Specialist Ouderengeneeskunde | Vakdocent geriatrische revalidatiezorg

Specialist Ouderengeneeskunde | Vakdocent geriatrische revalidatiezorg

Geplaatst Deadline Locatie
7 sep 8 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 okt 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Per 1 maart 2023 zijn wij zoek naar een specialist ouderengeneeskunde, die een inspirerende bijdrage aan het GRZ-onderwijs kan leveren. Ga jij deze uitdaging aan?

De vervolgopleiding tot specialist ouderengeneeskunde Nijmegen (VOSON) biedt aan 135 aios een opleiding op maat. In drie jaar worden zij opgeleid tot creatieve toekomstbestendige en levenslang lerende specialisten ouderengeneeskunde, die met hart en ziel inhoud geven aan de ouderenzorg van nu en van de toekomst.

Het onderwijs is aanvullend aan het leren in de praktijk en wordt zowel lokaal als landelijk verzorgd. Op dit moment vinden de onderwijsactiviteiten deels online en deels fysiek plaats. Wij werken aan een goede balans in de combinatie van fysiek en online onderwijs. Als vakdocent GRZ werk je intensief samen met een gedragswetenschappelijk docent en met vaste en incidentele gastdocenten.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Verzorgt en ontwikkelt online en fysiek onderwijs op het gebied van de geriatrische revalidatiezorg.
 • Ontwikkelt en evalueert de onderwijsprogramma’s van de module GRZ.
 • Coördineert en organiseert het GRZ-onderwijs in afstemming met de curriculumcoördinator en de groepsdocenten.

Beschikbaarheid op donderdag is een vereiste.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken in jou een ambitieuze, enthousiaste, praktiserend specialist ouderengeneeskunde met een afgeronde kaderopleiding GRZ. Ook specialisten ouderengeneeskunde met aantoonbare deskundigheid en relevante werkervaring op het gebied van de geriatrische revalidatiezorg worden uitgenodigd om te solliciteren.

Als nieuwe collega:
 • Ben je bekend met het geven en ontwikkelen van onderwijs en ben je bereid tot het volgen van verdere opleidingen op dit gebied.
 • Houd je kennis en ontwikkelingen binnen de GRZ actief bij en kan dit integreren in het onderwijs.
 • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden.
 • Ben je in staat een rolmodel te zijn voor de aios met toepassing van de principes van evidence based practice.
 • Ben je integer en professioneel.
 • Ben je zelfstandig en kan goed samenwerken.
 • Ben je competent met betrekking tot: klantgerichtheid, integriteit, samenwerking, en zelfmanagement.

Beschikbaarheid op donderdag is een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Het salaris is afhankelijk van de werkervaring als specialist Ouderengeneeskunde en als docent en bedraagt minimaal € 5.249 bruto per maand bij een volledig dienstverband en kan worden aangevuld met een arbeidsmarkttoelage, tot een maximaal salaris van € 7.778 bruto per maand bij een volledig dienstverband op basis van 36 uur per week.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde vormt de verbindende partner in regionale en nationale transmurale zorg. Wij streven naar goede, toegankelijke en samenhangende zorg en preventie, zoveel mogelijk in de eigen omgeving: empowerment waar mogelijk, zorg waar nodig. Daarin streven we continu naar initiatief en innovatie.

Wereldwijd is de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc één van de meest toonaangevende afdelingen op haar vakgebied.

Wij verrichten, in nauwe samenwerking met ons werkveld, wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek en geven onderwijs in de academische opleidingen Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen (BMG). Daarnaast leiden wij huisartsen, bedrijfs-en verzekeringsartsen, specialisten ouderengeneeskunde en verslavingsartsen op.

Dit zeer brede spectrum van onderzoek, onderwijs en opleiding biedt medewerkers een uitgelezen mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij diverse netwerken en samenwerkingsverbanden. Dit continu streven naar verbinding, ook binnen de afdeling zelf, levert naast waardevolle kennis breed opgeleide en bevlogen professionals op. De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde richt zich vanuit haar kerntaken onderzoek, onderwijs en opleiding specifiek op persoonsgerichte zorg en communicatie, transmurale en interprofessionele samenwerking, preventie, diversiteit, participatie en kwetsbare groepen.

Voor zowel medewerkers en leidinggevenden staan thema’s als vitaliteit, werkplezier, talentontwikkeling, ontmoeting en zichtbaarheid centraal bij het werken bij de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde. Werken bij de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde betekent werken in een toonaangevende, ambitieuze en prettige omgeving. Samenwerken, talentontwikkeling, excelleren en de menselijke maat zijn bij ons uitgangspunten.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent.

Specificaties

 • Onderwijs; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Gezondheid
 • max. 4 uur per week
 • €5249—€7778 per maand
 • Universitair
 • 188001-P1311480-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you