Technisch Projectmanager Gebiedsontwikkeling (0,8 - 1,0 fte)

Technisch Projectmanager Gebiedsontwikkeling (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 30 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij jouw technische kennis en ervaring inzetten voor de toekomst van het Utrecht Science Park als Technisch Projectmanager Gebiedsontwikkeling?

Functieomschrijving

Wil jij jouw technische kennis en ervaring inzetten voor de toekomst van het Utrecht Science Park? Als Technisch Projectmanager Gebiedsontwikkeling speel je een cruciale rol in de ambitieuze grootschalige gebiedsontwikkeling van de Universiteit Utrecht. Ben jij er klaar voor om de spil te zijn van het projectteam? We komen graag met je in contact!

Voor de komende jaren ligt er een ambitieus strategisch plan voor het Utrecht Science Park, inclusief het vastgoed van de Universiteit Utrecht. Aan de hand van dit plan ontwikkelen we een campus waar mensen graag willen leren, werken, wonen, verblijven en elkaar ontmoeten. We werken aan een campus die energieopwekkend, circulair, toegankelijk, inclusief, efficiënt én gezond is. Kortom: een fantastische plek waar leren en werken centraal staan! De Universiteit Utrecht bied een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een ruim aantal vakantiedagen en een gedeeltelijk betaald pensioen. Je vindt bij ons een prettige balans tussen werk en privé.

Wat ga je doen?
Als Technisch Projectmanager gebiedsontwikkeling is het jouw verantwoordelijkheid om het Utrecht Science Park verder te ontwikkelen. In deze rol rapporteer je aan de manager projecten. Je bent de spil van het projectteam en werkt samen met een enthousiast team van professionals die graag samenwerken en successen vieren. 

  • Je plant, organiseert en leidt de uitvoering van gebiedsprojecten en/of ontmantelingsprojecten. Van initiatief tot nazorg.
  • Je stuurt op resultaat op basis van scope/initiatiefdocument (uiteraard op GROTIK).
  • Je stemt projecten af met interne afdelingen zoals energie en onderhoud en externe gebruikers en belanghebbenden. Je houdt rekening met flankerende projecten en draagt zorg voor een integrale scope.
  • Je zit bouwvergaderingen voor en levert input voor besluitvormingstrajecten. Daarnaast controleer je bestekken op inhoud en samenhang van disciplines. Veilig ontwerpen en werken is van groot belang, zodat integrale veiligheid wordt geborgd. Je werkt plannings- en kostenbewust. Samen met je team lever je specificaties voor contracten met aannemers en leveranciers en initieer je aanbestedingen voor ontwerpende en uitvoerende partijen.
  • Je verbindt de juiste mensen met elkaar en werkt nauw samen met opdrachtnemers in verschillende vormen om de beste technische kwaliteit te realiseren. Je bent scherp op afwijkingen, identificeert relevante kansen/risico's en bewaakt het risicodossier. 

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wie ben jij?

  • Een organisatietalent: je bent proactief en kunt goed planmatig werken.
  • Een teamspeler: je wordt gedreven door samenwerken met je collega's, bent een sparringpartner en staat voor samen resultaten neerzetten.
  • Een verbinder: je bent communicatief sterk en weet je teamleden met elkaar te verbinden.
  • Sensitief: in een politiek-bestuurlijk werkveld kun je goed uit de voeten en je hebt een goed ontwikkeld omgevingsbewustzijn.
  • Resultaatgericht: je staat bewust stil bij successen die behaald zijn en je wilt je graag ontwikkelen.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een opleiding op hbo- of wo-niveau, bij voorkeur bouwkunde of civiele techniek.
  • Je hebt ongeveer 5 jaar ervaring met het zelfstandig begeleiden en aansturen van uitvoerings,- terreininrichtings- en/of ontmantelingsprojecten. Je hebt hierdoor onder andere ervaring met inkopen, aanbesteden , contracteren en uitvoeren.
  • Je bent bekend met vergunningstrajecten en -procedures en de (toekomstige) Omgevingswet.
  • Je weet hoe het is om samen te werken binnen complexe, grote organisaties.
  • Je hebt affinniteit met de thema's duurzaamheid, circulariteit en klimaatbestendigheid in projecten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3.226,- en maximaal € 5.929,- (schaal 10-11 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De dienst is gevestigd op het Utrecht Science Park in het Bestuursgebouw.

De directie Vastgoed & Campus (V&C) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de inrichting en het in stand houden van de universitaire huisvesting, voor meer dan 32.000 studenten, 7.500 medewerkers binnen 6 faculteiten en 8 ondersteunende directies. De directie V&C is één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst en heeft als rol om ervoor te zorgen dat medewerkers, studenten en bezoekers van de Universiteit Utrecht optimaal ondersteund worden en kunnen excelleren in hun onderzoek en onderwijs. Directie V&C bestaat uit vijf afdelingen: Strategie, Advies & Energie, Huisvesting, Gebiedsontwikkeling, Finance & Control en Veiligheid & Milieu.

De afdeling Gebiedsontwikkeling is verantwoordelijk voor het vertalen van onze gebiedsambities naar een concrete uitvoeringsagenda, en de daaruit voortvloeiende realisatie van projecten. De afdeling bestaat uit een team van gebiedscoördinatoren, projectmanagers, projectleiders en adviseurs. Het werk van de afdeling GBO bestaat uit het opstellen van gebiedsplannen, het begeleiden van terreininrichting- en sloopprojecten.

Specificaties

  • HRM
  • 32—40 uur per week
  • €3226—€5929 per maand
  • HBO
  • 1211373

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you