Kok Foodcourt Centre

Kok Foodcourt Centre

Geplaatst Deadline Locatie
9 jun 6 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jul 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als kok kom je te werken in het hart van de campus van de Radboud Universiteit: het Foodcourt Centre. Het Foodcourt Centre bestaat uit de afdelingen Foodcourt de Refter, de Coffee Corner UB, het Cultuurcafé en Catering Centrumgebied.

Als kok ben je mede verantwoordelijk voor een optimale gastbeleving, service, kwaliteit en het bestelproces. Je coördineert de werkzaamheden en stuurt studenten aan vanuit de counter waarop je staat ingeroosterd. Ook draag je nieuwe ideeën aan voor het assortiment en de uitvoering ervan in samenwerking met de coördinerend kok en het managementteam van het Food Court Centre. Samen met je collega koks ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bereiden en serveren van gerechten vanuit de diverse outlets binnen het foodcourt. Daarnaast is er een rol voor je weggelegd bij eventuele banqueting-activiteiten. In het foodcourt wordt gebruik gemaakt van frontcooking. Het bereiden, uitserveren en verkopen van de gerechten gebeurt dus in de ogen van de gast. Tevens kun je de gast adviezen geven met betrekking tot allergenen. Tot slot zie je toe op een correcte uitvoering van de wet- en regelgeving, waaronder HACCP.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau.
 • Je beschikt minimaal over het niveau zelfstandig werkend kok, verkregen door opleiding of ervaring.
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de keuken.
 • Je hebt kennis van diverse internationale keukens. Ruime kennis over internationale gerechten en technieken is een pre.
 • Je hebt kennis van HACCP en bent in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne, of bent bereid deze spoedig te behalen.
 • Je hebt passie voor eten en koken waarbij je creatief en innovatief bent.
 • Je hebt affiniteit met cultuur en horeca.
 • Je beschikt over een uitstekend organiserend vermogen en hebt je zaken op orde.
 • Je hebt een goed gevoel voor gastvrijheid en sfeer en hebt oog voor details, daarbij heb je een gezonde dosis positieve energie en weet dit over te brengen op je collega's en de gasten.
 • Je bent stressbestendig en in staat snel te schakelen in een dynamische omgeving.
 • Je bent flexibel en hebt een goed aanpassingsvermogen en bent daarnaast bereid om meerdere avonden en bij uitzondering weekenden te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,6 - 0,8 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.402 en maximaal € 2.889 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 5).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De afdeling Food & Beverage verzorgt het eten en drinken voor studenten, medewerkers en bezoekers van de campus voor ieder moment van de dag en iedere gelegenheid. De dienstverlening is gastvrij, innovatief en wordt continu afgestemd op de wensen van de gast. Food & Beverage nodigt uit tot ontmoeten, beleven en genieten en stimuleert hiermee het verblijf op de campus.

De drie operationele teams Food Court Centre, Campus Outlets en Meetings & Conferences zijn deels ingedeeld naar locatie en deels naar werkzaamheden. Deze teams zijn gastgericht en verantwoordelijk voor het primaire proces van eten en drinken binnen de afdeling.

Foodcourt de Refter is hét restaurant en de ontmoetingsplek op de campus. Met 850 zitplaatsen en dagelijks meer dan 1600 gasten wordt het ook wel het grootste restaurant van Nijmegen genoemd. De Refter is maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 20:00 uur geopend, op vrijdagmiddag sluit de Refter om 16:00 uur. De zes foodcounters hebben elk een ander thema, met een unieke sfeerbeleving en assortiment. Afhankelijk van het tijdstip van de dag zijn deze geopend. De zes foodcounters zijn:
 • Panama. Hier kan men terecht voor koffie en pastry. Tevens is het vanaf 15:30 uur mogelijk om hier een wijntje te bestellen.
 • Sousa. Indien je rondom de lunch broodjes, soep of salades wilt kopen, dan kan je hier terecht.
 • Agnus no 5. serveert grillgerechten, burgers en friet. Deze grillgerechten en burgers worden bereid op een Green Egg.
 • Deli Tiger, de counter met diverse Aziatische maaltijden.
 • Mamma Maria’s is de mediterreaanse counter die staat voor pizza’s en ovengerechten.
 • Craft. Hier staat iedere werkdag een andere warme maaltijd op het menu.

De Coffee Corner UB in de universiteitsbibliotheek van de Radboud Universiteit is er voor iedereen die tijdens het studeren wil ontspannen en iets lekkers wilt eten of drinken.

Het gezellige Cultuurcafé biedt een podium voor live muziek, cabaret, theater en literatuur. Daarnaast is het Cultuurcafé de plek waar studenten en medewerkers elkaar ontmoeten.

Catering Centrumgebied verzorgt de catering van kleine tot grote groepen met als uitvalsbasis het Erasmusgebouw. De catering kan bestaan van koffie/thee arrangementen bij vergaderingen tot grote evenementen zoals Radboud Rocks, Radboud Recharge en Radboud by Night.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 32 uur per week
 • €2402—€2889 per maand
 • MBO
 • 1211200

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you