Pesticiden analist MBO

Pesticiden analist MBO

Geplaatst Deadline Locatie
20 mei 14 jun Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om onderzoek te doen naar pesticiden in ons Groente & Fruit laboratorium? Ben je graag praktisch bezig op het lab en ben je kwaliteitsbewust? Werk jij graag samen met anderen en heb jij een afgeronde opleiding chemisch fysisch analist op MBO niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons Pesticiden team bij Wageningen Food Safety Research (WFSR) hebben wij een vacature Pesticiden Analist in het team Groente & Fruit.

Wat ga je doen?
Als Pesticiden Analist werk je in een team van analisten dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van analyses met behulp van onze mooiste meetsystemen zoals LC-MS en GC-MS. Voor de uitvoer van de analyses maak je gebruik van gestandaardiseerde werkwijzen. De resultaten worden vervolgens geïnterpreteerd en gerapporteerd aan de senior analist en projectleider. Je zult in eerste instantie worden ingewerkt op een bepaald aantal methodes, wat later verder uitgebreid kan worden. Daarnaast lever je een bijdrage aan ons kwaliteitssysteem met ondersteunende taken zoals labbeheer administratieve taken.
Onze onderzoeksresultaten worden teruggekoppeld aan onder meer de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA). Het is dan ook van groot belang dat wij hoge kwaliteit leveren in de nauwkeurigheid van de analyses en rapportages. De deadlines waar je mee moet werken zijn vaak strikt, hier moet je dan ook goed tegen kunnen. Met het team wordt hard gewerkt, maar ook gezellig gelachen. Flexibiliteit en gevoel voor humor is dan ook mooi meegenomen.
Binnen WFSR doen wij onderzoek om de veiligheid van de voedselketen te waarborgen. Jouw bijdrage hieraan is dan ook essentieel, zodat ons eten niet alleen lekker en gezond is, maar ook veilig. Wij werken ook samen met andere onderdelen van Wageningen University & Research (WUR).

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting chemisch fysisch analist.
 • Je hebt bij voorkeur al werkervaring in een laboratorium-omgeving
 • Je hebt ervaring met monstervoorbewerkingstechnieken
 • Je bent kwaliteitsbewust, ervaring met een kwaliteitssysteem is een pré.
 • Je kunt goed omgaan met deadlines
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je bent bereid om op termijn zaterdagdiensten te draaien (ca. 1 keer per maand)

Je ziet dat er voldoende uitdagingen voor jou liggen. Deze uitdagingen kunnen ook als ontwikkelmogelijkheden gezien worden. Mocht jij dus nog niet het track-record hebben dat in de vacature wordt gevraagd, maar wél solide werkervaring hebben, dan willen we jou ook graag uitnodigen om te solliciteren.

Hier ga je werken

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research.�Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform bruto salaris van minimaal €2281,- tot maximaal €3099,- bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 6). Bovendien is een aanstelling van 32 uur bespreekbaar. In eerste instantie bieden we je een jaarcontract, welke bij wederzijds enthousiasme daarna verlengd zal worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Uiteraard gaan we graag het gesprek met je aan als hier vragen over zijn.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.
Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 18e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Voeding
 • max. 36 uur per week
 • MBO+
 • P1187769-8

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you