Management Assistente voor de Decaan Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

Management Assistente voor de Decaan Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

Geplaatst Deadline Locatie
26 mei 15 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Welke senior management assistent wil in het faculteitssecretariaat van CiTG, een team van 3, meedraaien om de ondersteuning op rolletjes te laten verlopen?

Functieomschrijving

In deze veelzijdige rol ondersteun je primair de decaan. Daarnaast ondersteun je het MT, waarbij je de agendavoorbereiding doet, notuleert en de actiepunten bewaakt. Ook zorg je jaarlijks voor een  facultair vergaderschema.

De decaan staat aan het hoofd van de faculteit en is samen met het managementteam verantwoordelijk voor het integrale management en besturen van de faculteit. De decaan wordt op strategisch en bestuurlijk niveau ondersteund door de faculteitssecretaris en deze is jouw leidinggevende.

Samen met 2 andere managementassistentes vormen jullie het faculteitssecretariaat en ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische ondersteuning van de decaan, faculteitssecretaris, HR en andere stafafdelingen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je bent een ervaren spin in het web, met HBO denk- en werkniveau en laat je niet snel van de wijs brengen, je kunt goed prioriteiten stellen en houdt overzicht in een dynamische omgeving. Je doorziet structuren, bent hands on, hebt humor, puzzelt graag, bent integer, werkt zelfstandig en vindt het fijn om in een team te werken. Uiteraard beschik je overeen  uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels. Het schrijven van een goede tekst doe je met gemak.  Als je je hierin herkent dan zien we heel graag jouw sollicitatie tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van civiele techniek, toegepaste aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek is nauw verweven met ons onderwijs en beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken zoals Climate Change, Energy Transition, Resource Availability, Urbanisation en Clean Water. In onze onderzoeksprojecten werken we samen met een breed scala aan kennisinstituten, waarbij we onze wetenschappers helpen om open science in de onderzoekspraktijk te integreren. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hier om naar de website van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2818—€3764 per maand
 • HBO
 • TUD04002

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you