Ervaren HBO Onderzoeker Analytische Chemie

Ervaren HBO Onderzoeker Analytische Chemie

Geplaatst Deadline Locatie
9 jun 9 jul Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 jul 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om in een laboratorium te werken? Denk jij graag mee over hoe onderzoeksmethodes verbeterd kunnen worden en hoe nieuwe state-of-the-art technieken toegepast kunnen worden in voedsel veiligheid? Wageningen Food Safety Research (WFSR) is op zoek naar een ervaren Analist met een HBO achtergrond.

Jouw baan
Als analist bij WFSR (onderdeel van Wageningen University & Research – WUR) draag jij bij aan ons doel, namelijk het veilig houden van de voedselketen voor mens en dier. Jij komt te werken in de teams diergeneesmiddelen en/of groeibevorderaars. Jouw specialisme is het uitvoeren van hoge resolutie massa spectrometrie voor residuen in voedingsmiddelen.
Je voert niet alleen analyses uit, maar ontwikkelt ook methoden voor o.a. residuen van dierbehandelingsmiddelen met verschillende technieken zoals HRMS, Ion mobilty MS etc. Daarnaast werk je mee aan het optimaliseren en valideren van analysemethoden. De nadruk van het werk ligt op instrumentele analyses met behulp van onze state-of-the-art meetsystemen op het gebied van GC- en LC-(HR)MS/MS.

Jouw ervaring delen we graag met onze andere analisten dus het opleiden van collega’s behoort ook tot je taken. Jouw analyse- en onderzoeksresultaten worden gerapporteerd aan de projectleider. Als analist werk je in een projectteam met een of meerdere collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren en rapporteren van de analyses.

Binnen WFSR doen wij onderzoek om de veiligheid van de voedselketen te waarborgen. Jouw bijdrage hieraan is dan ook essentieel zodat ons eten niet alleen lekker is, maar ook veilig en gezond. Wij werken ook samen met andere onderdelen van Wageningen University & Research (WUR).

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting analytische chemie of vergelijkbaar
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met analyses, bij voorkeur residu analyses
 • Je hebt ervaring met het werken met GC- en/of LC-HRMS en monstervoorbewerkingstechnieken
 • Ervaring met werken binnen een ISO17025 geaccrediteerd laboratorium is een pré.
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om�taalniveau�B2. Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum�Wageningen in’to Language

Hier ga je werken
Binnen WFSR doen wij onderzoek om de veiligheid van de voedselketen te waarborgen. Jouw bijdrage hieraan is dan ook essentieel zodat ons eten niet alleen lekker is, maar ook veilig en gezond. Wij werken ook samen met andere onderdelen van Wageningen University & Research (WUR).

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research.�Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.

Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2908,- tot maximaal € 4151,- bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 9). Bovendien is een aanstelling van 32 uur bespreekbaar.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 18e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Voeding
 • max. 36 uur per week
 • HBO
 • P1246946-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you