Administratief medewerker OSC & Examencommissie

Administratief medewerker OSC & Examencommissie

Geplaatst Deadline Locatie
18 mei 4 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Erasmus School of Health Policy & Management is op zoek naar een Administratief medewerker OSC & Examencommissie (1.0 fte)

Functieomschrijving

Erasmus School of Health Policy & Management is op zoek naar een Administratief medewerker OSC & Examencommissie (1.0 fte)

Functie-omschrijving
De Administratief medewerker OSC & Examencommissie ondersteunt zowel de medewerkers van de Examencommissie als van het Onderwijs Service Centrum (OSC) bij hun werkzaamheden. Het is daarmee een gecombineerde functie binnen ESHPM waarbij het zowel reguliere/dagelijkse werkzaamheden betreft als projectmatige ondersteuning. In je rol als administratief medewerker werk je mee en draag je bij aan het goed laten verlopen van onderwijs(gerelateerde) activiteiten, zowel voor de studenten als docenten. De verdeling in werkzaamheden is ongeveer 60% voor het OSC en 40% voor de Examencommissie.

Als administratief medewerker Examencommissie heb je een ondersteunende rol binnen het secretariaat van de Examencommissie. Jouw taken betreffen o.a. de uitvoering van de aanwijzingsprocedure van examinatoren, ondersteuning van de Toetscommissie ESHPM, het afhandelen van (standaard)verzoeken van studenten en diverse administratieve taken, zoals het versturen van brieven voor studenten en bijhouden van de dossiers. Je bent de sleutelpersoon tussen het OSC en de Examencommissie.

Als administratief medewerker OSC ondersteun jij de medewerkers studentenzaken bij diverse administratieve en secretariële werkzaamheden. Denk hierbij aan het opstellen en uitvoeren van vakevaluaties. Ook voer je werkzaamheden uit voor OSC, denk hierbij aan het klaarmaken en verzenden van internationale diploma's, opgevraagde lijsten opstellen en controleren etc. Verder ondersteun je collega's bij de voorbereiding en uitvoering van diverse evenementen, zoals de introductiedagen en diploma-uitreikingen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Jij:
  • beschikt over een MBO of HBO opleiding;
  • hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in het onderwijs;
  • bent dienstverlenend, je hebt een proactieve houding en beschikt over goede organisatorische vaardigheden;
  • bent administratief onderlegd, hebt het vermogen om hoofd- en bijzaken goed te scheiden;
  • bent stressbestendig en een dynamische werkomgeving met veel wisselende werkzaamheden geven jou energie;
  • bent nauwkeurig in het verwerken van student- en onderwijsadministratie;
  • bent discreet en kunt goed omgaan met vertrouwelijk informatie;
  • kunt goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken met collega's van verschillende afdelingen binnen de organisatie;
  • hebt ervaring met Microsoft Office;
  • beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal (B2 niveau);
  • bij voorkeur ervaring met relevante onderwijssoftwaresystemen, zoals Osiris, Evasys en Canvas.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van zes maanden. We streven naar een zo spoedig mogelijke startdatum. De functie heeft als standplaats Campus Woudestein - Rotterdam, bij de Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM). De functie heeft een omvang van 1 fte. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.471 en € 3.336 bruto per maand (schaal 7), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek - onze missie luidt dan ook 'Creating positive societal impact'. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs. Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek. Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren ongeveer 1600 studenten en werken 200 medewerkers.

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.
Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.
Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren ongeveer 1600 studenten en werken 200 medewerkers.

Afdeling
Het Onderwijs Service Centrum (OSC) ondersteunt de opleidingen van ESHPM bij de organisatie, administratie en communicatie, gericht op een soepel en effectief verloop van het onderwijs, de toetsing en examinering. Deze ondersteuning volgt onder andere de cyclus van het aanmelden, toelaten en inschrijven tot en met het afstuderen en uitschrijven van een student. Het OSC is ook actief op het gebied van kwaliteitszorg en managementinformatie. Daarnaast ondersteunt zij de toelatingscommissie.

De Examencommissie is een onafhankelijke commissie binnen ESHPM verantwoordelijk voor de kwaliteitsborging van de toetsen en het diploma van alle opleidingen binnen ESHPM. De Examencommissie heeft een pro-actieve rol binnen ESHPM en participeert in verschillende overleggen binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 40 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • 3609

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you