Medewerker Onderwijs- en Examenadministratie

Medewerker Onderwijs- en Examenadministratie

Geplaatst Deadline Locatie
17 mei 9 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij graag je steentje bijdragen aan de ondersteuning van het onderwijs? Ben je flexibel, accuraat en duik je graag administratieve processen in? Dan zoeken we jou als medewerker onderwijs- en examenadministratie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling en werk je mee aan de administratie rondom toelating, inschrijving, tentamens, examens en afstuderen.

Als medewerker Onderwijs- en Examenadministratie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen deze afdeling. Daarnaast ondersteun je (indien nodig) de balie van het Student Information Point (STIP). Je werkt mee aan administratieve processen en systemen rondom toelating, inschrijving, tentamens, examens en afstuderen. Het STIP helpt studenten bij vragen en problemen inzake bovengenoemde punten. De Onderwijs- en Examenadministratie ondersteunt tevens de ambtelijk secretarissen van de examencommissies FNWI. Je draagt zorg voor een adequate inrichting, registratie en verwerking in Osiris van aanmeldingen, onderwijsgegevens, tentamens en diploma-uitreikingen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt affiniteit met administratieve processen en systemen en beschikt minimaal over een mbo-opleiding.
 • Je hebt gewerkt met Osiris of beschikt over goede computervaardigheden.
 • Je beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Je communiceert helder en duidelijk en je kunt omgaan met perioden van drukte in het werk.
 • Je hebt een dienstverlenende instelling, bent accuraat en proactief.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.471 en maximaal € 3.336 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het betreft een tijdelijk contract van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) behoort tot de grootste faculteiten van de Radboud Universiteit. De faculteit heeft de ambitie om tot de beste wetenschappelijke faculteiten van Europa te behoren. Het doel is dat al haar onderzoeksprogramma's als zeer goed worden beoordeeld en dat al haar opleidingen tot de beste van de Nederlandse universitaire opleidingen behoren.

Het team Onderwijs- en Examenadministratie is een onderdeel van het Onderwijscentrum. Het Onderwijscentrum bestaat daarnaast uit de teams Studieadvies, Roostering, Internationalisering, Coördinatie & Beleid, Communicatie en Teachers Information Point.

Het team Onderwijs- en Examenadministratie ondersteunt de opleidingen van FNWI in de administratie, de planning, de coördinatie, de informatievoorziening en de organisatie van het onderwijs, de tentamens en de examens. Het STIP (frontoffice) wordt bemand door studenten, de Onderwijsadministratie (backoffice) bestaat uit vijf administratieve medewerkers.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2471—€3336 per maand
 • MBO
 • 1210275

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you