Managementassistent TU Delft Centre for Systems and Control

Managementassistent TU Delft Centre for Systems and Control

Geplaatst Deadline Locatie
23 mei 4 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als managementassistent bij de Technische Universiteit Delft ontzorg je onze docenten en onderzoekers. Zodat zij zich kunnen concentreren op onderwijs en onderzoek van topniveau.

Functieomschrijving

Het Delft Center for Systems and Control (DCSC) coördineert de onderwijs- en onderzoeksactiviteiten op het gebied van meet- en regeltechniek aan de TU Delft. Onze onderzoekers doen fundamenteel onderzoek dat uiteindelijk leidt tot innovaties waardoor bijvoorbeeld artsen betere zorg kunnen bieden aan patiënten met nier-, oog- en pancreasziekten of de schoonmaak van onze oceanen automatisch kan worden aangestuurd.    

We zoeken een ervaren managementassistent, die energie krijgt van het werken in deze internationale en dynamische omgeving. Samen met drie collega managementassistenten ben je verantwoordelijk voor de secretariële en administratief-organisatorische ondersteuning van de afdeling.

Wat dit betekent? Je beheert agenda’s en de gezamenlijke e-mail inbox. Je helpt studenten, collega’s en externen op weg met uiteenlopende vragen. Je straalt vertrouwen uit en gaat zorgvuldig om met gevoelige informatie. Moet er een student afstuderen, dan organiseer jij de ceremonie en stelt de kandidaat gerust. Ook ben je actief in de organisatie van kleine en grotere bijeenkomsten en symposia met internationale wetenschappers.

Daarnaast ben je de steun en toeverlaat van de afdelingssecretaris. Je verzamelt en analyseert managementinformatie (bijvoorbeeld de urenregistratie) en stelt stukken op. Je coördineert facultaire projecten met stafdiensten zoals interne verhuizingen of veiligheidsrondes over de afdeling. Je ondersteunt bij de afhandeling van financiële en facilitaire zaken (inkooporders, facturatie, calls voor ICT, FM, etc.). Je denkt proactief mee en stelt de juiste prioriteiten.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die autonoom én in teamverband kan werken. Iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die zich niet gek laat maken. Je houding is professioneel en dit straal je uit in je werkwijze en contacten met anderen. Je bent iemand die het verschil maakt. Daarnaast vragen wij:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau. Bijvoorbeeld een afgeronde (M)HBO Schoevers opleiding of een secretariële- of administratieve opleiding.
 • Ervaring met het ondersteunen van MT leden is een pré.
 • Stevige kennis van Office 365 (Outlook, Teams, Word, Excel en PowerPoint).
 • Aantoonbare beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.
 • Een beschikbaarheid van tenminste 32 uur per week.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • De functie heeft een omvang van 32-38 uur (0.8 fte - 1.0 fte).
 • Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring gebaseerd op schaal 7 of schaal 8 volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten (maximaal 3.764 euro bruto per maand bij een 38-urige werkweek) plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Het gaat om een contract voor een jaar, met mogelijk uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

Van chip tot schip. Van machine tot mens. Van idee naar oplossing. Vanuit de wil om de omgeving te begrijpen en te achterhalen welke mechanismen daaraan ten grondslag liggen, richten onderzoek en onderwijs zich op fundamenteel begrip, ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en (mechanische) systemen.

De faculteit 3mE is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en hightech lab-faciliteiten. Omdat we zo groot en veelzijdig zijn, kunnen we unieke dwarsverbanden leggen en vakgebieden combineren. Dit vindt zijn weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De kennis en inzichten die we opdoen, vertalen we in oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken, bijdragen aan een duurzame samenleving en aan de ontwikkeling van welvaart en welzijn. Dat is wat ons verbindt in grensverleggend onderzoek, inspirerend onderwijs en (inter)nationale samenwerking.

Klik hier om naar de website van faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek & Technische Materiaalwetenschappen te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2818—€3764 per maand
 • MBO
 • TUD03773

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you