Programma-assistent Regieorgaan SIA/NWO

Programma-assistent Regieorgaan SIA/NWO

Geplaatst Deadline Locatie
2 jun 25 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 jun 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hou je van structuur en kunnen je collega’s erop vertrouwen dat jij deze bewaakt? Werk je goed samen in een team en houd je gemakkelijk het overzicht? Dan is Regieorgaan SIA op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Regieorgaan SIA, onderdeel van NWO, bevordert de kwaliteit en impact van praktijkgericht onderzoek en dit doen we door het onderzoek te financieren en de samenwerking tussen hogescholen, het bedrijfsleven en publieke instellingen te stimuleren. Naast de bestaande subsidieregelingen die soms al vele rondes hebben doorlopen, kijken we ook naar mogelijkheden voor het opzetten van nieuwe projecten en thema’s.

Als programma-assistent ben je een sterk onmisbare schakel in de continuïteit en integriteit van de organisatie. Samen met de programmasecretarissen en de teamleider operationeel proces (jouw leidinggevende) draag je zorg voor de financieringsinstrumenten van SIA waarmee we de kwaliteit en impact van praktijkgericht onderzoek vergroten.

In de praktijk betekent het dat je:
  • samen met de andere programma-assistenten alle administratie verzorgt rondom subsidieregelingen en projecten;
  • zowel individueel maar ook als team een onmisbaar professioneel gesprekspartner bent bij het ontwikkelen, plannen, uitvoeren, afronden en evalueren van de regelingen;
  • nauw contact onderhoudt met de programmamanagers (die eindverantwoordelijk zijn voor de regelingen) en commissieleden, wiens werk je faciliteert;
  • de voortgang bewaakt van de werkzaamheden, processen en projecten, knelpunten signaleert en hierover informeert;
  • gegevens van subsidieaanvragen organiseert en up-to-date houdt gedurende het projectverloop.

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

  • Je bent zelfstandig, leergierig en oplossingsgericht waardoor je vlot je weg weet te vinden in een (nieuwe) organisatie.
  • Je werkt nauwkeurig en levert kwalitatief hoogwaardig werk.
  • Je kunt snel en ad hoc schakelen tussen verschillende taken en projecten en weet tegelijkertijd het overzicht te behouden.
  • Je kunt goed zelfstandig aan de slag en kunt daarnaast goed communiceren in teamverband en daarbuiten.
  • Je hebt ervaring met administratief werk en vindt een goede administratie belangrijk.
  • Je hebt ervaring met databaseprogramma's en uitgebreide kennis van het MS Office- pakket (kennis van Office 365 is een pluspunt).
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt minimaal mbo+ werk- en denkniveau.

Wij geloven dat een diverse organisatie beter toegerust is op onze missie en de toekomst. We vinden het daarom een pre als je vaardigheden, ervaringen en visies meebrengt die we nog niet hebben in de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar, met bij goed functioneren vooruitzicht op een vast dienstverband. Je werkt 32-40 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je ervaring en loopt van € 2.515 tot maximaal € 3.409 bruto per maand (schaal 7 van bijlage 1 bij de CAO- Onderzoekinstellingen) bij een 38-urige werkweek. Daarnaast krijg je 8% vakantie- uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering.

We werken grotendeels projectmatig en hybride: deels op kantoor en deels vanuit huis. Het uitgangspunt is dat je 40 tot 60% van je werktijd op kantoor bent. Je krijgt van ons de faciliteiten die je nodig hebt voor een ergonomische thuiswerkplek.
Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We kijken naar jouw situatie en passen maatwerk toe in het bepalen van jouw carrière en de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

NWO

Als programma-assistent bij Regieorgaan SIA kom je in dienst bij NWO. NWO is één van de belangrijkste wetenschapsfinanciers in Nederland en zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. Op basis van adviezen van deskundige wetenschappers en experts uit binnen- en buitenland selecteert en financiert NWO onderzoeksvoorstellen aan universiteiten en kennisinstellingen. De NWO-Domeinenorganisatie wordt gevormd door circa 750 bevlogen en betrokken medewerkers.

Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek en het vergroten van impact valt of staat met de inzet, kwaliteit, bevlogenheid en diversiteit van onze medewerkers. We werken elke dag weer aan een inclusieve omgeving waarin alle medewerkers hun talenten kunnen ontwikkelen en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Een werkomgeving waarin ruimte is voor verschillen en waarin iedereen kan uitblinken, zich geïnspireerd en gemotiveerd voelt. De kernwaarden van NWO zijn betrokken, betrouwbaar, verbindend en grensverleggend.

Afdeling

Regieorgaan SIA is onderdeel van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) en wordt gefinancierd door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. We bevorderen de kwaliteit en de impact van het praktijkgericht onderzoek van hogescholen. Dit doen we door onderzoek te financieren en de samenwerking tussen hogescholen, het bedrijfsleven en publieke instellingen te stimuleren. Wij zijn een netwerkorganisatie die samenwerkt met onder andere de Vereniging Hogescholen, ondernemersorganisaties, onderzoeksorganisaties en overheden. Wij sluiten met ons beleid en onze programma’s aan bij de Nationale Wetenschapsagenda en het Missiegedreven Kennis- en Innovatiebeleid.

Bij ons werken ongeveer 70 collega's. We worden gedreven door kwaliteit, zoeken de samenwerking op en zijn heel betrokken bij elkaar en het werkveld.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2515—€3409 per maand
  • MBO
  • 4249

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Van Vollenhovenlaan 661, 3527JP, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you