Coördinator/onderzoeker Nederlands ALS Register

Coördinator/onderzoeker Nederlands ALS Register

Geplaatst Deadline Locatie
1 jun 22 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een uitdagende functie binnen het ALS Centrum Nederland om het Nederlandse ALS register verder uit te breiden en te coördineren. Het Nederlandse ALS register registreert alle mensen met ALS in Nederland.

Functieomschrijving

De coördinator is verantwoordelijk voor het opzetten van wetenschappelijk onderzoek en de uitbreiding van het ALS register in Nederland. Dit betreft het werken aan onderzoeksprotocollen, opzetten van de infrastructuur (bijv. selecteren van vendor voor digitale vragenlijsten/applicaties), communiceren met de Medisch Etische Toetsing Commisie (METC) en het coördineren van de daadwerkelijke studie. Er is een mogelijkheid om ook zelf betrokken te zijn bij dataverzameling en/of huisbezoeken bij patiënten, ook om zelf onderzoek te doen (bijv. onderzoek naar de beste digitale methoden om patiëntengegevens te vergaren in de thuissituatie). Je krijgt hierbij uitgebreide ondersteuning van ervaren onderzoekers en onderzoeksassistenten. Je coördineert hiervoor de onderzoeksassistenten. Er is eventueel een mogelijkheid tot promotieonderzoek. Dit project maakt onderdeel uit van een groter Europees project. Je zal hiervoor ook samenwerken met andere onderzoekers in het buitenland.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een afrondende masteropleiding en je hebt aantoonbare ervaring in het doen van wetenschappelijk onderzoek.
  • Je hebt een sterkte affiniteit met patiëntgebonden onderzoek en hebt ervaring met de beoogde patiëntenpopulatie.
  • Je kunt uitstekend plannen en coördineren, en bewaakt het werkproces, alles met oog voor kwaliteit en traceerbaarheid.
  • Je bent een team-player, die graag werkt in een dynamische omgeving.
  • Daarbij ben je in bezit van uitstekende communicatieve vaardigheden, en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar met kans op verlenging.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (36 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 3.627,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Het ALS centrum is onderdeel van UMC Utrecht. De divisie Neurologie & Neurochirurgie bestaat uit zes zorglijnen. In plaats van een indeling in afdelingen en medisch specialismen zijn de zorglijnen geformeerd rondom de topreferente patiëntengroepen met de daaraan gekoppelde onderzoekslijnen. Binnen deze onderzoeksgroep wordt met name onderzoek gedaan naar de neuromusculaire ziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). Deze groep behoort tot de internationale top in onderzoek op dit gebied.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €3627 per maand
  • Universitair
  • 2023-3358

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you