sport, cultuur en het samenwerken met jonge mensen.
 • Je bent stressbestendig, representatief, hebt gevoel voor humor en beschikt over uitstekend organiserend vermogen.
 • Je werkt goed zelfstandig en in teamverband, neemt de leiding over wanneer het nodig is en anticipeert op wat er gebeurt op de werkvloer.
 • Je hebt een goed gevoel voor gastvrijheid en sfeer en je hebt oog voor details.
 • Je bent bereid om in de avonden en weekenden te werken.
 • Je hebt een gezonde dosis positieve energie en weet dit over te brengen op je collega teamleden en de gasten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.402 en maximaal € 3.026 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 6).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De afdeling Food & Beverage verzorgt het eten en drinken voor studenten, medewerkers en bezoekers van de campus voor ieder moment van de dag en iedere gelegenheid. De dienstverlening is gastvrij, innovatief en wordt continu afgestemd op de wensen van de gast. Food & Beverage nodigt uit tot ontmoeten, beleven en genieten en stimuleert hiermee het verblijf op de campus.
De drie operationele teams Foodcourt Centre, Campus Outlets en Meetings & Conferences zijn deels ingedeeld naar locatie en deels naar werkzaamheden. Deze teams zijn gastgericht en verantwoordelijk voor het primaire proces van eten en drinken binnen de afdeling.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 40 uur per week
 • €2402—€3026 per maand
 • MBO
 • 1210215

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you