Facilitair gebouwbeheerder

Facilitair gebouwbeheerder

Geplaatst Deadline Locatie
30 mei 2 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jul 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij service- en klantgericht, steek je graag je handen uit de mouwen, vind je het leuk om de 'ogen en oren' in onze gebouwen te zijn en wil je zelf invulling geven aan je functie? Als facilitair gebouwbeheerder ben je de brug tussen Campus & Facilities en onze gebruikers. Zo draag je bij aan kwalitatief hoogstaande huisvesting en facilitaire dienstverlening voor zowel interne als externe huurders.

Als facilitair gebouwbeheerder ben je hét aanspreekpunt voor gebruikers (veelal externe huurders) op het gebied van huisvestings- en facilitaire vragen in een aantal gebouwen op de campus die samen het Science Park vormen.

Je bent op operationeel niveau de schakel tussen de gebruikers van de gebouwen en de collega's van jouw divisie. In deze nieuwe functie kan je jouw werkzaamheden in afstemming met je collega’s veel naar eigen hand zetten, zodat de juiste kwaliteit van dienstverlening wordt bereikt. Je brengt de nodige dosis kennis mee en neemt zelf initiatief om deze invulling vorm te geven. Je werkt nauw samen met de collega's van de divisie Information & Library Services (ILS) als het over netwerk- en telefonievoorzieningen gaat. Je stemt af met gebruikers en je collega's (zoals technisch gebouwbeheerder en accountmanagers) over klantwensen, aanpassingen, vervangingen en reparaties in de gebouwen. Je zet vragen over huisvesting en facilitaire zaken om naar concrete acties voor jouw divisie en bewaakt de voortgang van uitgezette vragen van het begin tot het einde. Je schakelt tijdig met betrokkenen (bijvoorbeeld met de technisch gebouwbeheerders, projectleiders, receptiemedewerkers in de gebouwen en de toezichthouders schoonmaak en onderhoud) en managet de verwachtingen van de gebruikers. Verder houd je de accountmanagers van de interne en externe huurders op de hoogte van relevante zaken. 

Andere belangrijke taken zijn het uitvoeren en vastleggen van inspecties van gehuurde ruimten, het zorgdragen voor een ordentelijke omgeving en het beantwoorden van huisvestings- en facilitaire vragen. Ook het opvolgen van klachten, het afstemmen en communiceren van onderhoudswerkzaamheden en een aanspreekpunt zijn voor de dienstverleningen behoren tot jouw taken. Bij complexe vraagstukken weet je jouw collega's te vinden om samen tot passende oplossingen te komen. Je draagt hierin bij aan het professionaliseren van dienstverlening van Campus & Facilities.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een relevant diploma mbo niveau 4, bijvoorbeeld facilitaire dienstverlening.
 • Je hebt ruimschoots relevante werkervaring en kennis van huisvestings- en/of facilitaire zaken.
 • Je bent fysiek fit, handig en hebt technisch inzicht.
 • Je bent communicatief sterk en hebt een proactieve houding.
 • Je bent flexibel en dienstverlenend, je kunt snel schakelen en improviseren.
 • Je bent initiatiefrijk, neemt verantwoordelijkheid en zoekt verbinding met de facilitair managers en gebouwbeheerders van andere gebouwen.
 • Je hebt oog voor de belangen van de gebruiker, maar bent ook in staat om minder prettige boodschappen op een juiste manier over te brengen. Je weet een brug te slaan tussen de belangen van de gebruiker en de processen en procedures van de Radboud Universiteit.
 • Je hebt oog voor detail en bent tevens in staat om het grotere geheel te overzien.
 • Je kunt goed samenwerken en bent zelfsturend.
 • Je kunt doeltreffend schriftelijk communiceren over werkzaamheden in de gebouwen, waarbij je de technische informatie omzet in voor gebruikers begrijpelijke taal.
 • Je hebt gevoel voor duurzaamheid en efficiënte inzet van middelen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.402 en maximaal € 3.026 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 6).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Jouw afdeling valt onder Radboud Services en de divisie Campus & Facilities. De divisie Campus & Facilities is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van de voorzieningen en faciliteiten op de campus. Campus & Facilities heeft als prioriteit een substantiële bijdrage te leveren aan de leefbaarheid, levendigheid en kwaliteit van de campus. 


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 40 uur per week
 • €2402—€3026 per maand
 • MBO
 • 1210515

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you