L&D Adviseur (0,8 fte)

L&D Adviseur (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
1 jun 19 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hou jij van adviseren en inspireren en zou jij graag willen bijdragen aan het realiseren van onze visie op Leren & Ontwikkelen? Kom dan werken in ons team!

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Adviseur Leren & Ontwikkelen? Een stevige gesprekspartner en echte verbinder die er samen met collega’s voor zorgt dat onze visie op Leren & Ontwikkelen wordt gerealiseerd? Kom dan werken in ons team en maak het verschil!

Functie-omschrijving
Leren & ontwikkelen vormt een belangrijk onderdeel van de EUR Strategie (EUR Strategie-2024). Het TOP-team heeft een nieuwe visie en missie ontwikkeld op leren & ontwikkelen: A Great Place to Grow. Belangrijke doelstellingen van de nieuwe visie en missie zijn het versterken van een lerende cultuur en het professionaliseren van de processen omtrent leren & ontwikkelen.

Als L&D (Learning & Development) Adviseur ben je samen met twee andere L&D advies collega’s verantwoordelijk voor het bouwen aan een toekomstbestendige inbedding van deze visie in de hele organisatie. Dit doe je in nauwe samenwerking met LCC-collega’s, HR-advies en leidinggevenden. Je onderhoudt zelfstandig contact met de leidinggevenden en HR Business Partners/Adviseurs van een aantal faculteiten en diensten op zowel strategisch als tactisch niveau.

Concreet ben je verantwoordelijk voor:
  • Het adviseren en informeren van HR advies, faculteiten en organisatieonderdelen over opleidingsmogelijkheden ten einde bij te dragen aan de strategische doelstellingen;
  • Het in kaart brengen van de leerbehoeften van de faculteiten en diensten in samenwerking met HR advies en leidinggevenden. Op basis van deze behoeften schrijf je gezamenlijk opleidingsplannen met concrete leeroplossingen die bijdragen aan de gewenste ontwikkeling;
  • Contacten onderhouden met zowel interne als externe stakeholders (bijv. trainingsinstituten);
  • Het signaleren van de EUR-brede opleidingsbehoefte en deze omzetten naar standaard trainingen en/of maatwerkoplossingen;
  • Een bijdrage leveren aan de projecten die voortkomen uit de visie op leren en ontwikkelen (A great place to grow) en aan EUR brede projecten waarbij L&D een belangrijk component is;
  • Het adviseren en inspireren van je collega’s en het leveren van expertise op het gebied van leren en ontwikkelen. Je ontwikkelt, implementeert en evalueert leer- en ontwikkeltrajecten in samenwerking met andere HR collega’s en op aanvraag van collega’s van de EUR. Bijvoorbeeld: samen met collega’s uit het team Leadership Development een introductieprogramma ontwikkelen voor nieuwe leidinggevenden;
  • Adequate management- en sturingsinformatie leveren met betrekking tot de leer- en ontwikkelactiviteiten en –resultaten.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Aantoonbaar HBO- of WO werk- en denkniveau op het gebied van opleidingskunde of onderwijswetenschappen.
  • Tenminste 3 jaar werkervaring als L&D adviseur in een professionele organisatie. Hierdoor heb je brede kennis en actuele ervaring in dit vakgebied.
  • Je schakelt probleemloos tussen vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau en beweegt je gemakkelijk tussen de diverse stakeholders, van directe collega tot leidinggevenden en directeuren.
  • Vanuit je expertise vul je zelfstandig en met zelfvertrouwen en overtuigingskracht je rol in.
  • Je hebt ervaring met projectmatig werken, hebt overzicht en beschikt over organisatievermogen.
  • Je bent proactief, resultaatgericht, en neemt verantwoordelijkheid.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (CERF Nederlands C1, Engels B2).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (cao- NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor een periode van 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.960 en € 4.670 bruto per maand (schaal 10), conform de cao-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt.

Werkgever

Erasmus University Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter. We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Faculteit / Instituut / Dienst
Je maakt onderdeel uit van de dienst Human Resources (HR) waar zo’n 90 collega’s werkzaam zijn. De dienst HR bestaat uit de teams: Advice, Services, Learning & Career Centre, Health Safety & Wellbeing en een kleine staf (secretariaat, Strategy en Legal).

Afdeling

Het Learning & Career Centre (LCC) is het centrum binnen de dienst Human Resources (HR) waarin de expertises op het gebied van leren & ontwikkelen, mobiliteit en werving & selectie samenkomen. Wij geloven in het belang van investeren in de groei van medewerkers op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een organisatie met duurzaam inzetbare medewerkers die voorbereid zijn op interne en externe veranderingen. Nu en in de toekomst. Met een enthousiast team van 18 medewerkers ondersteunen wij zowel medewerkers als leidinggevenden om ‘fit for the future’ te zijn en te blijven.

Learning & Career Centre

In jouw rol als Adviseur Leren & Ontwikkelen maak je onderdeel uit van het Learning & Career Centre (LCC). Het LCC is het centrum binnen de dienst Human Resources (HR) waarin de expertises op het gebied van leren & ontwikkelen, mobiliteit en werving & selectie samenkomen. Wij geloven in het belang van investeren in de groei van medewerkers op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Een organisatie met duurzaam inzetbare medewerkers die voorbereid zijn op interne en externe veranderingen. Nu en in de toekomst. Met een enthousiast team van 20 medewerkers ondersteunen wij zowel medewerkers als leidinggevenden om ‘fit for the future’ te zijn en te blijven.

Training- en Ontwikkelingsplatform (TOP)

De trainingen en opleidingen voor medewerkers zijn binnen de EUR belegd in het Training- en Ontwikkelingsplatform (TOP). TOP maakt deel uit van het LCC en speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van de EUR-strategie en bij de ontwikkeling van medewerkers. TOP heeft een up-to-date trainingsaanbod afgestemd op de behoefte van de organisatie. Het TOP-team adviseert en ondersteunt medewerkers en organisatieonderdelen in het verankeren van leren, persoonlijke groei en effectiviteit, en het delen van kennis. Zo wordt een plek gecreëerd waar je met alle vragen rondom training en ontwikkeling terecht kunt. TOP wil een cultuur tot stand brengen waarin life long learning vanzelfsprekend is. Het gehele aanbod vind je hier: www.eur.nl/top

Specificaties

  • HRM
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO+
  • 3621

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you