Arbeidsdeskundige

Arbeidsdeskundige

Geplaatst Deadline Locatie
24 mei 11 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De gezondheidszorg van vandaag de dag biedt ons veel kansen en mogelijkheden en daar werken we met liefde en energie aan. Tegelijkertijd vraagt diezelfde gezondheidszorg veel van ons, worden we soms flink uitgedaagd en behoorlijk op de proef gesteld. In een organisatie waar bijna 11.000 professionals elke dag weer 100% geven aan duurzame, persoonsgerichte gezondheidszorg, hebben we als medewerkers van het Radboudumc, net als onze patiënten, soms ook te maken met onze eigen gezondheidsvraagstukken. En dat heeft effect op onze vitaliteit en inzetbaarheid. Hoe helpend is het dan te weten dat er binnen onze afdeling HR een team van professionals is dat jou op allerlei facetten kan ondersteunen bij het terugkeren naar je werk? En daar kom jij in beeld: de arbeidsdeskundige.

Met hulp en inzet van jouw expertise, help jij medewerkers die te maken hebben met arbeidsongeschiktheid op weg naar een nieuw perspectief. Dit doe je samen met andere HR-professionals, zoals bedrijfsartsen, HR-adviseurs, re-integratieregisseurs en mobiliteitsadviseurs.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Je voert arbeidsdeskundig onderzoek uit bij medewerkers die te maken hebben met arbeidsongeschiktheids- en re-integratievraagstukken.
 • Je adviseert en rapporteert aan medewerker en leidinggevende over arbeidsmogelijkheden zowel in- als extern en je werkt daarin nauw samen met de bedrijfsarts, reintegratieregisseur, hr-adviseur en de adviseur mobiliteit spoor 1.
 • Je denkt mee over onze verzuimprocessen en -beleid, signaleert kansen en onderneemt zelf actie om verbetermogelijkheden te realiseren.
 • Je neemt deel aan diverse -multidisciplinaire- overleggen t.b.v. verzuimvraagstukken, zoals het sociaal medisch overleg.
 • Je voert loonwaardebepalingen uit.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Al onze collega’s verschillen. We hebben festivalgangers, sportievelingen, rustzoekers, jonge ouders, internationaal georiënteerden en collega’s van verschillende achtergronden, opleidingen, culturen en geaardheden. Deze verschillen geven onze organisatie en ons team kleur. Sterker nog, deze diversiteit omarmen wij juist. Dus wie je ook bent, jij bent welkom binnen ons team. Voor deze functie zijn specifieke eigenschappen van belang. We zijn op zoek naar een arbeidsdeskundige die met bevlogenheid en oog voor de mens achter de professional zijn/haar vak uitoefent en daarbij graag de samenwerking opzoekt met andere collega’s.

Verder herken je jezelf in onderstaand profiel:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld op het vlak van HR, gezondheidszorg of vergelijkbaar.
 • Daarnaast heb je de post-hbo opleiding Register Arbeidsdeskundige afgerond.
 • Je bent iemand met uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Bij voorkeur beheers je ook de Engelse taal op adequaat niveau.
 • Je bent doortastend doch tactvol in je communicatie. Bovendien heb je een goed ontwikkeld empathisch vermogen en kun je tegelijkertijd ook zakelijk zijn waar het moet, bijvoorbeeld in situaties waarin conflicterende belangen spelen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.230 en € 5.088 (schaal 10) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Per 1 november 2023 stijgen de lonen met 4%.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Jij komt te werken in het team verzuim en re-integratie. Dit is een klein team dat volop in ontwikkeling is. Zo herijken we voortdurend onze verzuimprocessen en onderzoeken we hoe het beter kan. Iets waar heel de organisatie baat bij heeft. En jij als arbeidsdeskundige bouwt mee aan dit team en helpt mee met procesverbetering. Samen met 7 collega’s, onder wie arbeidsdeskundigen, re-integratieregisseurs, mobiliteitsadviseur spoor 1 en administratieve krachten, zet jij onze aanpak in verzuim en re-integratie op de kaart in heel de organisatie.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega’s vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • HRM
 • Gezondheid
 • 28—36 uur per week
 • €3230—€5088 per maand
 • HBO
 • 185843-P1234883-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you