Manager Procurement (0,8-1,0 fte)

Manager Procurement (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
26 mei 8 jun Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Manager Procurement

Functieomschrijving

Manager Procurement:
Stimuleert een professionele samenwerking.

BEDRIJFSPROFIEL
De Rijksuniversiteit Groningen ( RUG ) behoort tot de top van de Europese research universiteiten, biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs en is internationaal georiënteerd. De organisatie is met ruim 6500 medewerkers één van de grootste werkgevers in het Noorden. De financieel-economische en inkoop functie is georganiseerd binnen het cluster Finance & Procurement van de RUG en heeft een omvang van circa 100 medewerkers.

De belangrijkste doelstelling van procurement is om op de lange termijn te borgen dat de goederen en diensten die de RUG nodig heeft op het juiste moment worden geleverd tegen de beste voorwaarden en verwachte kwaliteit. De afdeling bestaat uit inkoop- en contractmanagement professionals. Het procurement-team zorgt voor heldere inkoopplannen, begeleiden van inkoopprocessen, beoordelen van prestaties van leveranciers, onderhouden interne- en externe relaties en het doen van gericht marktonderzoek. Voor meer informatie over de Rijksuniversiteit Groningen zie https://www.rug.nl

FUNCTIEPROFIEL
Manager Procurement is een strategische functie die zich richt op de ontwikkeling van inkoop-, contractmanagement en contractbeheer binnen de universiteit. Deze ontwikkeling richt zich zowel op de individuele medewerkers, het team van 25 medewerkers als de positionering van de afdeling Procurement en het doorontwikkelen van het Inkoopbeleid bij de RUG. Naast het leidinggeven aan de vakgebieden Inkoop-, Contractmanagement en Contractbeheer, ben je tevens onderdeel van het Management Team van het cluster Finance & Procurement. Het MT zet koers naar een gezamenlijk cluster waarin dezelfde taal wordt gesproken en volgens dezelfde handelswijze wordt gewerkt.

Met het Transitieplan Procurement als kader zorg je voor een meer aantrekkelijke positie van de RUG in de diverse leveranciers markten. Je bent adviseur van de diverse faculteiten en diensten, het College van Bestuur en overige bestuurders op het gebied van Inkoopbeleid.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

Je bent een verbindende en creatieve leider met oog voor de individuele medewerker binnen het team. Daarnaast ben je gedreven om op strategisch niveau Inkoop te integreren tot een aantrekkelijke keten-regisseursrol binnen de faculteiten en diensten van de RUG. Je bent op ontwikkeling gericht en op het samenwerken met in- en externe partijen. Kortom boegbeeld van de afdeling, ook naar ondersteunende afdelingen, zoals finance & control en juridische zaken. Continu verbeteren typeert je stijl van werken en zo worden ook leveranciersprestaties beoordeeld op het gebied van gevraagde kwaliteit, integrale kosten, gewenste innovaties en bijdragen aan de RUG doelen. En dat alles temidden van zeer veel belangen, meningen en ideeën en dus ben je bedreven in het overtuigen en enthousiasmeren.

- een afgeronde hbo/wo- opleiding, bij voorkeur aangevuld met relevante vaktechnische opleidingen zoals NEVI of CATS CM
- minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, bijvoorkeur in het vakgebied inkoop- en contractmanagement
- ervaring met een complexe bestuurlijke multiculturele/internationale omgeving is een pré
- affiniteit met en bij voorkeur kennis van Europese aanbestedingstrajecten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

De RUG biedt een goed arbeidsvoorwaarden pakket en volgt de CAO NU, de aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De inschaling is in schaal 13 en kent een maximum van € 6.702,- bruto per maand bij volledige werktijd. De CAO NU kent tevens een eindejaarsuitkering van 8,3%. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Specificaties

  • Management
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • max. €6702 per maand
  • HBO+
  • V23.0336

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you