Frontoffice medewerker Servicepoint (0,8 FTE)

Frontoffice medewerker Servicepoint (0,8 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
22 mei 4 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Omdat een van onze collega’s binnenkort een nieuwe uitdaging aangaat, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor ons Servicepoint, het aanspreekpunt waar medewerkers en studenten van de Universiteit Maastricht terecht kunnen met al hun vragen, storingen en klachten op facilitair vlak (UM).

Wil jij ons fijne team aanvullen en komen werken voor dé Europese universiteit van Nederland om onze 22.000 studenten en bijna 5.000 medewerkers te faciliteren? Ben je servicegericht en werk je graag in een leuk team in een dynamische en internationale omgeving? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Vanuit het Servicepoint ben jij het aanspreekpunt voor onze studenten en medewerkers. Geen dag is hetzelfde, en gedurende de dag beantwoord je allerlei uiteenlopende vragen, zorg je ervoor dat alle meldingen via het systeem verder geleid worden naar de collega’s met expertise over het onderwerp. De missie van ons team is om alle studenten en medewerkers hierin zo snel en adequaat mogelijk te faciliteren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Ruimtereserveringen van de grote collegezalen en cateringlocaties;
 • Het monitoren van doorlooptijd van meldingen;
 • Ondersteuning op facilitair vlak van de evenementen die georganiseerd worden door de faculteiten;
 • En last but not least de procesverbeteringen in ons eigen werk en in de samenwerking met andere collega’s van Facility Services (FS) en andere eenheden van de Universiteit.

Je komt te werken in een enthousiast team waarin alle ruimte is om samen met je collega’s en/of teamleider verbetering van de dienstverlening te bespreken. Samen wordt er gezorgd voor een goede afstemming. We werken continue aan het optimaliseren van onze dienstverlening en zijn benieuwd naar jouw bijdrage daaraan!

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wat zoeken wij?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een collega, die het fijn vindt om in een team te werken, ook zelfstandig kan werken, die zich graag nieuwe werkzaamheden eigen maakt en die procesverbetering toejuicht.

Lijkt je dit een leuke uitdaging en voldoe je aan onderstaande voorwaarden, dan ligt een uitnodiging voor verdere kennismaking bij ons klaar.

 • HBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur Facilitair geschoold.
 • Je bent proactief, service- en klantgericht en hebt een vriendelijke manier van communiceren,
 • Je bent betrouwbaar en accuraat.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt een gedegen kennis van Microsoft Office.
 • Aantoonbare werkervaring is niet noodzakelijk, een facilitair hart wel.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we?

Wij bieden een gevarieerde functie met flexibele werktijden in een internationale organisatie. Je krijgt een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met een proeftijd van twee maanden gevolgd door een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Verder bieden we je:

 • Een salaris op basis van salarisschaal 7. Bij een fulltime dienstverband (38 uur) is het salaris minimaal € 2471,- en maximaal € 3336,- bruto per maand (conform de salarissen per 1 juli 2022, Cao Nederlandse Universiteiten);
 • In aanvulling op het maandsalaris bieden wij 8% vakantie-uitkering en is een 8.3% eindejaarsuitkering van toepassing;
 • Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden biedt de UM ook een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan: flexibele werktijden, onregelmatigheidstoeslag voor avond- en weekenduren, ruime verlofregeling (232 vakantie-uren per jaar bij een fulltime aanstelling en de mogelijkheid om 2 uur per week extra te werken om maar liefst 96 extra vakantie-uren op jaarbasis te hebben), extra feestdagen zoals carnavalsmaandag en –dinsdag, goede vrijdag en Bevrijdingsdag, een goede pensioenregeling en een cao á la carte;
 • Ruimte en faciliteiten om jezelf te blijven ontwikkelen

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Voor meer informatie zie: http://www.maastrichtuniversity.nl

Maastricht is een historische stad met een dynamische culturele omgeving.

De UM is gevestigd in het hart van Europa en de helft van onze studenten en een derde van ons wetenschappelijke personeel komt uit het buitenland. Daarmee is de UM de meest internationale universiteit van Nederland. In totaal zijn meer dan 100 verschillende nationaliteiten aan de UM vertegenwoordigd.

De UM is een bloeiende gemeenschap waarin samenwerking en innovatie heel belangrijk zijn. Er vindt voortdurend interactie plaats tussen medewerkers, studenten en onderzoekers die allemaal samenwerken om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat zorgt voor een boeiende, innovatieve, state of the art werkomgeving.

De UM zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren ongeacht je achtergrond of identiteit.

Afdeling

Wie zijn wij?

Team –Recepties en Servicepoint
Het team is onderdeel van de afdeling Facility Services (FS) en bestaat uit 4 servicepointmedewerkers en 50 receptiemedewerkers.
In het team Servicepoint werken betrokken en enthousiast medewerkers die iets voor elkaar over hebben. Een team waar je van op aan kunt.

Over Facility Services
Naast de zes faculteiten bestaat onze universiteit uit een aantal servicecentra, waaronder Facility Services (FS).
Bij FS werken wij samen met onze partners aan passende en optimale facilitaire dienstverlening voor onze studenten, medewerkers en bezoekers van de UM. Een veilige, functionele, inspirerende en duurzame leef-, studie- en werkomgeving, dat is waar wij voor gaan. Een omgeving waar iedereen zich thuis voelt, die verbinding stimuleert en die bijdraagt aan hun mentale, fysieke en sociale gezondheid; een omgeving die het mogelijk maakt om ambities waar te maken in leren, doceren en onderzoeken. Welzijn en duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan, gericht op de ondersteuning van de ambitie van de UM om een ‘caring’ universiteit te zijn.

Wij bieden een breed dienstenpakket dat onder andere bestaat uit huisvestingsvoorzieningen en dienstverlening uiteenlopend van catering, schoonmaak en beveiliging tot receptiediensten en inkoop. FS adviseert daarnaast op het vlak van milieu en duurzaamheid, veiligheid en contractmanagement en beheert ook de vastgoedportefeuille van de universiteit.

We hebben een divers aanbod waarbij de focus ligt op: de klantvraag; innovatief inspelen op ontwikkelingen in onze omgeving; samen werken met alle betrokkenen; zichtbaar door communicatie; en continu leren.
Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk dan onze video.

Werken bij FS betekent werken in een dynamische organisatie, waar veel uitdagingen, kansen en mogelijkheden liggen. We bieden een prettige werkomgeving met betrokken collega’s; een plezierige informele en resultaatgerichte werkcultuur. Een organisatie waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling, waar ruimte is voor eigen initiatieven en waar samenwerken, verbinding en open communicatie hoog in het vaandel staan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 30.4—32 uur per week
 • €2471—€3336 per maand
 • MBO+
 • AT2023.228

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Duboisdomein 30, 6229 GT, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you